2024: årets elsykler

Elsyklene for 2024 er endelig her. Norges mest populære elsykkel kommer i oppgradert 2024-modell, sammen med terrengsykler som trives i tøft terreng. Uansett hvilken elsykkel du velger får du en moderne kvalitets sykkel til en god pris som gjør hverdagen enklere og syklingen morsommere.

Loading image...

Momas Jason + 2024

Norges mest solge elsykkel.

Etter suksessen til Jason+ i 2023, som ble hyllet som "Årets beste kjøp" i unisex-kategorien av elcyklist.com, tar nå Momas et nytt steg fram med lanseringen av Jason+ 2024.

Den oppgraderte modellen tar elsykkelopplevelsen til nye høyder med en rekke forbedringer. Jason+ 2024 er drevet av den imponerende Momas Ultra 70-motoren, som gir enda kraftigere akselerasjon og bedre kjøreopplevelse. Med forbedrede bremser og små, men betydningsfulle justeringer på styret, har vi finpusset detaljene for å skape en enda mer optimal brukeropplevelse. Den oppgraderte modellen beholder essensen av Jason+ som en prisgunstig og brukervennlig elsykkel, perfekt for eventyr både på grusveier og asfalt.

Det er med andre ord toppkvalitet hele veien.

Les mer

 

Loading image...

Momas Jason+ Trekking

Komplett allroundsykkel.

Momas Jason+ Trekking er den nyeste tilskuddet til vår populære Jason-serie, og den perfekte følgesvennen for alle dine eventyr på veiene og stiene. Denne elsykkelen er nøye videreutviklet fra vår testvinnende og bestselgende Momas Jason, og den leverer enestående ytelse og pålitelighet i en fantastisk trekkingversjon.

Sykkelen er ideell for både korte og lengre turer, og motorens plassering sørger for optimal drift til enhver tid. Uansett om du bruker den som en super bysykkel med skjermer, bagasjebrett og komfortabel sittestilling, eller om du tar den med ut på grus, skogsveier og utfordrende terreng med de brede dekkene og dempergaffelen, vil Momas Jason+ Trekking trives.

Momas Jason+ Trekking er virkelig mye sykkel for pengene.

Les mer

 

Loading image...

Momas Eywa+

Elegant og komplett dame-elsykkel.

Momas Eywa+ er Momas' flaggskip - en elsykkel som kombinerer elegant design med komfortabel kjøring. Med brede dekk og et behagelig sete, får du en behagelig tur både i byen og i terrenget.

Eywa+ leveres med et kraftig integrert batteri på 960Wh, som gir en rekkevidde på opptil 180 km. Den har også en sterk midtmontert krankmotor med 115 Nm dreiemoment for enkel klatring.

Denne komplette dame-elsykkelen inkluderer lys, bagasjebrett og skjermer. Opplev stil, komfort og funksjonalitet med Momas Eywa!

Les mer

 

 

 

 

 

 

Loading image...

Momas Ultimate+

Den uiltimate terrengsykkel.

Nå presenterer vi +utgaven av den prisvinnende modellen Ultimate. Her får du en el-sykkel med en virkelig kraftig motor, terrengdekk og en imponerende rekkevidde.

Med sitt 48 V batteri, imponerende 960 Wh og den kraftige Momas Turbo+ motoren på 115 Nm er ingen bakke eller terreng noen hindring for dette kraftverket. Den optimale rekkevidden er så høy som 180 kilometer på en lading, noe som gjør Ultimate+ til en av våre absolutt sterkeste el-sykler.

Takket være dempegaffelen absorberes ujevnheter i veien, noe som gir en svært komfortabel kjøretur. Den midtmonterte motoren jobber i samspill med din egen tråkking og vil gi sømløs, kontinuerlig assistanse i bakker, selv i utfordrende terreng. På de store 29"-dekkene ruller du smidig over de fleste underlag med bravur.

Les mer

 

 

Loading image...

Momas Wayfarer Pro

Ny, fulldempet utgave av folkefavorittene Wayfarer og Wayfarer+

Opplev høydepunktet av elektrisk sykling med Momas Wayfarer Pro, en oppgradert modell som tar den anerkjente Wayfarer+ til nye høyder. Bygget på suksessen til sine forgjengere, integrerer denne elsykkelen førsteklasses funksjoner med et snev av eksklusivitet og et lekkert, lyst design.

Den har et stort integrert batteri på 960Wh for opptil 180 km rekkevidde, samt en kraftig midtmontert krankmotor med 115Nm dreiemoment.

Momas Turbo+ er en spesialdesignet elmotor som Momas har utviklet i samarbeid med en av verdens største elmotor fabrikker. Konstruksjonen er spesielt tilpasset norske forhold der man trenger mye kraft i bakkene, samtidig som motoren må tåle bruk gjennom hele den norske vinter med snø, sludd, regn og ruskevær. Motoren er ekstremt stillegående, energivennlig som resulterer i lang rekkevidde, og yter hele 115 Nm. Dette er den kraftigste lovlige elsykkelmotoren på det norske markedet.

Les mer

Loading image...

Momas Balance + SUV

Bestselgende damesykkel oppgradert!

Momas Balance, den bestselgende dame-elsykkelen fra Momas, har allerede solgt over 10 000 eksemplarer i Norge! Nå lanserer vi en kraftig oppgradert + SUV utgave av denne populære sykkelen!

Momas Balance+ SUV er en lekker og påkostet elsykkel som gir deg en komfortabel og trygg sykkelopplevelse. Den har en sterk krankmotor som gir deg god assistanse i alle bakker, og en momentsensor som tilpasser seg din pedaltrykk. Batteriet er integrert i rammen, noe som gir sykkelen et elegant utseende og beskytter batteriet mot vær og vind. Du kan velge mellom ulike assistansenivåer på det oversiktlige LCD-displayet, og nyte en lang rekkevidde på opptil 100 km.

For å sikre en ergonomisk sykkelopplevelse, kommer Balance+ SUV med et buet styre og justerbar stem. Disse funksjonene, kombinert med rammeutformingen, gir den perfekte sittestillingen.

Les mer

 

 

 

 

Finn størrelsen på sykkelen som passer deg:

S passer for deg som er 145 - 160 cm

M passer for deg som er 160 - 175 cm

L passer for deg som er 175 - 190 cm

XL passer for deg som er 185 cm og høyere.

 

Dersom ingen av syklene over matcher ditt behov har vi flere modeller å velge mellom.

Alle våre nye 2024 modeller