HERRE ELSYKKEL

Vi har elsykler for herrer for mange ulike preferanser og formål. Vi har for eksempel el-mountainbikes for de som liker å sykle i terreng, fatbikes for ekstremt kraftig terrengsykling, bysykler for pendling, og el-hybrider som dekker de fleste behov. Uansett hvilken du velger, vil du få god rekkevidde, høy komfort og en motor som jobber optimalt gjennom hele turen.

Produkter:23

Herre

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

             Pris

             9990
             65990
             9990
             65990

             Rekkevidde (km)

             0
             320
             0
             320

             Dreiemoment (Nm)

             0
             115
             0
             115
             Produkter:23

             Hva kjennetegner en sykkel for herrer?

             Rammestørrelse - Sykler for herrer har vanligvis litt større ramme sammenlignet med sykler for damer. Dette skyldes gjennomsnittlige forskjeller i kroppsstørrelse og proporsjoner mellom menn og kvinner.

             Rammedesign: Sykler for herrer har ofte en mer tradisjonell og rett rammedesign uten skrånende overrør, noe som gir føreren en mer oppreist sittestilling.

             Farger og design: Sykler for herrer kommer ofte i en mer maskulin fargepalett, som svart, grått og blått.
             Disse forskjellene er generelle, og mange modeller passer selvfølgelig både menn og kvinner.

              

             Hvorfor vi har midtmontert krankmotor på våre elektriske sykler?

             Vi har valgt å tilby elektriske sykler med midtmonterte krankmotorer. Plasseringen av motoren påvirker kjøreopplevelsen og ytelsen, som vi beskriver nedenfor.

             Motor montert på forhjulet. Noen elektriske sykler har motoren plassert i forhjulet, noe som kalles forhjulsdrift. Denne plasseringen gir jevn kraftfordeling og gjør det enkelt å installere eller bytte ut motoren, men den gjør også styret litt tyngre og påvirker forhjulets veigrep.

             Motor montert på bakhjulet. Når motoren er plassert på bakhjulet, kalles det bakhjulsdrift. Her gir motoren ekstra kraft til bakhjulet, noe som kan gi en mer naturlig følelse av å tråkke og bedre veigrep. Men akkurat som med forhjulsdrevne sykler, kan denne plasseringen påvirke vektfordelingen og gjøre sykkelen litt tyngre bak.

             Midtmontert motor. Å plassere motoren i midten av rammen, vanligvis nær kranken eller pedalene, lar motoren dra nytte av syklistens egen kraft ved tråkking og tilbyr en mer naturlig kjøreopplevelse. Denne typen motor kan være mer avansert og gi en mer effektiv kraftfordeling, men installasjon og vedlikehold kan være mer komplisert enn de to andre alternativene. (Våre sykler leveres med ferdigmontert motor, så installasjon er ikke noe du trenger å bekymre deg for.)

              

             Hvilken modell skal jeg velge?

             Alle våre elektriske sykler er utviklet for å gi god rekkevidde, kjøreglede, komfort og brukervennlighet. Noen modeller er tilpasset for aktive som foretrekker krevende terreng, mens andre er utstyrt med bagasjebrett, lys og skjermer for å passe hverdagspendlere.