E3 2021 - Lovlig

7 990,-

E3 2021 - LovligE-wheels

Varekode: 8240
 • 1100w maks effekt
 • IP 54 gradering
 • Opptil 50 km rekkevidde!

E-wheels E3 er endelig her og setter virkelig en ny standard på markedet! Her får man rå motorkraft på imponerende 1100w (maks), optimalt 50km kjørelengde og god kjørekomfort til en fantastisk pris. Desidert BEST pendlemodell i sin prisklasse

Les mer om dette produktet

Tilleggsprodukter

7 990,-

§ Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese mer her. Ved valg av attributt: 20km/t (lovlig), vil denne modellen være lovlig.

E-wheels E3 er perfekt for deg som ønsker en el-sparkesykkel med den sterkeste motoren, lang rekkevidde og ikke minst den beste kjørekomforten det er mulig å oppnå med en lett og praktisk rammestørrelse. 

Norges mest solgte elsparkesykler!

Våre elektriske sparkesykler har nå vært på markedet i over fire år. Erfaringen E-wheels har skaffet seg gjennom denne perioden er uerstattelig og sørget for banebrytende utvikling. Hver generasjon med produkter har blitt utbedret og oppgradert fra sin forrige.

100% lovlig! 

E3 er utstyrt med lys foran og bak, godt bremsesystem, ringeklokke og oppfyller ellers alle krav for å brukes lovlig på offentlig vei i Norge. Vegvesenet stiller krav til bremselengde for at el-sparkesykkelen skal være lovlig, dette er for å sikre føreren i eventuelle farlige situasjoner som kan oppstå i trafikken. E-wheels E3 tilfredstiller dette kravet med glans. Modellen er utstyrt med E-ABS anti lock system samt fysisk trommelbrems og skivebrems.

Sterkere motor! 

E-Wheels E3 kommer med motor som yter hele 1100W maks. Dette gir enda bedre akselerasjon og klatreevne enn sin lillebror, E2S V2. Her får man mye kraft pakket i en liten og praktisk elsparkesykkel. Trekker godt opp bakker og får deg raskt opp i hastighet.    

Større batteri!

Kommer med hele 48V 10Ah. Dette tilsvarer imponerende 480Wh og gir en optimal rekkevidde på 50km! Perfekt for deg som trenger god rekkevidde. Merk at dette er optimal rekkevidde. Rekkevidden varierer utifra en rekke variabler som vekt på fører, hastighet, temperatur, og terreng.

Oppgradert dempesystem!

For å sikre deg en behagelig kjøretur, er E3 utstyrt med støtdemper. Dette i kombinasjon med luftfylte dekk fører til imponerende kjørekomfort. Videre har E-Wheels E3 ett større platå å stå på, dette gir mer behagelig og avslappet kjøring.

 


 

NB! Før førstegangs bruk:

 • Sjekk lufttrykket. Fyll ved behov (anbefaler 2.8-3.4bar)
 • Ta en sikkerhetssjekk av produktet
 • Vi anbefaler bruk av hjelm

Fylling av luft gjøres enkelt ved bruk av sykkelpumpe eller kompressor på bensinstasjon etc. Riktig lufttrykk gir god kjørekomfort, mye bedre akselerasjon, klatreevne og rekkevidde. Viktigst av alt reduserer det drastisk risiko for punktering! Anbefalt trykk: 2.8-3.4 bar. Hvis man ikke fyller luft i dekkene når den kommer ut fra eske punkterer man. (som på en sykkel). 

Som alle fremkomstmidler trenger også dette produktet vedlikehold. Dette innebærer sjekk og eventuelt etterstramming av foldemekanisme og bremser. Før første gangs bruk må alle bolter, muttere og skruer sjekkes.

Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese mer her.

