Norges største elsykkelbutikk i Bergen!

Vi åpner Norges største elsykkelbutikk i Åsane, Bergen mai 2022!

Til sammen 900 kvm med butikk, demosenter og verksted. For mer informasjon om åpningstilbud, meld deg på vårt nyhetsbrev HER og still først i køen på åpningsfesten for de beste tilbudene!

Vi i E-wheels har utarbeidet og leverer Momas. Gjennom grundig testing har vi kommet frem til en rekke modeller som er designet i Norge, for å håndtere norske forhold best mulig. Syklene er satt sammen av kjente merker som blant annet Shimano, Bafang og Samsung. Dette er el-sykler som er perfekte for en by som Bergen med litt utfordrende vær til tider.

El-syklene produseres på en av verdens største og mest kjente sykkel/el-sykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss til kunde, ingen fordyrende mellomledd. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser. Sammenlign med sykler som har tilsvarende utstyr, motor og batteri, og du vil se at prisene ofte er det dobbelte av det vi selger for. 

 

Reparasjon av el-sykkel

Vi vil alltid bistå med hjelp om du har vært uheldig! Vi har sykkelverksted i Hokksund med serviceinnstilte mekanikere som alltid ønsker å bidra. For å få sykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter. Vi sender gjerne ut postlapp slik at du får sendt ditt produkt. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene!

 

El-sykkel butikk

Vi ekspanderer over hele landet for å komme nærmest mulig deg! Vi har også utviklet svært gode beskrivelser av våre el-sykler på på vår hjemmeside slik at du kan ta en avgjørelse uten og måtte se eller prøve produktet.

For å gjøre det enda enklere for deg og velge riktig el-sykkel har vi laget en guide hvor du får en oversikt over de viktigste egenskapene til våre el-sykler. Her vil du også kunne sammenligne alle våre bestselgere! 

I tillegg til våre butikker i Norge, har vi en leveringstid på 1-3 virkedager dersom du bestiller i nettbutikken, og vi har gratis frakt.

 

Velkommen til en hyggelig el-sykkel handel!

Årets modeller

SPAR 2 500,-
Loading image...
SPAR 3 000,-
Loading image...
SPAR 3 000,-
Loading image...
SPAR 5 000,-
Loading image...