Elsykkel

Oslo
Loading image...
Trondheim
Loading image...
Bergen
Loading image...
Eiker
Loading image...

Elsykkel

Filter

Pris

0
0
79990
79990

Merke

Dreiemoment (Nm)

0
0
160
160

Optimal rekkevidde (km)

0
0
205
205
Produkter:37

KUNDEOMTALER

Se hva våre 150.000+ kunder syntes om oss

Reviews_footer_NO-Updated2-.jpg

 

Elektriske sykler i alle prisklasser!

El-sykkel i hverdagen

Elektriske sykler, som navnet tilsier er en sykkel utstyrt med en batteridrevet elektrisk motor. Du velger selv hvor mye hjelp du vil ha av motoren og justerer dette enkelt på displayet som er montert på styret. Om bakken er litt ekstra bratt, sykkelvogna er full av barn eller matvarer så justerer du motorens assistanse enkelt med noen få trykk på displayet.

El-sykkel til og fra jobb

En el-sykkel er perfekt for deg som allerede sykler eller har lyst til å begynne å sykle til/fra jobb. Du kan enkelt montere sykkelkurv eller sykkelvesker slik at du slipper å sykle med pc'en på ryggen. I tillegg gir motoren deg den hjelpen du ønsker, slik at du slipper å komme andpusten på jobb.

El-sykkel som trening

Det som er fantastisk med en el-sykkel som treningskamerat er at den hjelper deg opp de ekstra bratte bakkene. Dette gjør at du kanskje kan sykle på turer eller i områder du ellers ikke ville ha gjort. Kanskje har du en sykkelkamerat som er litt sprekere enn deg? Da er el-sykkelen midt i blinlken for at dere skal kunne ta en treningstur sammen!

El-sykkel for alle

Visste du at de første el-syklene ble utviklet for å bidra til at de som av en eller annen grunn ikke var i fysisk form til å kunne sykle skulle komme seg ut? Dette har vi selvfølgelig tenkt på og videreutviklet. Flere av våre modeller, som f.eks. Momas Balance har det vi kaller lavt innsteg som gjør det enklere å stige av og på sykkelen.

El-sykkelen er i tillegg ypperlig for deg som er lei av å sitte i bilkø. Med en el-sykkel kommer du deg enkelt rundt i rush-trafikken samtidig som du tar treningsøkta på tur hjem fra jobb eller skole.

Les mer om hvilken el-sykkel som passer for deg i vår sykkelguide.
Sjekk også ut E-Wheels Sverige og E-Wheels Danmark.

Sjekk ut årets elsykler og våre nyheter for 2023.

  • Prismatch

  • Rask og trygg handel

  • 1-3 dagers leveringstid

  • 60 dagers returrett