E2S V2 2021 - Lovlig

4 990,-3 790,-

E2S V2 2021 - LovligE-wheels

Varekode: 9287

Norges mest solgte!

 • Kraftig 700W motor (maks effekt)
 • IP56 vanntett
 • Lett, praktisk og hendig!

Testvinner hos Nettavisen.no og tekguide, strålende test i Dinside.no, og vår desidert mest solgte El sparkesykkel. Lovlig for alle. Oppgradert med kraftig 700 watts motor (maks) IP56 vanntett sertifisering og Bluetooth app.

Les mer om dette produktet

Topphastighet

Versjon

Tilleggsprodukter

4 990,-3 790,-
 • 1-3 dager
 • På lager

Testvinner hos Nettavisen.no og tekguide, strålende test i Dinside.no, og vår desidert mest solgte El sparkesykkel. Lovlig for alle. Oppgradert med kraftig 700 watts motor (maks) IP56 vanntett sertifisering og Bluetooth app.

 

Lovlig for alle, ingen aldersgrense!

§ Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese mer her. Ved valg av attributt: 20km/t (lovlig), vil E-wheels E2S V2 være lovlig.

Norges desidert mest solgte el sparkesykkel, over 50 000 solgte!

Terningkast 6 hos Nettavisen.no, meget god test i Dinside.no, testvinner hos Tekguide og 2020-versjonen fikk strålende test hos Tek.no (April, 2019), utdrag fra testene:

 • «E-wheels lover vesentlig kraftigere motor i den nye E2S, og de leverer til gangs» 
 • «Bakkene forseres med enkelthet og det er ordentlig moro å bruke elsparkesykkelen»
 • «Kraftig motor, mye elsparkesykkel for pengene, solid og stabil, god rekkevidde»

Test-banner.jpg

E-wheels E2S V2 2021 er vanntett og kommer med ny oppdatert firmware som får mer effekt ut av motoren og ny foldemekanisme som gir mindre slark og mer stabil kjøring. Dette gjør at den tar bakker mye bedre enn sin forrige versjon! Den knuser rett og slett konkurrentene! Sammenlignet med nærmeste konkurrent brukte 2020-versjonen av E2S V2 halvparten av tiden opp bakken i tek.no sin el sparkesykkel test, April 2019. 2021-versjonen er enda sterkere!  

Standard vs Long Range+

E2S V2 2021 kommer i to ulike versjoner. Standard og Long Range+. Standard er den kritikerroste modellen vi alle kjenner fra før, kåret til best i test gjentatte ganger. Long Range+ er oppgradert med større batteri for 30% lengre rekkevidde (10Ah), dempere for optimal kjørekomfort, ny app og utbedret frontlys! Long Range+ kan i tillegg velges med punkteringsfrie dekk uten ekstra kostnad.

IP56 - Vanntett! 

Med en IP-grad på 56 er el-sparkesykkelen spesiallaget for nordiske forhold. Den kan derfor brukes i all slags regnvær, altså PERFEKT FOR NORSK KLIMA! Videre er den også beskyttet mot skade fra partikler. IP står for International Protection og IP-systemet brukes globalt for klassifisering av ett produkts beskyttelse mot inntrenging av faste gjenstander og vann. Mer informasjon om IP-systemet og hvordan man leser det, finner du her.   

Bluetooth og App

E2S V2 er nå utstyrt med Bluetooth og App slik at man kan låse scooteren i appen, samt gjøre andre personlige innstillinger. E2S V2 sin akselerator er utstyrt med en sikkerhetsfunksjon som hindrer den i å kjøre hvis man kommer borti den. Dette er praktisk når man for eksempel står ved ett gangfelt. Den må derfor sparkes i gang. Dette kalles "non zero start" og kan slås av i appen dersom man ikke ønsker å sparke igang.

100% Lovlig

Toppfart er 30kmt, men den kan også bestilles med sperre på 20 kmt slik at den er lovlig i Norge for alle, ingen aldersgrense! Sperren har ingen betydning i bakker, slik at man får full kraft fra motoren opp til sperren slår inn i 20kmt. Store luftfylte hjul sikrer en behagelig tur selv på ujevnt underlag. Stort batteri sørger for lang rekkevidde.

