Elsykkel

Oslo
Loading image...
Trondheim
Loading image...
Bergen
Loading image...
Eiker
Loading image...

Elsykkel

Filter

Pris

4990
4990
79990
79990
Produkter:24

KUNDEOMTALER

Se hva våre 150.000+ kunder syntes om oss

Reviews_footer_NO-Updated2-.jpg

 

 

Fremtidens sykler er her

Elektriske sykler er fremtiden for sykling for mange, de bare vet det ikke det ennå! 

Disse moderne underverkene er lik dine favoritt tohjulinger, bare at de er utstyrt med batteridrevne elektriske motorer som hjelper deg med å holde farten, enten hele eller deler av turen.

El-sykler, som de ofte kalles, er populære fordi de er stille, ikke-forurensende og kan gjøre sykling mye morsommere for mange flere. For eksempel er de ideelle hvis du setter pris på litt hjelp når du klatrer opp bakker, kjemper deg frem i motvind eller skal transportere noe.

Perfekt for pendling!

Pendler man til jobb vil man se at motoren gir deg den ekstra hjelpen til å komme på jobb rolig, avkjølt og avslappet. I tillegg gjør motoren det lettere å bære den ekstra vekten av arbeidsklær, lunsj, laptop, mobiltelefon, etc.

Mange bruksområder

Elektriske sykler er også fantastiske for andre bruksområder. De kan gjøre det lettere for deg å holde følge med andre som er i bedre form enn en selv. De lar deg reise lenger med mye mindre innsats, slik at du kan vurdere å sykle steder du vanligvis ikke ville dratt til. 

Elsykkel åpner opp en ny verden

De gjør det også mulig å gjøre ting du kanskje ikke klarer uten motorisert assistanse, for eksempel å trekke en vogn med barn eller dagligvarer.  Sammenlignet med en bil, sparer du også mange utgifter for bensin og vedlikehold

Dessuten lar disse syklende deg snike seg rundt trafikkorker, er en lek å parkere, og batteriet kan lades på noen få timer, slik at sykkelen alltid er klar til å rulle. Disse fordelene har fått mange byboere til å kjøpe elsykler som et levedyktig og godt transportalternativ til bilen.

Ikke tro at du ikke får noen mosjon, for jo mer du selv tråkker, jo mer får du igjen av batteriet per tur. Det føles i tillegg svært godt å tråkke med en assistert motor, og du vil se at de fleste som bruker el sykkel tråkker i takt med hastigheten.

Når du går over til elektrisk, er det sikker på at det gjør hverdagen din enklere og mer praktisk.

Bor du i Sverige og ønsker å se E-Wheels Sverige sin elsykkel-side? Klikk her. Vi har også nettopp utvidet til Danmark, se den danske elsykkel siden her

 

  • Prismatch

  • Rask og trygg handel

  • 1-3 dagers leveringstid

  • 60 dagers returrett