El-sparkesykkel Stavanger

Vi sender el-sparkesykler kostnadsfritt til Stavanger!

Vi har el-sparkesykler for alle og enhver. Vi har alt fra kraftige terreng el-sparkesykler, til urbane og praktiske modeller. Vi har jobbet med å spesialisere mange av disse produktene for nordiske forhold. Spesielt utarbeidet er E2S-serien vår som er kjennetegnet for å ha lang rekkevidde og kraftig motor. Disse vil være perfekte for Stavanger!

El-sparkesyklene produseres på en av verdens største og mest kjente el-sparkesykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss, og ut til kunde. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser.

 

Reparasjon av el-sparkesykkel 

Vi vil alltid bistå med hjelp dersom du har vært uheldig! Vi har el-sparkesykkelverksted i Hokksund med serviceinnstilte mekanikere som alltid ønsker å bidra. For å få el-sparkesykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter. Dersom det er en reklamasjon dekker vi selvfølgelig kostandene!

 

El-sparkesykkel butikk 

Vi ekspanderer over hele landet for å komme nærmest mulig deg! Vi har ikke kommet oss fysisk til Stavanger helt enda, men har utviklet en guide slik at du enkelt kan finne el-sparkesykkelen som passer best for dine behov.

I tillegg til butikker rundt om i Norge, har vi kort leveringstid og kostnadsfri frakt!

Vi ønsker deg velkommen til en trygg el-sparkesykkel handel! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sparkesykkel!