Norges mest solgte 

E-wheels E2-serien er vår desidert bestselgende produktlinje. Kombinasjonen av flere år med gjentatte justeringer og oppgraderinger har resultert i  E2S V2, PRO-Utgaven og MAX-Utgaven, en kolleksjon skreddersydd for den moderne pendleren. Dette gjenspeiles i samtlige tester hvor de gang på gang presterer! Her er de største testene av standardversjonen E2S V2: 

Pro har nå også blitt testet og fikk:

Enkelt og greit, mer sparkesykkel for pengene finner du ikke!

E-wheels E2S V2 kan forveksles med Xiaomi M365, men E2S V2 er vesentlig sterkere, lovlig, og har flere funksjoner i appen.

 

 


 

NB! Før førstegangs bruk:

 • Sjekk lufttrykket. Fyll ved behov (anbefaler 2.8-3.4bar)
 • Ta en sikkerhetssjekk av produktet
 • Vi anbefaler bruk av hjelm

Fylling av luft gjøres enkelt ved bruk av sykkelpumpe eller kompressor på bensinstasjon etc. Riktig lufttrykk gir god kjørekomfort, mye bedre akselerasjon, klatreevne og rekkevidde. Viktigst av alt reduserer det drastisk risiko for punktering! Anbefalt trykk: 2.8-3.4 bar. Hvis man ikke fyller luft i dekkene når den kommer ut fra eske punkterer man. (som på en sykkel). 

Som alle fremkomstmidler trenger også dette produktet vedlikehold. Dette innebærer sjekk og eventuelt etterstramming av foldemekanisme og bremser. Før første gangs bruk må alle bolter, muttere og skruer sjekkes.

Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese mer her.

Motor og batteri

 • Motor:350 watt nominell motor, 700 watt maks
 • Toppfart:20km/t med sperre, 30km/t uten sperre
 • Batteri:36V 10Ah - 360Wh
 • Optimal rekkevidde:35 km
 • Ladetid:3-4 timer

Funksjoner/Diverse

 • Hjulstørrelse:8.5"
 • Bremser:Skivebrems bak + Regenerativ elektronisk motorbrems i front
 • Demper:Demper bak
 • Materiale:Aluminiumslegering
 • Cruisekontroll:Ja, kan justeres i app
 • IP-grad:IP56
 • App:Ja, Bluetooth APP (kan låses) (Navn: Kingsong)
 • Lys:Kraftig hvitt LED-lys foran og rødt LED-lys bak
 • Lyd:Ringeklokke
 • Sammenleggbar:Ja, foldes på 2 sekunder. Styrestaget blir et praktisk bærehåndtak.
 • Støtte:Ja, foldbar

Størrelse

 • Dekk:8,5 "luftfylte dekk som gir en behagelig tur
 • Vekt:12,5 kg - lett og praktisk
 • Maks vekt:125 kg
 • Størrelse:108 x 114 x 43 cm (L x H x B)
 • Størrelse sammenlagt:108 x 49 x 43 cm (L x H x B)
 • Størrelse ståplate:57 x 14,5 cm (L x B)
 • Mål på eske:57 x 14,5 cm (L x B)
4.9
112 Omtaler

Kundeomtaler

😊

Beste El sparkesykkelen

Markus⚽️🏅

Har kjøp den men lurer på hvor langt tid det tar gleder med.

Mai

Jeg er 60 kg og har kjøre over 27 km i dag . Veldig bra sparkesykkel :)))))))))

Stian Åserød

Brukt denne i 6 mnd nå, jeg er ikke en liten kar (veier 110kg) Men denne suser avgårde fortsatt, selv i oppoverbakker! Lader raskt og kjekt med mulighet for å slå lys av og på. Eneste minus er appen som jeg ikke får til å fungere annet enn å se statistikk og bruk.

Daniel mi

Denne sparkesykkelen er fantastisk. Kjører like fort ned bakkene som opp bakkene, den er verdt det selv for 5000kr.

Magnus

Kan man stille farten i appen?

Fornøyd anonym

Daniel

Fornøyd! Fin sparkesykkel som leverer!

Ambefales

Den er dritt bra

anonym

Filip

Skulle hatt litt mer kjøre tid/distanse 25 km distanse hadde vært greit I stedet for 18

Charlotte

Ehhh

alfred

dette er en super sparkesykkel topp score

Jonas

Christer

Imponerende sparkesykkel, kraftig akselerasjon og prima i bakker, fikk min idag og er enormt imponert. Full score!

Petter

jeg veier hele 30 kg og den drar meg opp alle bakkene

Knut

Denne fungerer perfekt til pendling og tas enkelt med på tog, buss etc.

