Medlemsvilkår E-Wheels Club

Introduksjon

E-Wheels Club er et lojalitetsprogram der du får adgang til medlemsrabatter og andre fordeler. Nedenstående medlemsbetingelser gjelder for forholdet mellom deg som forbruker og E-Wheels Norge AS, organisasjonsnummer 913 701 380 ("E-Wheels"). Ved å registrere deg som medlem i E-Wheels Club, aksepterer du disse betingelsene.

Medlemskap

E-Wheels Club er et kostnadsfritt medlemskap gyldig i alle E-Wheels butikker og på e-wheels.no. Medlemskapet er personlig og ikke overførbart. Det tilbys kun til privatpersoner over 16 år med registrert adresse i Norge og norsk telefonnummer. Hvert individ kan kun ha ett (1) E-Wheels Club-medlemskap. Registrering for medlemskap kan gjøres i alle E-Wheels butikker og på e-wheels.no.

Som medlem kan du enkelt registrere kjøpene dine ved å oppgi epostadressen din ved kjøp. E-Wheels kan kreve gyldig legitimasjon for å verifisere din identitet. Kjøpene dine loggføres på medlemskontoen din på e-wheels.no når du er innlogget under kjøpsprosessen.

E-post brukes til å identifisere deg som medlem ved kjøp på e-wheels.no. E-Wheels kan be om gyldig legitimasjon, som førerkort eller pass, for å bekrefte din identitet. Ved registrering av telefonnummer og e-postadresse på Mine sider på nettsiden til E-Wheels, vil du bli kontaktet av oss via e-post og SMS dersom samtykke er gitt.

Medlemsfordeler

 

Personlige tilbud

E-Wheels Club tilbyr personlige fordeler og tilbud basert på dine preferanser, forutsatt at du har godkjent å motta personalisert innhold via e-post og SMS. Disse tilbudene gjelder ordinær pris og kan ikke kombineres med andre tilbud. Varierende formater som prosentavslag, kronerabatt, kjøp 3 betal for 2 eller pakketilbud kan forekomme. Gyldighetsperioden for tilbudene kan variere, og de kan normalt benyttes en (1) gang med mindre annet er kommunisert. Fordeler og tilbud sendes via e-post, SMS og er tilgjengelige på e-wheels.no. For å motta elektronisk markedsføring, må du ha gitt samtykke.

 

Mine sider

Som medlem av E-Wheels Club kan du opprette en brukerkonto på E-Wheels.no. På Mine sider har du muligheten til å:

  • Se og endre personopplysningene dine
  • Gjennomgå ordrehistorikken din

For å forenkle prosessen, lagres bestillingshistorikken din på Mine sider, slik at det blir enklere for deg å følge opp kjøpene dine.

 

Avslutning av medlemskap

Medlemskapet er gyldig inntil det avsluttes. Du har rett til å avslutte medlemskapet når som helst ved å kontakte kundeservice. Ved avslutning mister du fordelene knyttet til medlemskapet.

 

Behandling av personopplysninger i E-Wheels Club

Ditt personvern er prioritert, og vår personvernerklæring beskriver hvordan vi håndterer personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese erklæringen på E-Wheels sine nettsider.

 

Ansvarsbegrensning

E-Wheels påtar seg ikke ansvar for tap eller skade som følge av tekniske feil, reduserte funksjoner eller andre lignende feil knyttet til ditt E-Wheels Club-medlemskap. Dette ansvarsfraskrivelsen gjelder kun for ansvar som kan fraskrives i henhold til gjeldende lovgivning.

 

Endring av vilkår og betingelser

E-Wheels forbeholder seg retten til når som helst, men med et rimelig varsel, å endre de eksisterende vilkårene og betingelsene for fordelsprogrammet. Endringer vil bli meddelt deg via E-Wheels sine nettsider eller per e-post. Hvis du ikke samtykker til endringene, kan du avslutte E-Wheels Club medlemskapet ditt. Enhver fortsatt bruk av fordelsprogrammet vil utgjøre et bindende samtykke til de enderinger som er foretatt. Du finner den nyeste versjonen av medlemsvilkårene her.

Avvikling av fordelsprogrammet

E-Wheels Norge AS kan avslutte eller endre hele eller deler av fordelsprogrammet med én måneds varsel. Ved avvikling på grunn av lovgivning, rettsavgjørelser, pålegg fra offentlige myndigheter eller lignende, kan programmet opphøre umiddelbart uten varsel.

 

Lovvalg og verneting

Disse vilkårene er underlagt norsk rett med norske domstoler som verneting. Eventuelle tvister kan meldes til Forbrukertilsynet for mekling.

Dersom du har spørsmål om E-Wheels Club, kan du kontakte vår kundeservice på e-post: mail@e-wheels.no.

 

Disse medlemsvilkårene ble sist oppdatert i Januar 2024