ELSYKKEL TREKKING

Våre elsykler for trekking er allsidige og passer like godt til pendling som til trenings- og utflyktsturer i lettere terreng. Med en trekking-sykkel får du den perfekte kombinasjonen av bysykkel (komfortabel og utstyrt med bagasjebrett, lys og skjermer) og terrengsykkel (sportslig og kraftig).

Hva betyr "trekking"?


Trekking er et engelsk ord som beskriver lengre fotturer eller ekspedisjoner i fjell- og fjellområder. Det brukes også om lengre sykkelturer i ulike typer terreng. Trekking brukes vanligvis når man beskriver mer eventyrlige eller utfordrende turer til fots eller på sykkel.

 

Hva kjennetegner en elektrisk trekking-sykkel?

En elektrisk trekking-sykkel kombinerer både ytelse og komfort under lengre sykkelturer. Den har en kraftig motor og et større, mer kraftig batteri sammenlignet med andre elsykler, som gir tilstrekkelig kraft til å håndtere lengre turer og bratte bakker.

Dekkene på en trekking-sykkel er bredere enn på en vanlig elsykkel, med et mønster som er tilpasset ulike typer underlag. Dette gjør at elsykkelen kan trille jevnt både på asfalt og terreng.

Rammen på en trekking-sykkel er vanligvis laget av lette materialer som aluminium, karbonfiber eller kolfiber, for å gjøre sykkelen så lett og smidig som mulig. Konstruksjonen er robust og utformet for å håndtere ulike typer terreng og veiforhold.

For maksimal komfort under lange sykkelturer er trekking-sykler ofte designet for å gi en ergonomisk sittestilling. Dette kan inkludere en dempet forgaffel, komfortabelt sete og ergonomiske håndtak. Dette reduserer belastningen på rygg og håndledd, slik at du kan nyte sykkelturen i mange timer.

Elektriske trekking-sykler er ofte utstyrt med sykkelstøtte, skjermer, bagasjebrett og lys for å øke komforten og sikkerheten under turen.

Du er hjertelig velkommen til en av våre butikker hvis du ønsker å prøvekjøre våre modeller av trekking-sykler.