image2kuri.png

 

E-Wheels Verksted

Våre dyktige mekanikere er klare for å hjelpe!

Skulle det oppstå behov for service eller reparasjon av din elsykkel eller el-sparkesykkel, står du ovenfor flere muligheter. Vi tilbyr reparasjon av alle produkter kjøpt gjennom E-wheels Norge AS. Det utføres service på alt fra elektriske komponenter til gir, bremser, dempere, motor, dekkbytte, punkteringer osv. Dette gjelder selvsagt uavhengig om saken er reklamasjonssak eller ikke. 

Hos oss handler du trygt!

Vi har fysiske verksted som tar imot bookinger for Service på elsykler og el-sparkesykler i Alnabru, Bergen, Eiker, Kristiansand og Trondheim. I tillegg har vi verksted i Oslo som tar inn el-sparkesykler. Vi har også samarbeid for elsykkel reparasjoner i Stavanger hos Kajakk og Fritid.

For service, book enkelt time hos vår serviceavdeling E-Mexx:

Book time

Reklamasjon? Ta kontakt med vårt kundesenter før booking:

Kontakt kundeservice

 

Bransjeledende på digital service! 

Vi tilbyr lynrask løsing av servicesaker ved sending av deler og veiledning på hvordan montere disse. Dette er ett alternativ som settes pris på av veldig mange da de slipper å dra til ett verksted eller evt. sende hele produktet sitt til verkstedet for reparasjon. I vårt hjelpesenter kan du enkelt finne ditt produkt og få en steg for steg forklaring på hvordan du selv kan fikse produktet. 

image68kd.png