Loading image...

Elsykler for alle

 

Momas er et ledende norsk el-sykkelmerke som har som mål å tilby "Elsykler for alle". Med sitt fokus på kvalitet og kundetilfredshet, har de raskt blitt kjent for sine testvinnende og bestselgende sykler. Med sin stadig voksende popularitet har Momas blitt et pålitelig valg for el-sykkelentusiaster i Norge og utover.

 

SE BESTSELGENDE MOMAS MODELLER

Loading image...
Loading image...

Momas - Stadig i utvikling

 

Merket skiller seg ut ved å kontinuerlig utvikle syklene sine basert på tilbakemeldinger fra kundene, noe som sikrer at produktene deres er i tråd med brukernes behov og ønsker. Det produserer varianter som skal tilfredsstille alle behov enten det er lang rekkevidde, komfort, motorkraft og mye mer.
Loading image...

Norsk elsykkel merke

 

Momas er et stolt norsk el-sykkelmerke som har satt sitt preg på den nasjonale sykkelindustrien. Med røtter dypt forankret i norsk design og ingeniørkunst, representerer Momas det beste av norsk innovasjon innenfor el-sykkelverdenen. Merket har sin base i Norge, og deres produkter reflekterer den naturskjønne og varierte norske landskapet, fra bygater til fjellstier.
Loading image...
Loading image...

Momas: testvinnere og bestselgere

 

Momas el-syklene har gjort seg bemerket på markedet ved å vinne flere anerkjente tester, blant annet fra elcyklist.com, tekguide.no og Dagbladet. Dette er nok noe av grunnene til at vi har mange bestselgere fra Momas. Du kan lese mer om testvinnende elsykler.

 

 

Loading image...

MOMAS Jason Urban 2023

Norges mest solgte elsykkel i ny utgave med skjermer og bagasjebrett

 

Momas Jason Urban er en sporty og allsidig el-sykkel som gir mye for pengene. Den er utstyrt med en kraftig sentermontert Bewo krankmotor som gir en behagelig el-sykkelopplevelse.

 • Integrert Samsung batteri
 • Baggasjebrett, skjermer og lys inkludert
 • Hydrauliske skivebremser 

 

LES MER

 

 

Loading image...

MOMAS Eywa 2023

Elegant og komplett dame-elsykkel

 

Momas Eywa er Momas' flaggskip - en elsykkel som kombinerer elegant design med komfortabel kjøring. Med brede dekk og et behagelig sete, får du en behagelig tur både i byen og i terrenget.

 • 720 Wh batteri, opp til 140 km rekkevidde
 • Stabilde og brede dekk på 6 cm
 • Midtmontert motor på 110 Nm

 

LES MER

 

 

Loading image...

MOMAS Wayfarer+ 2023

Elsykkelens elsykkel

 

Momas Wayfarer er en elegant og komfortabel elsykkel som dekker alle behovene til en allsidig rytter. Med brede 2,4" dekk og behagelig sete gir den en komfortabel kjøreopplevelse i byen og i terrenget.

 • 960 Wh batteri, opp til 180 km rekkevidde
 • Stabile og brede 6 cm dekk
 • Midtmontert motor på 115 Nm

 

Les mer

 

 

Loading image...

MOMAS Ultimate+2023

Kraft, høy rekkevidde og kjøreglede i perfekt kombinasjon

 

Nå presenterer vi +-utgaven av vår prisvinnende trekking modell Ultimate. Her får du en el-sykkel med en virkelig kraftig motor, terrengdekk og en imponerende rekkevidde på utrolige 180 km. 

 • 960 Wh batteri, opp til 180 km rekkevidde
 • Shimanos AMT-200 hydrauliske skivebremser
 • Midtmontert motor på 115 Nm

 

Les mer