Elsykkel Oslo

E-Wheels ønsker deg hjertelig velkommen til våre tre flotte elsykkel-butikker i Oslo! Vi holder til i Akersgata, Alnabru og Lysaker. 

  • Test alle våre populære elsykler i butikk!
  • Få eksperthjelp! Våre dyktige ansatte hjelper deg med spørsmål og er klare for å guide deg til rett kjøp.
  • Vi bistår med montering ved kjøp av elsykkel i butikk!
  • Vårt servicenettverk med dyktige mekanikere er klare for å hjelpe deg med eventuell service etter kjøp. 

Ledende på elsykler i Norge

E-Wheels er ledende på elsykler i Norge. Vi har et bredt utvalg av modeller, og du vil alltid finne en elsykkel som passer perfekt til ditt behov og budsjett hos oss. Vi har ett løfte til våre kunder:

"E-Wheels skal alltid ha lavere pris på elsykler med tilsvarende kvalitet sammenlignet med våre konkurrenter."

Vi har ingen fordyrende mellomledd. Det vi si at elsyklene går direkte fra produksjon på fabrikk via oss til kunde. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser. Sammenlign med sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri fra andre, og du vil se at prisene ofte er opptil det dobbelte av E-wheels sine priser.

 

Service og reparasjon av elsykkel i Oslo

Vi vil alltid bistå med hjelp hvis du har vært uheldig med din elsykkel, eller trenger vanlig service og vedlikehold. E-Wheels har en egen servicekjede som heter E-mexx. I tillegg til vårt hovedservicesenter i Eiker og E-Wheels butikkene, har vi E-mexx servicesenter i alle de største byene. I Oslo regionen er vårt hovedservice senter på Alnabru.

Dersom du likevel bor for langt unna ett servicesenter, vil vi samarbeide med ett lokalt verksted, eller dekke frakt tilbake til vårt hovedverksted. For å få sykkelen din på verksted, henvender du deg til vårt kundesenter. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene!

 

Elsykkelbutikker i Oslo

Vi har flere butikker i Oslo området for å komme nærmest mulig deg! Vi har elsykkelbutikk i Akesgata, Lysaker og Alnabru. Her kan du både se og teste samtlige elsykler! Her kan vi hjelpe deg å finne den perfekte elsykkelen for ditt behov. Vi har også laget en guide hvor du får en oversikt over de viktigste egenskapene til elsyklene våre og sammenligne de ulike modellene. 

I tillegg til butikker rundt om i Norge, sender vi produktene med rask leveringstid til gratis frakt.

Velkommen til en utrolig elsykkel handel! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sykler!