Elsykkel Bergen

Elsykkel Bergen

Velkommen til vår elsykkelbutikk i Bergen! Ta turen innom og oppdag vårt imponerende utvalg av elsykler. Her får du ikke bare muligheten til å se, men også teste hver enkelt modell for å finne den som passer deg best. Våre erfarne butikkansatte står klare til å gi deg personlig veiledning, slik at du kan ta et informert valg basert på dine behov og preferanser.

I tillegg til vår fysiske butikk i Bergen, tilbyr vi rask levering med gratis frakt over hele landet. Nyt bekvemmeligheten av å få din drømmesykkel levert rett til ditt eget inngangsparti!

Ta det første steget mot en fantastisk elsykkelopplevelse i Bergen. Velkommen til vårt showroom, hvor du ikke bare kjøper en elsykkel, men investerer i en ny måte å utforske byen på. Opplev friheten med elsykkel og gjør din neste elsykkelhandel enkel og givende. Velkommen til en unik elsykkelopplevelse i Bergen!

Ledende på elsykler i Norge

"E-Wheels skal alltid ha lavere pris på elsykler med tilsvarende kvalitet sammenlignet med våre konkurrenter."

Dette er vår løfte til deg som kunde. Hos oss er det ingen fordyrende mellomledd. Bruker du vår guide, slik finner du riktig elsykkel er er du sikker på at du finner sykkelen som passer både ditt behov og ditt budsjett. 

Sammenligner du våre elsykler med tilsvarende sykler kos konkurrenten, vil du se at de ofte er opptil dobbelt så dyre. Dette til tross for at utstyr som motor og batteri er av samme kvalitet. 

Service og reparasjon

Vårt hovedservicesenter for service i Bergen er E-mexx Åsane, som ligger i samme bygg som E-wheels butikken. Om du bor for langt unna verkstedet på Åsane så kan du ta kontakt med våre kundeservicemedarbeidere, så hjelper de deg videre. Hvis det er en reklamasjon, så dekker vi selvsagt kostnadene.

Adresse og åpningstider E-Wheels Bergen

Til butikk
E-Wheels butikk i Bergen

E-Wheels butikk i Bergen

Til butikk
Les mer
Reparasjon av elsykkel

Reparasjon av elsykkel

Les mer

KUNDEOMTALER

Se hva våre 260.000+ kunder syntes om oss

E-Wheels NO_Kundeomtaler[3].png