El-sparkesykkel i Oslo

E-Wheels har flere butikker som selger el-sparkesykkel i Oslo. Her finner du elektriske sparkesykler som er spesialtilpasset bylivet. Vi har alt fra kraftige terreng el-sparkesykler til praktiske bymodeller med lang rekkevidde.

Våre butikker i Oslo

Vi har 3 butikker strategisk plassert i Oslo, så du er sjeldent langt unna nærmeste butikk. Her står vi klare til å hjelpe deg med førsteklasses service og bransjeledende kunnskap om el-sparkesykler. Du kan også prøve de ulike modellene for å se og føle hvordan de oppleves på veien. Velkommen! 

I tillegg til alle våre butikker rundt om i Norge, sender vi produktene med rask leveringstid til gratis frakt. 

 

I butikkene i Oslo får du glede av:

  • å teste alle våre populære el-sparkesykler.
  • eksperthjelp fra våre dyktige ansatte. Vi svarer på spørsmål og står klare til å guide deg gjennom hele kjøpet.
  • hjelp til montering ved kjøp av el-sparkesykkelen din.
  • vårt servicenettverk med bransjeledende mekanikere som er her for å hjelpe deg med eventuell service etter kjøp. 

 

El-sparkesykkel er perfekt for Oslo-livet

El-sparkesykkel har raskt blitt en populær transportmåte i Oslo. Samtidig har E-Wheels blitt den foretrukne partneren for el-sparkesykkel, og det er ikke uten grunn. Utvalget vårt av elektriske sparkesykler er nøye utviklet med tanke på de utfordringene som Oslo kan by på, inkludert kaldt vær, våte forhold og ujevnt terreng. 

 

Enten du vil bruke sparkesykkelen til å pendle til jobben, utforske operaen eller bare noe å ha det gøy med, har vi den perfekte el-sparkesykkelen for folk i Oslo. Du kommer frem over alt, og unngår trafikkorker og forsinkelser. Med en elektrisk sparkesykkel kan du enkelt frese gjennom Oslos travle gater, og du kommer ofte frem raskere enn med bil eller offentlig transport. 

 

Den beste sparkesykkelen i Oslo

Vi har jobbet hardt for å utvikle og spesialisere produktene våre for nordiske forhold og byliv i Oslo. Spesielt vil E2S-serien vår, som er kjent for å ha lang rekkevidde og kraftig motor, være en perfekt el-sparkesykkel for Oslo! 

 

Reparasjon av el-sparkesykkel i Oslo

Hos E-Wheels legger vi stor vekt på å tilby service eller reparasjon. Har du vært uheldig med el-sparkesykkelen din eller trenger vanlig service og vedlikehold, er vi alltid her for å hjelpe deg. E-Wheels har nemlig en egen servicekjede som heter E-mexx

 

I tillegg til vårt hovedservicesenter i Eiker og E-Wheels-butikkene, har vi E-mexx servicesentre i alle de største byene. I Oslo-regionen ligger vårt hovedservicesenter på Alnabru

 

Dersom du bor for langt unna et servicesentre, samarbeider vi med lokale verksteder eller dekker frakt tilbake til vårt hovedverksted. For å få el-sparkesykkelen din på verksted, henvender du deg til vårt kundesenter. Hvis det dreier seg om en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostnadene!

 

De største fordelene med el-sparkesykkel i Oslo:

  • Du kommer deg raskt frem og slipper å tenke på rushtid, kø og kollektivavganger. 
  • Sammenlignet med en bil er en el-sparkesykkel et mye rimeligere alternativ. Du sparer penger på drivstoff, parkering og vedlikehold.
  • El-sparkesykler bidrar til å redusere byens karbonavtrykk. Ved å velge en elektrisk sparkesykkel, tar du et skritt i riktig retning for miljøet.
  • El-sparkesykler er kompakte og enkle å parkere. Du trenger ikke å bekymre deg for dyre parkeringsavgifter eller mangel på parkeringsplasser i Oslo sentrum.
  • Når du eier egen sparkesykkel, slipper du å forholde deg til regler rundt stenging av el-sparkesykler på nattestid.