El-sparkesykkel i Bergen

Vi leverer el-sparkesykler kostnadsfritt til Bergen!

E-Wheels har el-sparkesykler som kan tilfredsstille enhver. Vi er mest kjent for E2S V2 serien som er Norges mest solgte el-sparkesykler! Disse er IP 56 spesifiserte - vanntette og perfekte for Bergen!

El-sparkesyklene produseres på en av verdens største og mest kjente el-sparkesykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss, og ut til kunde. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser.

 

Reprasjon av el-sparkesykkel 

Vi vil alltid bistå med hjelp dersom du har vært uheldig! Vi har el-sparkesykkelverksted i Göteborg med serviceinnstilte mekanikere som alltid ønsker å bidra. For å få el-sparkesykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter så sender vi deg gledelig en postlapp så du skal få sendt ditt produkt til oss. Dersom det er en reklamasjon dekker vi selvfølgelig kostandene!

 

El-sparkesykkel butikk

Vi ekspanderer over hele landet for å komme nærmest mulig deg! Vi har ikke kommet oss fysisk til Bergen helt enda, men har utviklet en guide slik at du enkelt kan finne el-sparkesykkelen som passer best for dine behov.

I tillegg til butikker rundt om i Sverige, har vi kort leveringstid og kostnadsfri frakt!

Velkommen for en trygg el-sparkesykkel handel!

 

TESTVINNER
Loading image...
SPAR 1 000,-
Loading image...
SPAR 3 000,-
Loading image...
SPAR 2 000,-
Loading image...
SPAR 4 000,-
Loading image...