ELSYKKEL DAME

Våre elektriske sykler for damer har lavere innsteg for økt komfort, moderne design, kraftig motor og god rekkevidde. Velg en modell fra Momas, Avelo eller Giant, og du får en moderne, høykvalitets og prisgunstig elektrisk sykkel. Med en elsykkel kommer du deg like godt frem på landeveien som i byen. I tillegg er de utrolig praktiske og det perfekte miljøvennlige alternativet.

Produkter:17

Elsykler for Dame

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

          Pris

          10990
          60990
          10990
          60990

          Rekkevidde (km)

          65
          205
          65
          205

          Dreiemoment (Nm)

          0
          115
          0
          115
          Produkter:17

          Stort utvalg av testvinnende elsykler

          Hos E-Wheels får du et stort utvalg elsykler til dame for alle behov. For hverdagspendleren anbefaler vi en smidig elsykkel utstyrt med bagasjebrett, lys og skjermer, som gjør den enda mer praktisk. Hvilken elsykkel du velger handler selvfølgelig om personlig smak, samt hva du har tenkt å bruke elsykkelen til. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av modeller, slik at du kan finne den som passer deg best. 

           

          Se vår guide for hvordan du velger riktig elsykkel til dame

          Vi ønsker vi gjøre deg mest forberedt og klar til å finne din nye elsykkel. I guiden vår for hvordan du velger elsykkel til dame får du derfor vite alt du trenger når du skal velge din nye elsykkel. Du finner våre mest populære modeller som passer for deg, og nyheter innen elsykkel dame. 

           

          Hva er egentlig en dame elsykkel?

          Historien om damesykler og herresykler tar oss tilbake til en tid da skjørtet var et daglig antrekk for kvinner, og sykkelprodusentene måtte tenke nytt. Svaret ble det som nå er kjent som sykler med lavt innsteg – designet for å gjøre det enklere å stige på uten å måtte svinge et ben over en høy ramme. 

          Damesyklene fikk raskt en bredere appell, og begynte å fange oppmerksomheten til menn også, som så verdien i det praktiske designet.

          I dag står valget mellom en såkalt herre- eller damesykkel ikke lenger om kjønn, men om personlig valg og brukervennlighet. Lavt innsteg har blitt et symbol på tilgjengelighet, og elsykler med denne typen design er ettertraktet for deres komfort, elsket av syklister over hele spekteret av alder, evner og kjønn. 

           

          Hva kjennetegner en elektrisk dame-sykkel?

          Damesykler har noen spesifikke egenskaper som skiller dem fra herresykler:

          Rammedesignet: Hjertet i en damesykkel er rammen. Med lavere innsteg blir det enklere å hoppe på og av sykkelen, og hverdagen blir litt enklere. Denne typen design reflekterer en forståelse av at komfort starter med tilgjengelighet. I tillegg er størrelsen på rammen ofte mindre, for å passe bedre med kvinners anatomi. Summen er et produkt som ofte forbedrer både komfort og kontroll. 

          Setet: Setet er bredere, skreddersydd for å støtte sittebenene til kvinner på best mulig måte. Dette gjør lange turer til en glede snarere enn en prøvelse! Justerbare seter sørger for at hver tur kan tilpasses individet, slik at du får den perfekte syklestillingen.

          Styret: På en damesykkel er styret bredere, og det er formet for å tilby en mer ergonomisk og avslappet sittestilling. Dette gir igjen en mer behagelig kjøreopplevelse.

          Lavere vekt: Og til slutt, vekten på sykkelen. Damesykler er ofte litt lettere enn sine mannlige motstykker, som gjør sykkelen enklere å håndtere. Reduksjonen i vekt betyr dog ikke at sykkelen blir mindre robust, men gjør den snarere enklere å løfte og lagre. Dette er egenskaper vi alle kan like, uansett kjønn. 

           

          Hvilket tilbehør trenger jeg ?

          Hos E-Wheels får du alt du trenger av tilbehør til elsykkelen din. Her er noe av det du bør vurdere: 

          • Sykkellykt: La oss starte med sikkerheten. Sykkellykter gjør deg - og det du møter - synlig i mørket. Det gir økt trygghet på kveldsturer, og er et must for enhver syklist.
          • Sykkelhjelm: En solid hjelm er din beste venn, og beskytter hodet ditt mens du sykler. Sikkerhet først, enten du er på en rolig tur i nabolaget eller utforsker byens gater.
          • Sykkelveske: Når du har kontroll på sikkerheten, kan vi gå videre til lagring. En praktisk veske på bagasjebrettet gjør det enkelt å ta med seg alt fra dagligvarer hjem fra butikken, til din favorittbok og piknikteppe. 
          • Sykkelskjerm: Holde deg tørr på turene! Skjermer over hjulene vil beskytte deg mot søle og skitt. Regnfulle dager kan heller ikke stoppe deg nå!
          • Sykkellås: Har du funnet det perfekte stedet for en pause, vil en solid sykkellås sørge for at elsykkelen venter trygt på deg også når du kommer tilbake.
          • Barnesete: For mødrene, bestemødrene eller tanter – et sikkert og komfortabelt barnesete på elsykkelen gjør det mulig å ta med de minste på sykkelturene. Det er perfekt for å nyte kvalitetstid sammen i en travel hverdag på vei til barnehagen.
          • Sykkelpumpe: Til slutt, ikke glem sykkelpumpen. Holde dekkene dine i topp stand, optimaliser rullingen og gjøre sykkelturene så smooth som mulig. God tur!