E2S V2 MAX - Lovlig

8 990,-

E-wheels

E2S V2 MAX - Lovlig

Varekode: 8235

Testvinner!

 • Kraftig 1600 watts motor (maks effekt)
 • IP56-vanntetthetsgrad
 • Praktisk, sprek og hendig!
 • Opptil 70km rekkevidde!

E-wheels E2S MAX 2022 er helt overlegen i sin klasse, og kan ikke sammenlignes med noe annet på markedet! En kompakt modell som er lett å ta med seg, med kraft og styrke som en modell i ekstremklassen! Yter hele 1600 watt max og oppgradert 650 wh batteri.

Les mer om dette produktet

Toppfart

Tilleggsprodukter

8 990,-

Motor og Batteri

 • Motor:600 watt nominell motor, 1600 watt maks
 • Toppfart:20 km/t med sperre, 40 km/t uten sperre
 • Batteri:48V 13Ah - 624Wh
 • Optimal rekkevidde:60 km

Funksjoner/Diverse

 • Kontroller:29A
 • Hjulstørrelse:10"
 • Bremser:Trommelbrems forran + elektronisk bakbrems
 • Materiale:Aluminiumslegering
 • Cruisekontroll: Ja, kan justeres i app
 • IP-grad:IP56
 • App:Ja, Bluetooth APP (kan låses) (Navn: Kingsong)
 • Lys:Kraftig hvitt LED-lys foran og rødt LED-lys bak
 • Lyd:Ringeklokke
 • Sammenleggbar: Ja, foldes på 2 sekunder. Styrestaget blir et praktisk bærehåndtak
 • Støtter:Ja, foldbar

Størrelse

 • Dekk:10" - Luftfylte dekk
 • Vekt:19 kg
 • Vekt Sjåfør:125 kg
 • Variant Størrelse:117 x 47 x 121 cm (LxBxH)
 • Størrelse sammenlagt:117 x 47 x 53 cm
 • Størrelse Paket:123 x 21 x 59 cm
5
25 Omtaler

Kundeomtaler

Erik Johannessen

Den funker veldig fint, har hatt noen små issues med noen skruer som ikke har vært helt gode men E-Wheels har fikset alt veldig enkelt å raskt

Anonym

Text

Anonym

Text

Pål

Camilla

Veldig fornøyd med denne! Flott, robust og god fart. Den kjører raskt, jevnt og like god i oppoverbakker som ellers. Bare ett pluss at den kan kjøres med i norsk klima med mye regn nå på høsten. Må legge ved noe forbedringspotensial ved at den håndtak/klipsen for å dra ned og legge sammen sparkesykkelen er ganske hard og tung , og sparkesykkelen er noe tung å løfte. Men man for allikevel mye for pengene:) Så mye bedre enn forventet, som i design og det å kjøre denne el-sparkesykkelen.

Raul

Gleder meg

Finn

Superfornøyd!! Kraftig og kjører langt. Veldig stabil !

Christine

Er kjempefornøyd med min nye EL-sprarkesykkel fra E-wheels! Den drar meg lett opp bakker uten å senke farten, og har god demping i hjulene, som gjør reisen mer behagelig. Den er stødig og trygg. Displayet er enkelt og forstårlig, der man enkelt slår av og på lyset (som btw er kjempebra) eller skifter kjøremodus. Kan anbefales på det sterkeste! Hvis man skal gi noe kritikk, så må det gå på appen som anbefales til denne. Har foreløpig ikke fått til å registrer meg. Ellers er alt tipp, topp, tommel opp!

Anders

Ser stilig ut. Framstår å vere solid laga. Veldig god akselerasjon. I stand til å akselerere i oppoverbakke. Gode komfortable dekk som langt på veg kompenserer for at det ikkje er fjæring.

Christine

Er kjempefornøyd med min nye EL-sprarkesykkel fra E-wheels! Den drar meg lett opp bakker uten å senke farten, og har god demping i hjulene, som gjør reisen mer behagelig. Den er stødig og trygg. Displayet er enkelt og forstårlig, der man enkelt slår av og på lyset (som btw er kjempebra) eller skifter kjøremodus. Kan anbefales på det sterkeste! Hvis man skal gi noe kritikk, så må det gå på appen som anbefales til denne. Har foreløpig ikke fått til å registrer meg. Ellers er alt tipp, topp, tommel opp!

