Om oss

E-Wheels Norge AS ble grunnlagt i 2014 og er en av Nordens største forhandlere av personlige elektriske kjøretøy. Med over 260 000 fornøyde kunder har E-Wheels bidratt ved å gjøre mikromobilitet tilgjengelig for folk flest.

Loading image...

 

I samarbeid med E-Wheels Europe AB leverer vi små elektriske kjøretøy til hele Skandinavia samt Frankrike. Vi fører våre egne merkevarer E-Wheels E2S og Momas i tillegg til andre kjente merkevarer. Vi har blant annet enerett for salg av Kaabo i hele Skandinavia, Zero i Danmark og Norge samt Airwheel, Gotway, Joyor og Kingsong i Norge.

Vårt mål er å tilby et komplett utvalg av alle typer personlige elektriske kjøretøy. E-Wheels tilbyr produkter i alle segmenter, fra rimelige og driftssikre modeller til premium og high-end modeller.

E-Wheels har flere verksted rundt om i Norge så du raskt kan få hjelp om det er noe problem med produktet. Vi har gode fraktavtaler og sender over hele landet med Bring. Vårt mål er at netthandel av elektriske fremkomstmidler skal foregå rimelig, trygt og raskt for våre kunder.

 

Vår historie 

I 2014 ble E-Wheels Norge AS (tidligere Airwheel Norge AS) stiftet i Drammen. Selskapet hadde hovedfokus på salg av EUC eller «Enhjulinger», et selvbalanserende kjøretøy brukt til persontransport. Som en av de første aktørene i bransjen introduserte E-wheels i stor grad disse produktene for det norske markedet.

Airwheel_X3.jpg

I årene som fulgte har selskapet tilpasset seg nye lovgivninger og trender. Da den nye lovgivningen som kom i 2018 tillot el-sparkesykler skjedde det et naturlig skifte i kundens behov og preferanser. Fra å selge EUC til et lite segment, har E-Wheels tilpasset seg trendene og er nå en av Nordens største forhandlere av el-sparkesykler og el-sykler.

imageb0pfl.png

I 2020 ble E-Wheels Europe AB grunnlagt som et enkeltstående foretak for å kunne tilby de samme produktene og servicen til kunder i hele Europa fra hovedkvarteret i Göteborg.

Gasellebedrift 2021, 2022 og 2023 - E-Wheels ble utmerket av Dagens Næringsliv etter å ha tredoblet årlig omsetning, tre år på rad.

imagezsb6f.png

 

Vår fremtid

Vi har troen på en vellykket og grønn fremtid. Vi ønsker å fortsette den store satsingen for å tilby deg som kunde det nyeste innen små elektriske kjøretøy. Dette gjør vi ved å utvikle og tilpasse nye og bedre produkter slik at de tilfredsstiller kundens behov.

 

Om du har spørsmål så ta kontakt med vårt kundesenter.