Reparasjon av el-sparkesykkel

Skulle det oppstå behov for reparasjon eller service av din el-sparkesykkel så kan vi hjelpe deg. Våre teknikere har lang og god erfaring med nettopp el-sparkesykler. Vi tilbyr selvsagt reparasjon av alle produkter kjøpt hos oss. Vi gjør alt fra å skifte punkterte dekk, til vårklargjøring, og full service.

Innlevering av el-sparkesykkel på verksted

Dersom du ikke kan eller ønsker å reparere el-sparkesykkelen selv, eller det er på tide med en service kan du bestille time hos oss i Hokksund eller hos E-Mexx som er et autorisert E-Wheels verksted.

 

Litt mer om E-Mexx –

E-Wheels autorisert el-sparkesykkelverksted

 

imagegh5k.png

E-Mexx er Norges ledende verksted innenfor kategorien el-sparkesykkel. Du finner verkstedene i Oslo, Alnabru, Bergen, Trondheim og Tønsberg.

Som et autorisert E-Wheels verksted har de solid kunnskap fra bransjen og teknikere med høy kompetanse innen el-sparkesykler. De vektlegger god service, kvalitet og ekspertise for å gjøre ditt verkstedopphold så kort og problemfritt som mulig.

E-Mexx utfører reparasjoner og vedlikehold på både store og små sparkesykler, og tilbyr alt fra enkle justeringer til full overhaling på de fleste modeller. 

Hva med reklamasjon?

E-Mexx gjennomfører reklamasjonssaker og servicesaker i samarbeid med oss.

 

Spar tid - reparer produktet selv

Slik går du fram:

I noen tilfeller kan problemet løses ved at du bestiller reservedeler og bytter disse selv, eller at det bare er en skrue eller to som må strammes. Andre ganger må den leveres eller sendes inn til vårt verksted.

image6y2tc.png

Følg stegene under for å sikre at el-sparkesykkelen din blir reparert så raskt som mulig:

  1. Hvilken el-sparkesykkel har du?

Først må du finne ut hvilken el-sparkesykkel du har.

  1. Kan du selv reparere el-sparkesykkelen?

Sjekk ut vår selvhjelpsside: el-sparkesykkel – teknisk hjelp. Her finner du brukermanualer, oversikt over feilkoder, instruksjonsvideoer og hvilket tilbehør eller reservedeler du trenger.

Her finner du også fremgangsmåter på:

- Hvordan bytte batteri

- Punktering? Bytte av dekk og slange?

- Justere eller stramme bremser

Om du ikke finner svaret ditt her, gå til Innlevering av el-sparkesykkel på verksted.

 

  1. Trenger du reservedeler eller tilbehør?

Bestill eventuelt tilbehør eller reservedeler du har behov for.

  1. Følg instruksjonsvideoen og reparer el-sparkesykkelen selv

 

Reklamasjonssak eller ikke?

Det er tekniker som tar vurdering av om saken omfattes av reklamasjonsretten. Her har våre mekanikere lang og god erfaring for å se om problemet som har oppstått er produksjons- eller brukerfeil. Vi har som klart utgangspunkt og hovedregel at alle saker behandles som reklamasjonssaker.

Dersom du tror det er en reklamasjonssak, fyll inn reklamasjonsskjema og send det til service@e-wheels.no. For å unngå unødvendig mye e-post frem og tilbake er det veldig viktig at du forklarer så godt og utdypende du kan hva som er feil, i hvilke situasjon feilen oppstår og eventuelt annet du tenker er viktig for oss å vite. Legg gjerne ved bilder og/eller videoer om du har det tilgjengelig. Deretter vil våre flinke kunderådgivere ta kontakt med deg for videre oppfølging.