Elsykkel i Oslo

Momas er et merke som E-Wheels Norge AS har utviklet i samarbeid med Kajakk og Fritid AS. Gjennom grundig testing har vi kommet frem til en rekke modeller som er designet i Norge, spesiallaget for norske forhold og er satt sammen av kjente deler fra Shimano. Leveres med driftssikker motor og samsung batteri. Dette er el-sykler som er perfekte for urbane områder som Oslo.

El-syklene produseres på en av verdens største og mest kjente sykkel/el-sykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss til kunde, ingen fordyrende mellomledd. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser. Sammenlign med sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri, og du vil se at prisene ofte er det dobbelte av det vi selger for. 

 

Reparasjon av el-sykkel

Vi vil alltid bistå med hjelp når du har vært uheldig! Vi har sykkelverksted i Hokksund med serviceinnstilte mekanikere som alltid ønsker å bidra. For å få sykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene!

 

El-sykkel butikk i Oslo

Vi har vår egen butikk i Oslo. Her kan du både se og teste samtlige el-sykler! Her kan vi hjelpe deg å finne den perfekte el-sykkelen for ditt behov! Vi har også laget en guide hvor du får en oversikt over de viktigste egenskapene til el-syklene våre og sammenligne de ulike modellene. 

I tillegg til butikker rundt om i Norge, sender vi produktene på en rask tid, og har gratis frakt.

Velkommen til en utrolig el-sykkel handel!

 

Årets modeller

SPAR 3 000,-
Loading image...
SPAR 2 500,-
Loading image...
SPAR 4 000,-
Loading image...
Loading image...
Loading image...
ANBEFALT
Loading image...
SPAR 5 000,-
Loading image...