Elsykkel i Sandnes

E-wheels sender el-sykler raskt og kostnadsfritt til Sandes!

Momas er et merke som E-Wheels Norge AS har utviklet i samarbeid med Kajakk & Fritid AS. Gjennom grundig testing har vi kommet frem til en rekke modeller som er designet i Norge, for å håndtere norske forhold best mulig. Syklene er satt sammen av kjente merker som blant annet Shimano, Bafang og Samsung. Dette er el-sykler som er perfekte Sandnes.

El-syklene produseres på en av verdens største og mest kjente sykkel/el-sykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss til kunde, ingen fordyrende mellomledd. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser. Sammenlign med sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri, vil du se at prisene ofte er det dobbelte av det vi selger for. 

Reparasjon av el-sykkel

Dersom du blir kunde av oss vil vi alltid hjelpe deg med å løse problemer som kan oppstå! For å få sykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter. Da sender vi deg gjerne en postlapp slik at du får sendt oss produktet. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene!

El-sykkel butikk

Vi jobber med å komme oss over hele landet, men ikke kommet oss fysisk til Sandnes helt ennå. Vi har dog gode sendings muligheter og sender over hele landet med gratis frakt.

Dersom du syntes det er vanskelig å velge el-sykkel har vi opprettet en guide hvor du kan se og sammenligne de viktigste egenskapene til våre populære modeller.

Velkommen til en trygg el-sykkel handel! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sykler!