Elsykkel i Kristiansand

Fri frakt av alle el-sykler til Kristiansand!

Momas begynner å bli et kjent merke som vi i E-wheels har vært med å designe. Gjennom grundig testing har vi kommet frem til en rekke modeller som er designet i Norge, for å håndtere norske forhold best mulig. Syklene er satt sammen av kjente merker som blant annet Shimano, Bafang og Samsung. Dette er el-sykler som er perfekte for Kristiansand.

El-syklene produseres på en av verdens største og mest kjente sykkel/el-sykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss til kunde, ingen fordyrende mellomledd. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser. Sammenlign med sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri, vil du se at prisene ofte er det dobbelte av det vi selger for. 

Reparasjon av el-sykkel

Som kunde av oss vil vi alltid etterstrebe å hjelpe deg med å løse problemer som måtte oppstå. For å få sykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene!

El-sykkel butikk

Vi ekspanderer over hele landet for å komme nærmest mulig deg! Vi har ikke kommet oss fysisk til Kristiansand helt enda, men har utviklet en guide slik at du enkelt kan finne el-sykkelen som passer best for dine behov.

I tillegg til butikker rundt om i Norge, har vi en leveringstid på 1-3 virkedager dersom du bestiller i nettbutikken, og vi har gratis frakt.

Velkommen til en trygg og sikker el-sykkel handel! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sykler!