Tilbehør til el-sparkesykkel

Produkter:50

Tilbehør - Elsparkesykkel

Filter

Produsent

 • Type produkt

                     Produkter:50

                     Alt tilbehør til elektrisk sparkesykkel

                     Her finner du alt du trenger av tilbehør til el sparkesykkel.

                     Vi har punkteringsfrie dekk, vanlige dekk og slanger dersom du trenger å gjøre vedlikehold eller oppgradere sparkesykkelen din. Til dette har vi også ventilforlenger for enklere luftfylling.

                     Du kan også få kjøpt nye for- og bakdemper til forskjellige modeller, dersom du ønsker økt kjørekomfort.

                     Hva med ekstra batteri eller lader? Det finner du også her. Kanskje har du også behov for ekstra lagringsplass på el sparkesykkelen, eller en bag til å bære den i selv.

                     Det kan også være lurt med en mobilholder til styret, så du får begge henda fri når du bruker navigeringssystemet og kan ferdes trygt. 

                     Husk at du alltid bør bruke hjelm. Sjekk ut de tøffe hjelmene i sortimentet vårt på denne siden.

                     Og når vi snakker om trygt og sikkert, vil vi minne om at du alltid bør låse el sparkesykkelen når du setter den fra deg. Her kan du finne ulike låser med alarmer som går av dersom noen prøver å tukle med dem.

                     Det er også viktig å signalisere sin ferd i trafikken, og det gjør du enkelt med en av våre ringeklokker. Det kan også være lurt med et sidespeil, for deg som kjører mye på vei med andre trafikanter. 

                     Sørg også for at bremsene dine fungerer til enhver tid, og har du brukt sparkesykkelen over lang tid kan det være på tide å bytte bremseklossene. Du kan også ha behov for en silikonbeskyttelse til displayet eller en ducktail bakskjerm som du også finner på denne siden.

                     Vi har også en håndholdt el-kompressor til enkel fylling av luft til dekkene, men du vil fort se at den kan brukes til mye annet nyttig også, for eksempel å fylle luft på fotballer og andre typer hjul.