Telefonsupport

Telefonlinjen er dessverre stengt for øyeblikket.

 

32 75 76 32

 

(Obs! Linjen holder stengt i lunjstider mellom 12-12:30)

 

E-Wheels setter stor pris på å kunne kommunisere med vår fantastiske kundebase og basert på deres gode og konstruktive tilbakemeldinger har vi sett at selv om dere er veldig fornøyde med support vi tilbyr i dag, er det rett og slett noen ganger best å bare kunne plukke opp telefonen og snakke med oss. 

Linjen holder dessverre stengt for øyeblikket som følge av sykdom. Dette tiltaket er et resultat av den økende pågangen vi har opplevd, og vår hensikt er å sikre rask og effektiv respons i alle våre kommunikasjonskanaler – inkludert telefon, chat og e-post.

Ved åpning: Vi merker spesielt høy aktivitet på telefonen ved åpningstidene kl. 10, derfor oppfordrer vi deg til å ringe inn etter lunsj for å få best mulig serviceopplevelse. Dette vil hjelpe oss med å håndtere den økte pågangen på en mer balansert måte.

 

Hvordan kan jeg ellers komme i kontakt med E-Wheels? 

Få svar normalt innen én virkedag ved å sende inn et kontaktskjema

Chat med oss, vårt dyktige kundeservice-team holder chatten åpen hver ukedag og lørdag! Denne chatten finner du nederst til venstre på nettsiden.  

Åpningstider for chat: 

  • Man-Tors: 10-22
  • Fre: 10-20
  • Lør: 12-20
  • Søn: 12-22

OBS: Chaten vil holde stengt fra 18 - 22: torsdag 31/08.

Send oss en mail på mail@e-wheels.no

Vi er også tilgjenglige for en prat i våre butikker. Merk at det kun er i Hokksund vi har serviceteknikere.  

Vil du forsøke å finne svar selv? Ta en titt i vårt hjelpesenter! Her finner du diverse guider, videoer osv. som svarer på de aller fleste henvendelsene vi får.