Elsykkel

Oslo
Loading image...
Trondheim
Loading image...
Bergen
Loading image...
Eiker
Loading image...

Elsykkel

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

            Pris

            14990
            79990
            14990
            79990

            Rekkevidde (km)

            0
            320
            0
            320

            Dreiemoment (Nm)

            0
            130
            0
            130
            Produkter:46

            KUNDEOMTALER

            Se hva våre 260.000+ kunder syntes om oss

            E-Wheels NO_Kundeomtaler[3].png

             

             

            El-sykler i alle prisklasser!

            I hverdagen, til jobb og til skole

            Elektriske sykler, ofte forkortet til elsykler, som navnet tilsier er en sykkel utstyrt med en batteridrevet elektrisk motor. Du velger selv hvor mye hjelp du vil ha av motoren og justerer dette enkelt på displayet som er montert på styret. Om bakken er litt ekstra bratt, sykkelvogna er full av barn eller matvarer så justerer du motorens assistanse enkelt med noen få trykk på displayet.

            For deg som allerede sykler eller har lyst til å begynne å sykle til/fra jobb så er elsykkelen perfekt. Du kan enkelt montere sykkelkurv eller sykkelvesker slik at du slipper å sykle med pc'en på ryggen. I tillegg gir motoren deg den hjelpen du ønsker, slik at du slipper å komme andpusten på jobb.

            Som trening

            Det som er fantastisk med en elsykkel som treningskamerat er at den hjelper deg opp de ekstra bratte bakkene. Dette gjør at du kanskje kan sykle på turer eller i områder du ellers ikke ville ha gjort. Kanskje har du en sykkelkamerat som er litt sprekere enn deg? Da er elsykkelen midt i blinken for at dere skal kunne ta en treningstur sammen!

            El-sykkel for alle

            Lavt innsteg setter man ofte i sammenheng med damesykler, men disse kan brukes av alle! Visste du at de første elsyklene ble utviklet for å bidra til at de som av en eller annen grunn ikke var i fysisk form til å kunne sykle skulle komme seg ut? Dette har vi selvfølgelig tenkt på og videreutviklet. Flere av våre modeller, som f.eks. Momas Balance har det vi kaller lavt innsteg som gjør det enklere å stige av og på sykkelen. Dette er framkomstmiddelet for deg som er lei av å sitte i bilkø. Med en elsykkel kommer du deg enkelt rundt i rush-trafikken samtidig som du tar treningsøkta på tur hjem fra jobb eller skole.

            Les mer om hvilken elsykkel som passer for deg i vår sykkelguide: slik velger du riktig elsykkel.


            Sjekk også ut E-Wheels Sverige og E-Wheels Danmark.

            Sjekk ut årets elsykler og våre nyheter for 2023.