Elsykkel

Loading image...
Produkter:54

Elsykkel

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

               Pris

               9990
               79990
               9990
               79990

               Rekkevidde (km)

               0
               320
               0
               320

               Dreiemoment (Nm)

               0
               115
               0
               115
               Produkter:54

               KUNDEOMTALER

               Se hva våre 260.000+ kunder syntes om oss

               E-Wheels NO_Kundeomtaler[3].png

                

               El-sykler i alle prisklasser!

               I hverdagen, til jobb og til skole

               Elektriske sykler, ofte forkortet til elsykler, som navnet tilsier er en sykkel utstyrt med en batteridrevet elektrisk motor. Du velger selv hvor mye hjelp du vil ha av motoren og justerer dette enkelt på displayet som er montert på styret. Om bakken er litt ekstra bratt, sykkelvogna er full av barn eller matvarer så justerer du motorens assistanse enkelt med noen få trykk på displayet.

               For deg som allerede sykler eller har lyst til å begynne å sykle til/fra jobb så er el sykkel perfekt. Du kan enkelt montere sykkelkurv eller sykkelveske slik at du slipper å sykle med pc'en på ryggen. I tillegg gir motoren deg den hjelpen du ønsker, slik at du slipper å komme andpusten på jobb.

               Som trening

               Det som er fantastisk med en elsykkel som treningskamerat er at den hjelper deg opp de ekstra bratte bakkene. Dette gjør at du kanskje kan sykle på turer eller i områder du ellers ikke ville ha gjort. Kanskje har du en sykkelkamerat som er litt sprekere enn deg? Da er elsykkelen midt i blinken for at dere skal kunne ta en treningstur sammen!

               El-sykkel for alle

               Lavt innsteg setter man ofte i sammenheng med damesykler, men disse kan brukes av alle! Visste du at de første elsyklene ble utviklet for å bidra til at de som av en eller annen grunn ikke var i fysisk form til å kunne sykle skulle komme seg ut? Dette har vi selvfølgelig tenkt på og videreutviklet. Flere av våre modeller, som f.eks. Momas Balance har det vi kaller lavt innsteg som gjør det enklere å stige av og på sykkelen. Dette er framkomstmiddelet for deg som er lei av å sitte i bilkø. Med en elsykkel kommer du deg enkelt rundt i rush-trafikken samtidig som du tar treningsøkta på tur hjem fra jobb eller skole.

               Les mer om hvilken elsykkel som passer for deg i vår sykkelguide: slik velger du riktig elsykkel.

                

               E-Wheels holder til i flere land, her finner du elsykkel-sidene våre i andre markeder: E-Wheels Sverige; Elcykel. E-Wheels Danmark; Elcykel. E-Wheels Finland; Sähköpyörät. E-Wheels Sveits; E-Bike.

               Sjekk ut årets elsykler og våre nyheter for 2023.