Elsykkel i Stavanger

Vi sender el-sykler til Stavanger helt kostnadsfritt!

Loading image...

Momas er et merke som E-Wheels Norge AS har utviklet i samarbeid med Kajakk & Fritid AS. Gjennom grundig testing har vi kommet frem til en rekke modeller som er designet i Norge, spesiallaget for norske forhold og er satt sammen av kjente deler fra blant annet Shimano. Syklene leveres med driftssikker motor og Samsung batteri. Dette er el-sykler som er perfekte for Stavanger.

El-syklene produseres på en av verdens største og mest kjente sykkel/el-sykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss til kunde, ingen fordyrende mellomledd. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser. Sammenlign med sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri, og du vil se at prisene ofte er det dobbelte av det vi selger for. 

 

Reparasjon av el-sykkel

Som kunde av oss vil vi alltid etterstrebe å hjelpe deg med å løse problemer som måtte oppstå. For å få sykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene!

 

El-sykkel butikk

Vi jobber med å komme oss over hele landet, men ikke kommet oss fysisk til Stavanger helt ennå. Vi har dog gode sendingsmuligheter og sender over hele landet med gratis frakt.

Dersom du synes det er vanskelig å velge el-sykkel har vi opprettet en guide hvor du kan se de viktigste egenskapene til våre populære modeller, og sammenligne de.

 

Velkommen til en sikker og trygg el-sykkel handel hos oss! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sykler!