El-sparkesykler Oslo

Vi har el-sparkesykkel butikk i Oslo!

Loading image...

Vi har el-sparkesykler for alle og enhver. Vi har alt fra kraftige terreng el-sparkesykler, til urbane og praktiske modeller. Vi har jobbet med å spesialisere mange av disse produktene for nordiske forhold. Spesielt utarbeidet er E2S-serien vår som er kjennetegnet for å ha lang rekkevidde og kraftig motor. Disse vil være perfekte for Oslo!

El-sparkesyklene produseres på en av verdens største og mest kjente el-sparkesykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss, og ut til kunde. Dette fører til at vi kan gi deg lave priser.

El-sparkesykkel butikk i Oslo

Vi har vår egen butikk i Oslo. Her kan du både se og teste alle våre el-sparkesykler! Her kan vi hjelpe deg å finne den perfekte el-sparkesykkelen for ditt behov! Vi har også laget en guide hvor du får en oversikt over de viktigste egenskapene til el-sparkesyklene våre og kan sammenligne de ulike modellene. 

 

Reparasjon av el-sparkesykkel i Oslo

Vi vil alltid bistå med hjelp når du har vært uheldig! Vi har flere el-sparkesykkelverksteder i Norge, blant annet i Oslo med vår samarbeidspartner E-mexx. De ligger sentralt i Oslo og via deres sider kan man enkelt booke en avtale. Dersom det er en reklamasjon dekker vi selvfølgelig kostandene!

I tillegg til butikker rundt om i Norge, har vi kort leveringstid og kostnadsfri frakt!

Vi ønsker deg velkommen til en trygg el-sparkesykkel handel! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sparkesykkel!