Airwheel SE3 mini El-koffert

4 990,-

Airwheel SE3 mini El-koffert

Varekode: 8886

Airwheel SE3 mini er en smart elektrisk koffert som fungerer som både el-scooter, ladestasjon, høyttaler og naturligvis koffert. SE3 mini forvandles enkelt fra trillekoffert til el-scooter med ett simpelt knappetrykk, og er fullpakket med nyttige funksjoner.

Les mer om dette produktet
4 990,-

Airwheel SE3 mini er en smart elektrisk koffert som fungerer som både el-scooter, ladestasjon, høyttaler og naturligvis koffert. SE3 mini forvandles enkelt fra trillekoffert til el-scooter med ett simpelt knappetrykk, og er fullpakket med nyttige funksjoner!

El-kofferten er 100% lovlig å ha med på fly, både som check-in koffert og håndbagasje. Kofferten passer i hattehyllen. 

SE3 mini har to utvendige USB-ladeporter for å lade elektriske enheter som mobil, nettbrett, kamera osv. Batteriet er avtagbart, og kan brukes som en powerbank. El-kofferten kommer med innebygd bluetooth høyttalere og kan enkelt kobles til App.

Batteriet er avtagbart og kan lades både seperat og mens det er koblet i el-kofferten. Kofferten er utstyrt med TSA godkjent lås, slik at du er sikret en god lås og ungår ubehagelige hendelser hvis tollen velger å åpne kofferten. Uten TSA lås blir kofferten brutt åpen.   

Motor og Batteri

  • Ladetid:3t

Funksjoner/Diverse

  • App:Kompatibel med smarttelefon: IOS/Andriod

Størrelse

  • Dekk:3.5"
  • Vekt:6.5 kg
  • Variant Størrelse:374*247*567mm

Si din mening