AVELO el-sykler

AVELO er vår nye serie el-sykler. De er utviklet for å gi deg den optimale el-sykkelopplevelsen til en gunstig pris. Serien har både barnesykkel, klassiske damesykler med lavt innsteg og allsidige hybridsykler. Alle syklene leveres med gir fra Shimano! Her får du mye elsykkel for pengene!

Syklene er ikke helt klare ennå, men her kan du lese mer om de ulike modellene.

Ønsker du å bli varslet når de er klare? Da kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt.

Og du, er du usikker på hvordan du velger riktig el-sykkel? Vi hjelper deg gjerne. Ta en tur innom en av våre butikker eller sjekk ut vår guide Slik velger du riktig el-sykkel!

 

AVELO Petit 2023 - barnesykkel/jr

Når hele familien skal på el-sykkeltur så kan det være greit at barna har de samme fordelene en el-sykkel gir. Med AVELO Petit er dette endelig mulig uten at det koster for mye. El-sykkelen kommer i to størrelser, small og medium, slik at du enkelt finner riktig el-sykkel. El-sykkelen er utstyrt med Shimano 7-speed gir, og har en optimal rekkevidde på hele 50 km.

AVELO Paris 2023 – perfekt i byen

AVELO Paris er en lett håndterlig el-sykkel med lavt innsteg. Passer godt for deg som ønsker en enklere av- og påstigning, uavhengig av kjønn. El-sykkelen fås i størrelsene small og medium. Ded levers med både skjermer og bagasjebrett. Du kan også enkelt montere kurv, slik at du er sikker på at du ha plass til alle matvarene dine på tur hjem fra butikken. El-sykkelen har en optimal rekkevidde på hele 50-65 km!

AVELO Lourdes 2023 – prisgunstig hybridsykkel

AVELO Lourdes, med sitt moderne design trives godt både på både asfalt og grus. El-sykkelen leveres med bagasjebrett, skjermer og støtte. Den kommer også i to størrelser, slik at du enkelt kan velge rammestørrelsen som passer din høyde og ditt behov.  Optimal rekkevidde er opptil 50-65km, og den leveres med Shimano 7-speed gir. Her får du en lett håndterlig og stilig el-sykkel for pengene!

AVELO Lorraine 2023 – lavere innsteg

AVELO Lorraine kommer med et lavere innsteg en AVELO Lourdes, men noe høyere enn AVELO Paris. Denne el-sykkelen kommer også i to størrelser; small som passer deg som er mellom 150-170cm høy, og large som passer deg mellom 160 og 190cm høy. Her får du skivebremser foran og bak, bagasjebrett, skjermsett samt gir fra Shimano. Alt dette til kun 13 990,-, inkludert gratis frakt! Som de andre voksenmodellene i AVELO-serien har den en optimal rekkevidde på hele 50-65km!

Samsungbatteri og hydrauliske skivebremser

Dersom du er ute etter det lille ekstra bør du ta en titt på modellene AVELO Montpellier og AVELO Tourmalet. Disse leveres med et stort Samsungbatteri på 540 Wh som gir opptil 30% ekstra rekkevidde sammenlignet med øvrige modeller i serien. I tillegg får du hydrauliske skivebremser for en mer behagelig bremseopplevelse og mindre justeringsbehov.

 

AVELO Montpellier 2023 – Opptil 50-65km rekkevidde

Nyheten AVELO MONTPELLIER leveres med bagasjebrett, skjermsett foran og bak, samt gir fra Shimano. Med sitt stilige design og praktiske bagasjebrett passer denne perfekt for deg som sykler til/fra jobb, og kanskje drar innom butikken på vei hjem. El-sykkelen har et stort Samsung batteri på hele 540 Wh som gir opptil 30% lengre rekkevidde enn modellene Lorraine, Lourdes og Paris. I tillegg er el-sykkel utstyrt med hydrauliske skivebremser som gir en meget god bremseeffekt!

 

AVELO Tourmalet 2023 for alle forhold

Er du ute etter en el-sykkel som er klar for litt røffere forhold? Da bør du velge AVELO Tourmalet! Denne el-sykkelen trives like godt på asfalt og grus som på sti, og leveres selvsagt med gir fra Shimano. Sykkelen er meget letthåndterlig og kommer med et display som gir deg oversikt over fart, batteri, distanse og mye mye mer. Her får du hydrauliske skivebremser som gir en meget god bremseeffekt og en trygg og sikker el-sykkelhverdag. I tillegg leveres den med et stort Samsung batteri på 540 Wh som gir opptil 30% lengre rekkevidde sammenlignet med modellene Lorraine, Lourdes og Paris.

Sykkelhjelmer - Her er tre gode valg

Riktig bruk av en god sykkelhjelm er det beste du kan gjøre for å ta vare på deg selv når du sykler. En god sykkelhjelm er både lett å finne og lett å holde i god stand – og holder deg beskyttet mot den vanligste og mest alvorlige sykkelskaden. Under finner du våre anbefalte hjelmer som kan brukes ved bruk av både elsykkel og el-sparkesykkel.

 

Avelo.png