Motor og Batteri

 • Motor:1100w maks, 500w nominell
 • Toppfart:20 km/t med sperre, 40 km/t uten sperre
 • Batteri:48V 10Ah - 480Wh
 • Optimal rekkevidde:50 km

Funksjoner/Diverse

 • Hjulstørrelse:8.5"
 • Bremser:Håndbrems foran og bak. Skivebrems, trommelbrems + E-ABS anti-lock system
 • Materiale:Aircraft-grade aluminum alloy
 • IP-grad:IP54
 • App:Ja, Bluetooth APP (kan låses) (Navn: Kingsong)
 • Lys:Kraftig hvitt LED-lys foran og rødt LED-lys bak
 • Lyd:Ringeklokke
 • Sammenleggbar:Ja, foldes på 2 sekunder
 • Støtter:Ja, foldbar

Størrelse

 • Dekk:8.5" - Luftfylte dekk
 • Vekt:14,5 kg
 • Vekt Sjåfør:125 kg
 • Variant Størrelse:110 x 62 x 118 cm
 • Størrelse sammenlagt:110 x 18 x 48 cm
 • Størrelse Paket:118,5 x 24 x 57cm
5
12 Omtaler

Kundeomtaler

Anonym

Khalil

Hatt denne nå i snart 5 måneder og må si jeg er meget fornøyd. Opplevd det samme som det er kommentert her tidligere. Skruene løsner ofte etter en tid, og det kan dermed være lurt å ta jevnlige gjennomganger for å stramme skruene. I tillegg anbefaler jeg å investere etter luftfrie dekk da du nok før eller etter vil få dekkene punktert.

Truls

Reiser tur/retur togstasjonen daglig på denne. Behagelig med store hjul og motoren trekker godt.

Thomas

Denne er helt rå, god å kjøre og masse power. Tar bakker lett, super rekkevidde.

Stein-Erik Dahle

Jeg har hatt denne noen uker nå og er veldig fornøyd! Den takler og holder farten i alle bakker bortsett fra de bratteste. Cruise controller fungerer utmerket, men kobles ikke inn før man har holdt gassen i ca 10 sekunder, som er litt i lengste laget... Men da holder den farten i motbakker og bremser i nedoverbakker. Det mest negative er at noen steder, som på styret, skrapes lakken litt for lett av. Kraftig motor, moro å kjøre, god rekkevidde, alt i alt et fantastisk produkt jeg gjerne anbefaler.

Sindre

E2S V2 innfridde ikke mine forventninger i henhold til rekkevidde, men denne gjorde det, Denne er mye sprekere, bakdempet, bedre sportshåndtak og bedre display. Går i max 38km/t. Den er også en del større en V2. Kraftigere belysning fremme og større markert lys bak. Skruene til bakhjulet løsner etter noe kjøring så liten dråpe Locktite vil gjøre susen. Kommer med litt kraftigere lader. obs: husk å kjøp med ventilforlenger. Den fulgte med V2 men ikke denne.

Andre

Kjøpte denne til guttungen på 8 år. Har kjørt en S200 fra ClassyWalk før. Dobbel pris men dobbelt så bra. Sykkelen er helt topp. Får ikke helt til å finne riktig app for iPhone. Scannet bruksanvisning men kom til noe Kina sider.

Aleks

Kjøpte denne for å slippe småkjøring med bil og kunne kjøre til/fra jobb og til disse oppgavene scorer E3 helt på topp! Lette justeringsmuligheter, god bremse og godt pådrag.

Ole

Hatt denne siden den kom på markedet nå. Bra rekkevidde og god kraft! App fungerer fint på Android men finner ikke riktig etter bytte til iOS. Eneste påklagelige er fylling av luft er ikke mulig hverken foran eller bak uten ventilforlenger. Endte med å modifisere fyllepistolen til kompressoren min hjemme så fikk jeg fylt hjemme. Etter et flertall punkteringer ila vinteren ble begge dekk byttet med luftfrie, fremdeles god komfort pga bakdemping!

Sunniva

Jeg har hatt min sparkesykkel i 3 dager nå og jeg elsker den. Jeg har kjøpt den lovlige og den holder i 22km/t, også i oppoverbakker!!! Og den går litt fortere i nedoverbakker. Jeg leste også i en anmeldelse at man burde kjøpe en ventilforlenger, men i min så fulgte det også med, så det er ikke nødvendig å kjøpe i tillegg.

Andre

Er helt utrolig i forhold til andre sparkesykler på samme prisnivå, har brukt den til og fra jobb og har ikke hatt noen utfordringer denne ikke kunne takle! Appen til Android fungerer ikke alltid så man må restarte noen ganger. For ikke lenge siden spratt en hylse og en del av skruen på styret ut, og frontdekket har punktert så jeg ville anbefalt andre å kjøpe luftfrie dekk til denne. Alt i alt helt super!

Jamie

Kjøpte den som bursdagsgave til mannen min, han ble overraskende fornøyd!