Jason 2022

19 990,-14 990,-

Jason 2022Momas

Varekode: 8371

Norges mest solgte!

 • Terrengsykkel med elmotor for bruk på vei, terreng og sti
 • Hydrauliske skivebremser
 • Samsung batteri - Opptil 100km rekkevidde
 • 50 Nm

Norges mest populære elsykkel uansett merke! Rå elektrisk terrengsykkel med midtmontert Bewo motor til en rå pris. Samsung 36V, 14ah batteri.

Les mer om dette produktet

Motoroptimalisering

Tilleggsprodukter

19 990,-14 990,-

NYHET! Alle våre sykler leveres nå med et års medlemskap i NAF Sykkel.

 

Dette er Norges beste elsykkel-kjøp, ny 2022 modell! Testvinner hos Tekguiden.  

 • 20% Økt batterikapasitet, nå 14ah
 • Ny og forbedret motor
 • Lenger rekkevidde
 • Vanntette koblinger
 • Mer stillegående

Prøvekjøring:  

Handle elsykkel på nett er helt trygt, Vi har solgt over 30.000 elsykler på nett over hele Norge! Ønsker du likevel å prøvekjøre sykkelen før kjøp så kan du gjøre det i en av våre butikker: 

 

Norges mest solgte elsykkel

Momas Jason 2022 er en videreutviklet elsykkel av tek.no (Juli, 2018) testvinner Randolph 2019. Jason 2022 leveres med nytt stort batteri på hele 14ah og 504wh som gir betydelig økt rekkevidde! Ny forbedret motor er mer stillegående og energieffektiv. Den bidrar til økt rekkevidde samt en mer behagelig opplevelse på sykkelsete. Elsykkelen er også utbedret med nye vanntette koblinger, slik at den kan brukes i all slags vær!

Standard vs Urban

Momas Jason kommer i to ulike versjoner. Standard og Urban. Standard er den kritikerroste modellen vi alle kjenner fra før, kåret til best i test gjentatte ganger. Urban er oppgradert med baggasjebrett, skjermsett, frontlys og helintegrert batteri. I tillegg er rammen utformet med mer fokus på bysykling på asfalt og sti. Dette fører til en sittestilling med mer komfort! 

Utrolig mye elsykkel for pengene

Jason 2022 er uslåelig sammenlignet med ALT annet på markedet i samme prisklasse. Testvinneren er tatt til et helt nytt nivå og utbedringene er store! Med drivverk fra shimano og testvinner komponenter er du sikret Norges beste elsykkel kjøp til en rå pris. Som alltid får du pedaler og støtte i prisen. Ingen over, ingen ved siden av - Momas Jason!

Kvalitet i alle ledd

Terrengsykkelen har justerbar dempergaffel og lett aluminiumsramme. Den har en kraftig Bewo krankmotor som gir en behagelig opplevelse på sykkelsetet. Motoren er sentermontert og den vil operere på optimalt turtall til enhver tid. Sentermontert motor er udiskutabelt det beste motorsystemet til elsykler, og har mest avansert teknologi og nyvinning. I tillegg leveres den nå med trilleassistanse hvor sykkelen går av seg selv i 6 km/t. Meget god klatreevne i bratte bakker.

Her får du en rå sykkel til en rå pris! 

Rekkevidde-strek_Desktop_1920x150.jpg

Rekkevidden fra en batterilading vil variere avhengig av ulike forhold. Faktorer som påvirker rekkevidden er den kombinerte vekten til rytteren og lasten; vindmotstand; dekktrykk og dekkets slitebane; terreng- og høydeendringer; underlag; temperatur; vedlikehold av el-sykkelen; og tilstanden til batteriet.

Linjen nedenfor gir en omtrentlig rekkevidde for tre ulike scenarioer. Disse er Høy ytelse, Blandet ytelse og Lav ytelse. Høy ytelse vil si at forholdene er krevende og det brukes mye energi fra batteriet. Slike forhold oppstår når du sykler med tung last, sterk motvind eller overdrevne stigninger.

Hvor mye du krever fra motoren vil også påvirke rekkevidden til en viss grad. Lav ytelse intreffes ved å benytte nivå 1 og 2 fra motoren og bidra med litt tråkkehjelp. Det vil fortsatt kreves lite av deg, og motoren vil benytte strømmen jevnere, som igjen vil være energisparende. Blandet ytelse er en kombinasjon/mellomting av Høy og Lav.  

 

Estimert rekkevidde_Illustrasjon_Mobil-1000x185_Hvit bakgrunn.jpg

 

Strek_Desktop_1920x150.jpg

 

Sykkelhjelmer - Her er tre gode valg

Riktig bruk av en god sykkelhjelm er det beste du kan gjøre for å ta vare på deg selv når du sykler. En god sykkelhjelm er både lett å finne og lett å holde i god stand – og holder deg beskyttet mot den vanligste og mest alvorlige sykkelskaden. Under finner du våre anbefalte hjelmer som kan brukes ved bruk av både elsykkel og el-sparkesykkel.

