Reparasjon av El sparkesykkel

Vi fikser din el sparkesykkel!

Skulle det oppstå behov for service eller reparasjon av din el-sparkesykkel, står du ovenfor flere muligheter. Vi tilbyr reparasjon av alle sparkesykler kjøpt gjennom E-wheels Norge AS. Det utføres service på alt fra elektriske komponenter til motor, dekkbytte, punkteringer osv. Dette gjelder selvsagt uavhengig om saken er reklamasjonssak eller ikke

 

Våre verksted

Verkstedet vårt holder til i samme lokale som hovedlageret og butikken vår i Eiker Næringspark, Hokksund. I tillegg har vi et samarbeid med E-Mexx, autoriserte E-Wheels merkeverksteder midt i Oslo sentrum på Åsane i Bergen og midt i Tønsberg sentrum. Snart åpner E-Mexx verksteder i Trondheim også.

Alle reklamasjonssaker går gjennom vårt verksted. 

El-sparkesykkelen kan leveres til service på følgende måter:

 

E-mex_tight_Sort.png

Få din elsparkesykkel fikset på dagen!

E-Mexx er som nevnt vårt autoriserte samarbeidsverksted som holder til svært sentralt i Oslo og Tønsberg. Snart åpner de elsparkesykkel verksted i Bergen og Trondheim også. E-Mexx tilbyr rask service, du booker enkelt servicetime via deres nettside. E-Mexx håndterer ikke reklamasjonssaker, de går gjennom vårt verksted i Hokksund. 

Bestilling av servicetime hos E-Mexx i Oslo  

Bestilling av servicetime hos E-Mexx i Bergen  

Bestilling av servicetime hos E-Mexx i Tønsberg  

E-Mexx utfører reparasjoner og vedlikehold på både store og små sparkesykler, og de tilbyr alt fra enkle justeringer til full overhaling på de fleste modeller. Erfarne og dyktige teknikere står klare til å bistå med reparasjon og eventuelle tekniske spørsmål rundt el-sparkesykler.

 

E-Mexx_Banner_W.jpg

 

Bestilling av servicetime - Hokksund

Bestilling av servicetime hos oss i Hokksund gjøres enten via kontaktskjema eller ved avtale fysisk i butikk. Ved reklamasjonssaker for reparasjon fyller du ut dette skjemaet 

Servicetiden varierer og er avhengig av pågangen hos oss. Ta kontakt med kundeservice for estimert servicetid.

 

 

Utfør reperasjonen selv!

Vi hjelper alle våre kunder med personlig veiledning i form av dialog pr epost, video eller samtale i butikk hvis det er ønskelig å utføre reparasjonen selv. Vi bistår også selvsagt med stort sett alt av reservedeler som er nødvendig for å få el-sparkesykkelen din tilbake i god stand. Du kan se vårt generelle utvalg av reservedeler og en rekke informasjonsvideoer på produktsidene .

 

Reklamasjonssak eller ikke?

Det er tekniker som tar vurdering av om saken omfattes av reklamasjonsretten. Her har våre mekanikere lang og god erfaring for å se om problemet som har oppstått er produksjons- eller brukerfeil. Vi har som klart utgangspunkt og hovedregel at alle saker behandles som reklamasjonssaker.

 

E-Mexx - elsparkesykkel verksted over hele landet

E-Mexx er Norges ledende verksted innenfor elektriske sparkesykler. Som et autorisert E-Wheels verksted har de solid kunnskap fra bransjen og teknikere med høy kompetanse innen el-sparkesykler. De vektlegger god service, kvalitet og ekspertise for å gjøre ditt verkstedopphold så kort og problemfritt som mulig.

De utfører reparasjoner og vedlikehold på både store og små sparkesykler, og tilbyr alt fra enkle justeringer til full overhaling på de fleste modeller. 

Under finner du alle E-mexx verkstedene! 

Elsparkesykkel reparasjon Tønsberg

Vi vil alltid bistå med hjelp når du har vært uheldig! Vi har flere el-sparkesykkelverksteder i Norge, blant annet et elsparkesykkel verksted i Tønsberg med vår samarbeidspartner E-Mexx. De ligger i Tønsberg og via deres sider kan man enkelt booke en service avtale. Dette verkstedet er helt nytt med masse deler og utstyr. Dersom det er en reklamasjon må du først henvende deg til verkstedet vårt via service@e-wheels.no. Hvis de kan bekrefte at det er en reklamasjon og E-mexx kan fikse den er det bare å booke tid via deres sider!

Elsparkesykkel reparasjon Oslo

Vi vil alltid bistå med hjelp når du har vært uheldig! Vi har flere el-sparkesykkelverksteder i Norge, blant annet et elsparkesykkel verksted i Oslo med vår samarbeidspartner E-Mexx. Via deres sider kan man enkelt booke en service avtale. Dette verkstedet ligger midt i "smørøyet" i Oslo og er enkelt og navigere seg til! Dersom det er en reklamasjon må du først henvende deg til verkstedet vårt via service@e-wheels.no. Hvis de kan bekrefte at det er en reklamasjon og E-mexx kan fikse den er det bare å booke tid via deres sider!

Elsparkesykkel reparasjon Bergen

Vi vil alltid bistå med hjelp når du har vært uheldig! Vi har flere el-sparkesykkelverksteder i Norge, blant annet et elsparkesykkel verksted i Bergen med vår samarbeidspartner E-Mexx. Verkstedet ligger i samme lokale som den helt nye E-Wheels butikken! Det vil si at du kan levere elsparkesykkelen din på reparasjon, gå ned i butikken vår og kikke litt og hente ferdig reparert sparkesykkel på kort tid!

Via deres sider kan man enkelt booke en service avtale. Dersom det er en reklamasjon må du først henvende deg til verkstedet vårt via service@e-wheels.no. Hvis de kan bekrefte at det er en reklamasjon og E-mexx kan fikse den er det bare å booke tid via deres sider!

Elsparkesykkel reparasjon Trondheim

Vi vil alltid bistå med hjelp når du har vært uheldig! Vi har flere el-sparkesykkelverksteder i Norge, blant annet et elsparkesykkel verksted i Trondheim med vår samarbeidspartner E-Mexx. Via deres sider kan man enkelt booke en service avtale. Dersom det er en reklamasjon må du først henvende deg til verkstedet vårt via service@e-wheels.no. Hvis de kan bekrefte at det er en reklamasjon og E-mexx kan fikse den er det bare å booke tid via deres sider!

Elsparkesykkel verkstedet åpningsdato vil komme!