Våre beste el-sparkesykler for tenåringer og voksne - 2022

Vi har laget en liste av våre beste el-sparkesykler for tenåringer og voksne for 2022! Alle el-sparkesyklene som presenteres kan leveres i lovlig hastighet.

Her vil de viktigste egenskapene til en el-sparkesykkel vektlegges. Dette er blant annet lang rekkevidde, sterk motor og klatreevne. Dersom du trenger mer hjelp til å velge riktig el-sparkesykkel kan du sjekke ut vår kjøpsguide hvor vi har laget en oversikt over de viktigste egenskapene til bestselgerne våre.

E2S V2 - 2022

Testvinneren, folkefavoritten og Norges mest solgte el-sparkesykkel! Dette er virkelig sparkesykkelen for deg som holder til i urbane strøk og ønsker en praktisk og sterk el-sparkesykkel. Her får du en el-sparksykkel som kommer seg opp bakker, vanntett i henhold til IP-grad 56 og er ekstremt enkel og ha med seg overalt.

 

E2S V2 MAX - 2022

Den anerkjente E2S V2 MAX er med en sterk motor på 1600 watt (maks effekt) Dette er el-sparkesykkelen som kommer seg opp de aller fleste bakkene du kan finne! Den har en lang rekkevidde på opptil 60 km og håndterer ulikt terreng mesterlig. Dette er el-sparksykkelen for deg som ønsker å reise rundt i byen uten ladeangst.

E2S V2 PRO Long range - 2022

Storebroren til testvinneren E2S V2, nemlig E2S V2 PRO long range er selvfølgelig med! Her får du en videreutviklet versjon fra testvinneren med sterkere motor og lengre rekkevidde. Ikke nok med det men du får også en kraftig frontlykt, dobbel bakdemper og en ny og forbedret foldemekansime. Alt dette sammen med en IP-grad 56 som gjør den perfekt for norske forhold, er grunnen til at E2S V2 PRO long range får en plass på lista!

JOYOR G-serie 2022

Det er inngått ett tett samarbeid med Joyor og deres verdenskjente modeller er blitt videreutviklet for norske forhold. E-wheels by Joyor serien er tettet ytterligere mot vann og er sertifisert til IP 54. I Joyor G-serien kan du velge mellom to batteripakkene hvor den største kan gi den en enorm lang rekkevidde på 80 km! Denne el-sparkesykkelen leveres med punkteringsfrie dekk som vil føre til et mindre vedlikeholdsbehov.

 

JOYOR - Y8S 2022

Lang rekkevidde på hele 100 km, markedet beste bremseegenskaper og sterk motor på 1500W (maks effekt). Her får du virkelig det beste innenfor små elektriske kjøretøy. Samarbeidet med Joyor har også ført til at vi har fått denne spesial designet for nordiske strøk og dermed fått en IP-grad 54 spesifisering.