El-sparkesykkel, el-ståsykkel eller el-løperhjul?

Kjært barn har mange navn, men hva er egentlig riktig? Vi har gjort noen undersøkelser, og vi må bare si: beklager Bergen, vi skal skjerpe oss!

E-Wheels Bergen åpnet i juni 2022

Som du kanskje allerede vet så åpnet vi E-Wheels Bergen i juni. Her selger vi el-sykler, el-løperhjul og en rekke tilbehør og reservedeler. Butikken har snart vært åpen i fem måneder og det er på tide at vi tilpasser oss den lokale dialekten. En rask sjekk på språkrådets hjemmeside ga oss litt mer innsikt, og det kommer tydelig fram at el-løperhjul er det riktige navnet på el-sparkesykkel i Bergensområdet.

- Å tilpasse oss lokale forhold er viktig, og sånn sett er Bergensområdet unikt. Vi ser at Bergenseren foretrekker andre produkter enn kundene på Østlandet. Det er et område med mye bakker, så en sterk motor på el-sykkelen eller el-løpehjulet er kjempeviktig, sier Vegard, butikksjef E-Wheels Bergen.

De tre mest populære el-løperhjulene i Bergen er V2 Pro, V2 Max og V2 Long Range.

001851.jpg

Fantastisk mottagelse

Mottagelsen i Bergen har vært fantastisk, og åpningsdagen omsatte E-Wheels for over en million kroner. I butikken finner man både el-sykler og el-løpehjul for både ungdom og voksne i alle prisklasser.

- Vi er veldig fornøyde med å være på plass i Bergen og ser fram til å fortsette å tilby Bergensere de nyeste kvalitetsproduktene innen mikromobilitet i årene som kommer, avslutter Vegard.