Anya

Beste sparkesykkelen jeg har sett og kjørt! Tar meg enkelt opp i bakker selv de bratteste! Jeg er 49 kg og kjører lengre og kjappere enn vennene mine! Elsker denne! Anbefaler denne VELDIG sterkt!

ped0

Very good

Tjommi

Veldig fornøyd med denne. Mye bedre enn tidligere sparkesykler jeg har prøvd. Kommer opp bratte bakker lett som en plett! Anbefales

Marius Jone

Hadde vanlig sparkesykkel men så kjøpte jeg denne, funker fett det og~Leviyooooo

nice123

kjempe bra kvalitet og mye er bra gir den 5/6

Brigitta Fallet

Nå har jeg brukt sykkelen en uke og funker veldig bra. Kjøpte den med 20km, i byen trenger ikke mer. Bra motorkraft, tar opp på bakkene som forventes. Bremsing går jevnt, ikke brått. Den eneste skuffelsen er appen. Den finnes ikke på Google play, bare på hjemmesiden til Kingsong. Etter å ha forsøkt å laste ned, kom opp en melding fra Google at pga sikkerhet blokkerer den appen (ser ut sånn at appen kommer fra Kina). Litt rart synes jeg... Da har jeg ikke mulighet til å låse sykkelen på den måten, men jeg må bruke vanlig kodelås. Ellers er det veldig gøy å kjøre sparkesykkelen!

Jerry Egelandsdal

Veldig fornøyd med denne. Goe kraft opp bakkene. Topp fart uten sperre 27.5 km/t , greit nok. Kjøre lovlig for de meste :)

Joar Palmås

God motorkraft, bra produkt for pengene. Er meget tilfreds.

NV

Dette er den beste sparkesykkelen jeg noen gang har hatt. Den fungerer over alt. Videoen der jeg anbefaler alle denne sparkesykkelen: https://www.youtube.com/watch?v=isFfCbQv4us&t=14s

Martin Skølingstad

Da eg har prøvd noen forskjellige sparkesykkler med same oppgitt motorkraft som denne, men ingen av dem klarer å matche denne i oppoverbakke. Så fornøyd med produktet at eg måtte kjøpe ein til.

Asbjørn Sæther

E-wheels E2S V2 2020 LOVLIG el sparkesykkel Det tok lang tid å få den,men er veldig fornøyd med produktet. SUPER

Sebastian

Det tok den 7 dager og komme men jeg skal montere den og sånn og teste den jeg skal skrive enda en anmeldelse etter jeg har testet den.

Tobias

Sparkesykkelen går som det suser opp bakkene, har ikke måtte gått av en eneste gang. Er virkelig anbefalt for andre som vil ha et lite og sterkt framkomstmiddel.

Oskar

Sparkesykkelen går i 22 km/t opp bakker

Joakim

Super sparkesykkel! Masse for pengene! Funker akkurat som den skal og kjører helt perfekt. Det er også lett å bytte mellom ECO-mode og Sport-mode, noe man også kan gjøre mens man er i fart.

Emily

Sterk motor og masse bra med den. Skulle bare ønske at jeg fikk mere informasjon om appen som følger med. Hva heter den osv?

Morten

Kingsong_new er ikke tilgjengelig....

Marvin Johansen

Den beste jeg har hatt noen sinne. Anbefales for andre!

Kenneth

Test

Olsen

Dette er den perfekte sparkesykkelen jeg skal ha

Tai

Denne sparkesykkelen går bra oppover bakkene, Jeg har det veldig gøy med dette sparkesykkelen her. Denne er mitt favoritt

Kasper Dimmen

Treng hjelp med å finne appen

Kasper Dimmen

Treng hjelp med å finne appen

Kasper Dimmen

Treng hjelp med å finne appen

Leif

Jeg er kjempe fornøyd med denne her eneste skulle ønske er at den hadde hatt litt mere kule tilbehør til den sånn at jeg kunne gjort den litt tøff ja. Men alt i alt kjempe god sparkesykkel å trekker bra opp bakker.

Camillia Lilleåsen

Den går som en rakett opp bakkene, har en stillegående motor, rister mindre på brostein med denne enn med de leiesyklene som står rundt om kring. Jeg elsker min nye sparkesykkel! Et veldig godt kjøp:D

JD

Jeg har testet 5a ladere til både denne og mercane widewheel og det virker helt fint uten at batteri eller lader blir varmt. Det går over dobbelt så fort som standard 2a lader. Får de billig på AliXpress, ebay etc. Pass på riktig ladespenning og plugg, evnt. kjøp plugg og lodde på. Og aldri la noe billig umerket kina elektronikk stå tilkoblet 220V ubevoktet.

