Elsykkel i Drammen

Vi har en el-sykkel-butikk rett utenfor Drammen og leverer el-sykler helt kostnadsfritt.

Momas er et merke som E-Wheels Norge AS har være med å utvikle. Gjennom grundig testing har vi kommet frem til en rekke modeller som er designet i Norge, for å håndtere norske forhold best mulig. Syklene er satt sammen av kjente merker som blant annet Shimano, Bafang og Samsung. Dette er el-sykler som er perfekte for Drammen.

El-syklene produseres på en av verdens største og mest kjente sykkel/el-sykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss til kunde, ingen fordyrende mellomledd. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser. Sammenlign med sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri, og du vil se at prisene ofte er det dobbelte av det vi selger for. 

Reparasjon av el-sykkel

Vi vil alltid bistå med hjelp når du har vært uheldig! Vi har sykkelverksted i Hokksund med serviceinnstilte mekanikere som alltid ønsker å bidra. For å få sykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene

El-sykkel butikk Drammen

Vi ekspanderer over hele landet for å komme nærmest mulig deg! Vi har butikk i Oslo og i Hokksund, hvor det er mulig å se og prøve alle våre el-sykler. 

I tillegg til butikker rundt om i Norge, har vi en leveringstid på 1-3 virkedager dersom du bestiller i nettbutikken, og vi har gratis frakt.

Velkommen til en trygg el-sykkel handel! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sykler!