Reparasjon av El sparkesykkel

Vi fikser din el sparkesykkel!

Skulle det oppstå behov for service eller reparasjon av din el-sparkesykkel, står du ovenfor flere muligheter. Vi tilbyr reparasjon av alle sparkesykler kjøpt gjennom E-wheels Norge AS. Det utføres service på alt fra elektriske komponenter til motor, dekkbytte, punkteringer osv. Dette gjelder selvsagt uavhengig om saken er reklamasjonssak eller ikke

 

Våre verksted

Verkstedet vårt holder til i samme lokale som hovedlageret og butikken vår i Eiker Næringspark, Hokksund. I tillegg har vi et samarbeid med E-Mexx, et autorisert E-Wheels merkeverksted midt i Oslo sentrum.

Alle reklamasjonssaker går gjennom vårt verksted. 

El-sparkesykkelen kan leveres til service på følgende måter:

  • Fysisk innlevering i vår butikk i Hokksund  
  • Fysisk innlevering hos E-Mexx, les mer her.
  • Sendes inn til oss via post. Les mer her.

 

E-mex_tight_Sort.png

 

Bestilling av servicetime hos E-Mexx i Oslo

Få din elsparkesykkel fikset på dagen! E-Mexx er som nevnt vårt autoriserte samarbeidsverksted som holder til svært sentralt i Oslo. E-Mexx tilbyr rask service, du booker enkelt servicetime via deres nettside. E-Mexx håndterer ikke reklamasjonssaker, de går gjennom vårt verksted i Hokksund.   

E-Mexx utfører reparasjoner og vedlikehold på både store og små sparkesykler, og de tilbyr alt fra enkle justeringer til full overhaling på de fleste modeller. Erfarne og dyktige teknikere står klare til å bistå med reparasjon og eventuelle tekniske spørsmål rundt el-sparkesykler.

 

E-Mexx_Banner_W.jpg

 

Bestilling av servicetime - Hokksund

Bestilling av servicetime hos oss i Hokksund gjøres enten via kontaktskjema eller ved avtale fysisk i butikk. Ved reklamasjonssaker for reparasjon finner du skjema her 

Servicetiden varierer og er avhengig av pågangen hos oss. Ta kontakt med kundeservice for estimert servicetid.

 

 

Utfør reperasjonen selv!

Vi hjelper alle våre kunder med personlig veiledning i form av dialog pr epost, video eller samtale i butikk hvis det er ønskelig å utføre reparasjonen selv. Vi bistår også selvsagt med stort sett alt av reservedeler som er nødvendig for å få el-sparkesykkelen din tilbake i god stand. Du kan se vårt generelle utvalg av reservedeler og en rekke informasjonsvideoer på produktsidene her.

 

Reklamasjonssak eller ikke?

Det er tekniker som tar vurdering av om saken omfattes av reklamasjonsretten. Her har våre mekanikere lang og god erfaring for å se om problemet som har oppstått er produksjons- eller brukerfeil. Vi har som klart utgangspunkt og hovedregel at alle saker behandles som reklamasjonssaker.