El-sparkesykkel i Bergen

Vi åpner Norges største el-sparkesykkel butikk i Bergen 4.juni!

Vi har el-sparkesykler for alle og enhver. Vi har alt fra kraftige terreng el-sparkesykler, til urbane og praktiske modeller. Vi har jobbet med å spesialisere mange av disse produktene for nordiske forhold. Spesielt utarbeidet er E2S-serien vår som er kjennetegnet for å ha lang rekkevidde og kraftig motor. Disse vil være perfekte for Bergen!

El-sparkesyklene produseres på en av verdens største og mest kjente el-sparkesykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss, og ut til kunde. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser.

 

Reprasjon av el-sparkesykkel i Bergen

Vi vil alltid bistå med hjelp dersom du har vært uheldig! Vi har el-sparkesykkelverksted i Bergen med serviceinnstilte mekanikere som alltid ønsker å bidra. For å få el-sparkesykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter eller kom innom vår butikk i Bergen. Verkstedet og butikken vil være på samme lokale! Dersom det er en reklamasjon dekker vi selvfølgelig kostandene!

 

El-sparkesykkel butikk i Bergen

Vi ekspanderer over hele landet for å komme nærmest mulig deg! Vi har endelig kommet oss til Bergen! Dette er noe vi har gledet oss til lenge og derfor smeller vi igang med gode åpningstilbud. Ler mer om åpningstilbudene i E-Wheels Bergen!

I tillegg til butikker rundt om i Norge, har vi kort leveringstid og kostnadsfri frakt!

Velkommen for en trygg el-sparkesykkel handel!