Markus

Jeg har ønsket meg en es2 til jul, fikk åpne den litt før. Bare la meg si det at denne går som bare opp bakker !!

knut

Denne fungerer perfekt til pendling og tas enkelt med på tog, buss etc.

Per-Gunnar

Har hatt to sparkesykler tidligere i samme prisklasse og jeg kan ikke forstå at E2S trekker såpass mye bedre enn de andre. God rekkevidde og kraft i forhold til størrelsen. Oversteg forventningene mine.

Kim-Roger

Bruttern hadde skaffa seg sparkesykkel av samme type og det skulle ikke mer til enn en tur rundt åkern til Ken-Rino før jeg var overbevist. Løper som en gris på vei til slakteriet. Anbefales!

Andrea

Hatt mye glede av denne lille saken. Den tar meg rundt over alt, og opp de bratteste bakkene. Kommer ikke til å ta beina fatt igjen med det første!

Marte

Svært fornøyd med denne.

Nikolai

Er e-wheels s2 v2 vanntett eller sprutsikker?

Emilie Solem

Denne har overraskende sterk motor. Veldig godt fornøyd.

Eva Holm

Min datter er svært fornøyd med sparkesykkelen. Hun sier også at hun kommer opp alle bakker mye raskere enn vennene hennes som har andre el-sparkesykler.

Jan Christiansen

Veldig godt fornøyd med denne!

Jan Christiansen

Veldig godt fornøyd med denne!

Ada

Morsom og kraftig sparkesykkel, tar meg lett opp de bratteste bakkene.

Lene

Har hatt denne noen uker nå, og kunne ikke vært mer fornøyd! Går som bare juling både bortover og oppover:D anbefaler den på det sterkeste!

Tom Pettersen

Kjøpte denne etter svært god test hos Tek.no. Har venner med andre sparkesykler i tilsvarende prisklasse, min E2S V2 kjører fra alle i bakkene! Alt i alt godt fornøyd.

Espen

Dette produktet kjøpte jeg får 3 uker siden og jeg er fornøyd. Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg er kul.

Espen

Johannes Drivdal

Veldig fornøyd med den så langt, veldig bra kompromiss mellom størrelse/vekt og anvendelighet - går lett å ta med på bussen eller slenge bak i bilen. Holdt akkurat 11km med 95kg vekt - fra kristiansand rutebilstasjon til sørlandsparken :) E3 med litt mer kraft, rekkevidde og fart tror jeg blir ideell for voksne. Fikk feil versjon av hastighet, men fikk lett endret firmware med Kinsong engineering app.

Håkon

Har hatt denne i ett pr mnd nå. Og har vært veldig godt fornøyd med denne. Jeg er 75kg og den trakk meg opp de aller fleste bakkene. De bakkene som den ikke trekker meg opp er en bakke som jeg gjerne hadde gått av en tråsykkel også. Selvfølgelig er det litt kjedelig at den har toppfart på 22km/h men det er det som er lovlig i Norge. Skulle også gjerne hatt noe mer distanse på den.

Henrik Klausen

Hatt denne et par uker nå og er svært fornøyd. Akkurat som Tek.no testen tilsier, har denne veldig mye kraft i bakker sammenlignet med konkurrentene.

Rosanna

Bestilte denne 28 januar. Var på posten 30 januar. Til tross for dårlige anmeldelser så har inntrykket så langt vært bra :) Har bare prøvd den rundt i boliglaget men fikk den opp i 22 km/t og i en ganske bratt bakke holdt den 18 km/t Det begynte å snø så videre testing er satt på vent :(

Ragnvald

Må eg kjøpe i Drammen eller kommer den til bestemt butikk

Joar Palmås

God motorkraft, bra produkt for pengene. Er meget tilfreds.

Anonym

Har hatt denne noen uker nå, og kunne ikke vært mer fornøyd! Går som bare juling både bortover og oppover:D anbefaler den på det sterkeste!

Anonym

Veldig fornøyd med den så langt, veldig bra kompromiss mellom størrelse/vekt og anvendelighet - går lett å ta med på bussen eller slenge bak i bilen. Holdt akkurat 11km med 95kg vekt - fra kristiansand rutebilstasjon til sørlandsparken :) E3 med litt mer kraft, rekkevidde og fart tror jeg blir ideell for voksne. Fikk feil versjon av hastighet, men fikk lett endret firmware med Kinsong engineering app.