Korpulent

Etter å ha eid lillebroren til denne (E2 V2) hadde en mistanke om at spesifikasjonene var satt litt i overkant av hva som er realitetene da (lillebroren) slo seg av og tålte ikke oppoverbakker, i tillegg til regelmessige feilmeldinger ved full gass over slake (og da mener jeg slaaake oppoverbakker). Jeg er nok i øvre vektklasse (snuser på 100 kg, men i følge spec kan den ta 125 kg). Kjøpte derfor Max-utgaven i håp om at den i det minste kommer seg opp normale bakker. Og den er et monster i forhold til lillebroren. Trekker opp de drøyeste bakkene i god fart (ligger rundt 20 km/t selv i svært bratte bakker) og har en enorm rekkevidde. Et lite minus for litt løse håndtak (kan med enkelhet trekkes av styret), men dette ble løst med en dæsj lim i hvert håndtak. Bremsen er noe slurete (trommelbrems?) i forhold til lillebroren, og er plassert på forhjulet, fremfor lillebroren som har det på bakhjulet. Kunne med fordel ha vært bedre justeringsmuligheter på bremsen, kombinert med bakbrems med åpne skiver. Sett i lys av pris vs. hva man får så er nok dette ett av markedets beste kjøp.

Anders

Denne sykkelen er flott. Den oser kvalitet og verker solid laga. Dekkene er behagelige, sjølv om den kanskje hadde vore enda meir behagelig med fjæring. Den er ikke spesielt behagelig å kjøre på brostein, men det går fint. Den er mykje meir behagelig å kjøre enn leiesparkesykler utan fjøring. Eg har den lovlige utgaven som berre går 20 kilometer i timen. Den holder til gjengjeld dette tempoet på dei fleste oppoverbakker. Akselerasjonen er også av ein annan verden og tidvis er det nesten så eg faller av sykkelen. Som andre har sagt er denne sparkesykkelen ganske tung så det er ganske tungvint å bære den over lengre avstander. Den er også ganske stor så den fyller litt plass og er litt i vegen viss du tek den med deg inn på ein restaurant. Viss eg hadde skulle foreslå ei forbedring må det vere fjøring og at ein hadde eit feste på sykkelen som gjorde at ein lett kunne låse den. Så kort sagt: Rask sykkel, solid laga, regntett, god motor, ser fin ut og god rekkevidde. Det beste kjøpet eg har gjort i år. Det er framleis ein stor glede for meg å kjøre den.

Christian fjompberg

Helt topp går som bare faen. Helt konge har det litt for mye gøy

Knut

Thomas

Dette er noe av det kuleste jeg har prøvd. Stødig og solid sparkesykkel. Motor er enorm og anbefaler denne på det sterkeste.

Meg

jeg vet ikke hvor jeg skal starte, men kan si at denne er et BEIST! vet ikke hva jeg forventet, men ikke dette! Jeg bor et sted med ganske mange bratte bakker, så jeg måtte Legge litt penger i en bra el sparkesykkel. Jeg er storfornøyd! Da jeg tok min første tur istad, dro den meg i 22km/t overalt! Jeg kunne ikke finne en eneste bakke som var for bratt! Kunne jeg gitt mer stjerner hadde jeg gjort det. Denne anbefales på det sterkeste!

Sølvi

Denne sparkesykkelen overgikk alle mine forventninger. Jeg vet ikke hva jeg forventet, men ikke dette! Denne drar meg opp de bratteste bakkene, og har en EKSTREM rekkevidde! Dette er en av de beste kjøpene jeg har gjort! Kunne jeg gitt mer stjerner, så hadde jeg gjort det. Anbefales på det sterkeste!

Daniel Giil

bra

Ali M

Sterk og kjører laaaaaaaaaangt

Daniel

Bra

Kristy

Veldig fornøyd med denne!

Daniel

Endrer ikke hastigheten opp bakkene engang! ANBEFALES

bjerke

Vanvittig kraft. 40-modellen er et must.\

Finn

Denne sparkesykkelen overasket med fullstendig i positiv retning. SUPERFORNØYD!!!

Halvor