 

Momas_logo_svart.jpg

Motor og Batteri

 • Motor:Bewo 36V / 250w krankmotor
 • Batteri:36V 14Ah (504wh)
 • Optimal rekkevidde:100 km
 • Forventet rekkevidde:60-80 km
 • Dreiemoment:50 Nm

Funksjoner/Diverse

 • Ramme:M (160-180cm)
 • Gaffel:SR Suntour 80mm
 • Styre:Zoom, 700mm, ø: 31.8
 • Hjulstørrelse:27,5"
 • NAV/Aksling:Quick Release
 • Dekk:Kenda, 27.5x2.25
 • Bremser:Logan hydrauliske skivebremser
 • Girskifter:8 speed trigger shifter
 • Kassett:Shimano CS-HG 200-8
 • Kjede:XMC X8E
 • Dempersystem:Justerbar dempergaffel
 • Display:King-meter km529-LCD
 • Gir:8 speed rear derailleur
 • Materiale:Aluminium 6061
 • Lys:Ja, hvitt lys i front
 • Støtter:Ja

Størrelse

 • Vekt:23 kg
 • Vekt Sjåfør:120 kg
 • Størrelse Paket:146 x 24 x 77 cm
4.9
22 Omtaler

Kundeomtaler

Anette

Er superfornøyd med min sykkel. Syklet 120 mil siden mars. Formen min er mykje bedre

Silje

Frode Fjørstad

Har hatt sykkelen i ca 3 uker nå. Har syklet på Fløyen og over rundemanen (fjell) i mange av Bergens koselige gater og smau. Sykkelen hjelper meg opp alle bratte bakker over all forventning. I forhold til pris /kvalitet er dette terningkast 6 fra meg. At sykkelen ble levert på døren min etter kun to virkedager er også

Salmund

Var ute etter ein sykkel for den den bakken heim fra jobb Dette er min tredje el sykkel Denne er den beste eg har prøvd ,drar fantastisk den var billig i forhold til pris. Eg har optimalisering 25km ,funker som bare rakkeren .Litt av herligheten er god gir, sterkt batteri som varer lenge og lav vekt grunna al ramme

Roy Eddie Halvorsen

Sykkel som kan anbefales både til skogs og vanlig sentrum bruk .må si iallfall kjempe fornøyd trekker godt opp bakkene til være 250watt .så overrasker den meg veldig og pris er ok .men kunne vel vært litt billigere siden motor 250watt.kunne vært 350watt men.på den side så er det bra og Samsung batteri

Ingrid Andresen

For en fantastisk sykkel! Alltid bekymret meg litt for sånne el-sykler, men dette var jammen meg både bra og moro! Både jeg og ungene gleder oss til å bruke den igjen! Tommel opp

Per

Kjøpte denne sykkelen etter å ha lest på tek.no og etter å ha syklet rundt 500km er jeg strålende fornøyd. Det er klart at det ikke er den beste sykkelen på markedet, men til en brøkdel av prisen kan jeg virkelig ikke klage! Trekker bra opp bakker, går fort og den går langt. Perfekt sykkel for deg om du ønsker en rimelig og god elsykkel som tar deg fra A til B!

Tobias Midje

Bra sykkel med flott utstyr.

Vetle

Dette er et solid produkt der man får veldig mye for pengene, anbefales!

Frode

Kjøpte en Momas Randolph til min kone da jeg så den var best i test. Da hun virket fornøyd med sykkelen bestemte jeg meg for å kjøpe en Jason til meg selv. Har nå hatt den et par måneder og må si jeg er veldig imponert over hva denne sykkelen gir sett opp mot prisen.

Henning

Lite som trekker ned her, dette er en god sykkel.

Stine

Sykkelen holder mer enn nok til min bruk og kapasiteten er på nivå med vesentlig dyrere sykler. Brede dekk gir god fremkommelighet.

Tore på sporet

Alt bra men lurer om jeg trenger ny pedalarm .den løsner hele tiden selvom jeg strammer haest

Stian

Veldig fornøyd med sykkelen,drar som bare juling

Henrik

Roy hansen

Fon å lett sykla sykkel,litt skummelt m piggdekk med 376pigger fremme å 375pigger bak på slette underlag.går godt.mange amp va de på batteriet i OKT 2019 11,9 el?

Scott

Veldig fin opp konnerud

Jakob

Kjøpte med store forventninger denne etter å ha sett forgjenger Randolph bli best i test. Etter å ha brukt den noen uker nå må jeg bare si at sykkelen har innfridd på alle mulig måter!

Varg Veum

Har syklet noen mil med sykkelen og den fungerer veldig bra med dempegaffel og gode bremser. Batteriet holder bra hvis man ikke setter på full speed, men tråkker endel i tillegg. Fin trim - men sjekk om optimaliseringa fungerer.

Erland

Strålende fornøyd etter 3 uker med denne sykkelen, gikk for XL da jeg er 193. Som andre her skriver, den er STOR, jeg kan akkurat stå over ramma. Ellers syklet til jobben 2 ganger nå, som er 24 km og trenger faktisk ikke å lade på turen hjem selv om jeg har satt den på maks. Setet er håpløst hardt så kjøp nytt.

Are

Har hatt denne sykkelen 2-3 måneder nå. Veldig bra kjøp til denne prisen. + Drar veldig godt. + Bra rekkevidde. - Motoren støyer litt. - Hardt sete.

Kristoffer Johannesen