Anonym

Text

Anonym

Dette produktet kjøpte jeg får 3 uker siden og jeg er fornøyd. Jeg anbefaler dette produktet fordi jeg er kul.

Anonym

Veldig godt fornøyd med denne!

Anonym

Morsom og kraftig sparkesykkel, tar meg lett opp de bratteste bakkene.

Anonym

Veldig godt fornøyd med denne!

Anonym

Min datter er svært fornøyd med sparkesykkelen. Hun sier også at hun kommer opp alle bakker mye raskere enn vennene hennes som har andre el-sparkesykler

Anonym

Kjøpte denne etter svært god test hos Tek.no. Har venner med andre sparkesykler i tilsvarende prisklasse, min E2S V2 kjører fra alle i bakkene! Alt i alt godt fornøyd.

Anonym

Denne har overraskende sterk motor. Veldig godt fornøyd.

Anonym

Bruttern hadde skaffa seg sparkesykkel av samme type og det skulle ikke mer til enn en tur rundt åkern til Ken-Rino før jeg var overbevist. Løper som en gris på vei til slakteriet. Anbefales!

Anonym

Hatt mye glede av denne lille saken. Den tar meg rundt over alt, og opp de bratteste bakkene. Kommer ikke til å ta beina fatt igjen med det første!

Anonym

Svært fornøyd med denne.

Anonym

Har hatt to sparkesykler tidligere i samme prisklasse og jeg kan ikke forstå at E2S trekker såpass mye bedre enn de andre. God rekkevidde og kraft i forhold til størrelsen. Oversteg forventningene mine.

Anonym

Denne fungerer perfekt til pendling og tas enkelt med på tog, buss etc.

Legende

Text

Anonym

Er e-wheels s2 v2 vanntett eller sprutsikker?

Anonym

Jeg har ønsket meg en es2 til jul, fikk åpne den litt før. Bare la meg si det at denne går som bare opp bakker !!

Rosanna B

Imponert! Fikk den 30 januar, både jeg og samboer og lekt med den i både opp- og nedover bakker. Forsøkt i både sport- og comfortmodus. Ikke skuffet, veldig bra drakraft uansett flater og spinner nesten ikke ved grus / myk jord. Anbefales!

Stian

Super

Jeg elsker denne alle mine venner ønsker seg en

Kjell

Kjøp uten sperre!

Sayd

Har brukt den ett par uker nå, jeg veier over 80 kilo, den drar meg opp i de bakkene som jeg ikke trodde den ville klare, ble veldig overrasket

Linn

Veldig fornøyd med sparkesykkelen! Spesielt nå når jeg slepper å ta kollektivt i disse koronatider. Men når jeg kjører ned bakker og bremser, så kommer det av og til opp på skjermen en E og b4 og så piper det. Noen så vet hvorfor?

Kenneth

Veldig Fornøyd!

Bunyamin

Det som har kjøpt denne med 30 km hastighet vis dere tar den med til airweel butikken i Drammen så kan de stige hastigheten til sparkesykkelen når den kommer ut av pakken så har den ca hastighet 22 km. Eller vis dere har en android telefon så kan dere gjøre det via appen til sparkesykkelen men ikke med iphone bare android telefoner dere kan låne fra noen vis dere ikke har, bare koble appen til sparkesykkelen og så kan dere øke hastigheten fra der.

Anonym

Denne sparken drar meg stuck 22kmt ( men jeg veier bare 32 KG )

Hans Christian Thon

Jeg var svært skeptisk i begynnelsen til denne "doningen", jeg har en dårlig balanse, og blir fort sliten grunnet svekket helse. Men du verden for et hjelpemiddel, ville ikke vært foruten, og anbefaler denne på det sterkeste!

