Elsykkel

Loading image...
Produkter:49

Elsykkel

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

                 Pris

                 9990
                 80990
                 9990
                 80990

                 Rekkevidde (km)

                 0
                 320
                 0
                 320

                 Dreiemoment (Nm)

                 0
                 115
                 0
                 115
                 Produkter:49

                 KUNDEOMTALER

                 Se hva våre 260.000+ kunder syntes om oss

                 E-Wheels NO_Kundeomtaler[3].png

                  

                 Elsykkel i alle prisklasser

                 Elektriske sykler, ofte forkortet til elsykler, er en sykkel utstyrt med en batteridrevet elektrisk motor. Du velger selv hvor mye hjelp du vil ha av motoren. Om bakken er litt ekstra bratt, sykkelvogna er full av barn eller sykkelkurven lastet med matvarer, justerer du motorens assistanse. Dette gjør du enkelt med noen få trykk på displayet, som er montert på styret. Her ser du også status på batteri og rekkevidde.

                 Elsykkel er perfekt til pendling

                 For deg som vil sykle til jobben, er elsykkel helt perfekt. Du er nemlig ikke den eneste som tenker at å komme frem til jobben med svetteperler i pannen og mørke ringer under armene er en litt usjarmerende start på dagen. Da er den vanlige sykkelen i motbakke noe av det siste du kan tenke deg, og det skjønner vi godt. 

                 Med en elektrisk sykkel får du nøyaktig den hjelpen du trenger, selv opp de tunge bakkene. Da kan du sitte klar til det viktige møtet kl. 9, ikledd en frisk og ren skjorte. Her vil en elsykkel som Momas Jason Urban være midt i blinken. Husk også at du enkelt kan montere sykkelkurv eller sykkelveske på elsykkelen din, slik at du slipper å sykle med pc'en på ryggen. 

                 Elsykler som er skapt for nordiske forhold

                 Våre elsykler er spesifikt designet for de kalde, våte og ofte uforutsigbare værforholdene i Norden. Du finner for eksempel elsykler med svært lang rekkevidde for deg som krever litt ekstra fra sykkelen din.

                 Batteriene på våre sykler kommer med Li-ion batterier, og en gjennomsnittlig levetid for et slikt batteri er ca. 600 sykluser. En syklus er når du bruker all strømmen i batteriet, men ikke nødvendigvis på én gang. Et batteri får en lengre levetid med godt vedlikehold og riktig oppbevaring.

                 Velg riktig elsykkel

                 Vil du lære mer om hvordan du kan velge den perfekte elsykkelen for deg? Les vår guide til hvordan du velger riktig elsykkel

                 Trening med elsykkel gir stor effekt

                 Er du bekymret for at sykling med en elsykkel ikke kan gi deg den samme treningsøkten som en vanlig sykkel kan? Vel, forskning viser at selv om turen gjerne går raskere med en elsykkel, kan du fortsatt opprettholde et høyt nivå av fysisk aktivitet, dersom du ønsker det. Faktisk kan du styre dette helt selv ved å justere motorens assistanse. Du kan også velge å sykle i mer krevende terreng, eller sykle over makshastigheten for motorhjelp. 

                 Videre viser forskningen at man gjerne tilbringer over 90% av trening på elsykkel i moderat til veldig aktiv fysisk aktivitet. Så i tillegg til at du bruker mindre tid på å sykle de samme rutene med en elsykkel sammenlignet med en vanlig sykkel, får du en god treningseffekt ut av det. Vinn vinn, uansett om du vil trene eller komme deg frem uten noe slit. 

                 Bytt ut bilen med elektrisk sykkel

                 Terskelen for å slenge seg på sykkelen fremfor å ta bilen kan nok være stor for de aller fleste av oss. Men elsykkel er en perfekt mellomting mellom vanlig sykkel og bil. Her får du den smidige navigeringen du bare får fra en sykkel, kombinert med effektiviteten og hastigheten en motor gir. 

                 Bytter du ut bilen med en elsykkel til daglig pendling, vil du faktisk kunne spare mye tid. Ikke bare får du en liten “gratis” treningsøkt før og etter jobb, men du vil kanskje erfare at elsykkelen får det fortere frem i rushtrafikken enn bilen. Det varierer selvsagt mye på hvor du bor og jobber, men det er verdt å ta med i betraktningen. 

                 En kraftig el-sykkel gjør verden mer tilgjengelig

                 En annen stor fordel med en elsykkel er hvordan den åpner opp nye muligheter. Elsykkelen gjør at du kan våge deg ut på lengre turer enn før, eller i kupert terreng som tidligere føltes for krevende. Kanskje har du en sykkelkamerat som er litt sprekere enn deg? Da er elsykkelen midt i blinken for at dere skal kunne ta en treningstur sammen!

                 Lyst til å teste ut en elsykkel på din neste tur? Ta en tur innom din nærmeste E-Wheels-butikk og opplev hvor enkelt og gøy det er å sykle på en elsykkel!

                 Elsykler er tilgjengelig for alle

                 Visste du at de første elsyklene med lavt innsteg ble utviklet for å hjelpe personer som av ulike årsaker ikke var i stand til å sykle, med å komme seg ut? Selv om lavt innsteg ofte assosieres med damesykler, er disse syklene egentlig designet for å gjøre sykling mer tilgjengelig for alle! 

                 Hos E-Wheels har vi tatt denne tankegangen ett steg videre. Flere av våre modeller, som for eksempel Momas Balance+, tilbyr det praktiske lavt innsteg-designet som gjør det enkelt å komme seg av og på sykkelen. Perfekt for deg som vil ha en litt enklere hverdag. 

                 Hvorfor velge elsykkel fra E-Wheels?

                 E-Wheels har Norges mest solgte elsykler, og har levert en stor del av Nordens små elektriske kjøretøy siden 2016. Flere av våre egne modeller har vært best-i-test flere ganger over hele Norden, og vi utvikler kontinuerlig produktene våre. Vi streber etter å tilby et komplett utvalg elsykler i høy kvalitet, alltid til lavest mulig pris.

                 E-Wheels har eget verksted slik at du raskt kan få hjelp dersom det skulle være et problem med produktet. Vi har solide fraktavtaler og sender over hele Norge med Bring og PostNord. Vårt mål er at handelen hos oss skal være rimelig, trygt og raskt for våre kunder.