Nicko

Den er veldi krafti og rask oh jeg bruker den veldig ofte jeg liker den veldig godt

Ersin

Veldig bra sykkel for pengene tar meg opp nesten alle bakker jeg veier 95 kg går ca 15 km Hadde vært fint med litt ekstra rekkevidde. Hvis du veier mellom 50-70 kg går den sikkert 20-25 km Riktig app finnes på Kingston sin nett side ikke på playbutikk Jeg anbefaler dette produkt

Ersin

Veldig bra sykkel for pengene tar meg opp nesten alle bakker jeg veier 95 kg går ca 15 km Hadde vært fint med litt ekstra rekkevidde. Hvis du veier mellom 50-70 kg går den sikkert 20-25 km Riktig app finnes på Kingston sin nett side ikke på playbutikk Jeg anbefaler dette produkt

Martin Kjeldsen

Hadde ganske høye forventninger til dette produktet og likevel er jeg helt blåst vekk! Klatreevnen på denne er ekstrem, noe som kommer veldig godt med her i Tromsø. Batterikapasiteten er OK mtp. at den er tatt i bruk i starten av mai hvor temp. ligger på 2-5 grader. Har klart å kjøre sammenhengende i ca 50min i sportsmodus i 5*c og likevel ha 25-50% igjen av batteriet (det andre lyset sluknet litt før jeg var ferdig å kjøre). Er selv rett under 70kg og den trekker meg opp den bratteste bakken fra butikken full av grus i 8-10km/t. Eneste som mangler er at det heller skulle vært en prosentmåler til batterikapasiteten i stedet for 4 lys for hver 25%, ellers kan jeg ikke finne noe annet å pirke på!

Knut

I denne prisklassen valgte jeg å kjøpe to. Nå kan jeg og kona dra på kveldsturer til venner for et glass vin og nyte sommerdagene. Bruker også denne til å trene en Gordon Setter slik at hun får løpt fra seg nå under båndtvang. Bruker da magebelte på meg og trekksele på hunden. Perfekt fremkomst til båthavn osv. Veldig godt fornøyd med 22 Km/t og kapasitet i oppoverbakker. I de bratteste bakkene er det lite fraspark som skal til for å få god driv oppover. Den fungerer også overaskende bra på litt hardpakkede grusveier innover i skogen. Kjøp to så har du alltid ferdigladet fremkomstmiddel.

Marius Andersen

Helt klart verdt pengene

per

du er kul

Hvor langt?

Kajsa Hansen

Over all forventning! Kunne ikke vært mer fornøyd med sparkesykkelen. Savner en noe mer brukervennlig app, eller mer informasjon om appen, men det går absolutt ikke utover bruken av sparkesykkelel

Nice

10/10

Nice

10/10

Ken-Rino

Tok meg en tur rundt åkeren idag og jeg suste som aldri før. Jeg har vært borti en VMAX R55 Usain Rolled men det litt for ekstrem for veiene rundt åkeren. Vært borti en del andre men det har vært en del slark i de sparkene jeg har prøvd så langt. R55 leverte høy hastighet med toppfart på 55 km/h, men jeg personlig ville heller anbefalt en VMAX R93 Carvee Bee Pro der du får et veldig behagelig fotfeste. Har holdt på en stund og nå må dette nye og store markedet ville jeg gått for en med 10 reserve dekk visst noe skulle gå galt, kjørte engang på en spiker og da var de gjort for og si det slik. VMAX R25 Wheel. I. Am. Pro-S tilbyr akkurat dette så sjekk mine tips før du bestemmer deg. Hilsen alle sin gode man Ken-Rino.

Odd

Kjøpte denne for å reise til og fra jobb. I stedet for å gå i 30 min bruker jeg nå 10 minutter til jobb. Ble litt usikker på hvor mye regn denne tålte ref. brukermanualen, men i klassisk bergensvær har den enda ikke streiket. Ventilpakningen på fremste hjulet røk etter noen dager fordi jeg mest sannsynlig fylte for mye luft i dekket. Holder nok godt med 3.2 bar. Kjøpte punkterfritt dekk etter dette skjedde.

En Som Liker Denne

Jeg liker denne scooten veldig godt, den er veldig bra. anbefaler den til alle

Anonym

Hatt denne et par uker nå og er svært fornøyd. Akkurat som Tek.no testen tilsier, har denne veldig mye kraft i bakker sammenlignet med konkurrentene.

Anonym

Har hatt denne i ett pr mnd nå. Og har vært veldig godt fornøyd med denne. Jeg er 75kg og den trakk meg opp de aller fleste bakkene. De bakkene som den ikke trekker meg opp er en bakke som jeg gjerne hadde gått av en tråsykkel også. Selvfølgelig er det litt kjedelig at den har toppfart på 22km/h men det er det som er lovlig i Norge. Skulle også gjerne hatt noe mer distanse på den.

Anonym

Har hatt den siden august,vi har testa den på lange turer og korte turer,den har en godmotorkarft,sjølv i bakker,og god levetid på batteriet.Stråalande fornøyd