Cruiser 2022 - 750W

16 990,-14 990,-

Cruiser 2022 - 750WMomas

Varekode: 8394
 • Driftssikker og enkel i bruk
 • 750W Bafang motor
 • Throttle gass på styret

Råtøff cruiser elsykkel med 750w bafang motor, 15,6ah/48 volt LG batteri som gir 748wh, Throttle på styret, Tektro skivebremser, Shimano 7 gir.

Les mer om dette produktet

Motoroptimalisering

Tilleggsprodukter

16 990,-14 990,-

Råtøff cruiser elsykkel med 750w bafang motor, 15,6ah/48 volt LG batteri som gir 748wh, Throttle på styret, Tektro skivebremser, Shimano 7 gir.

NB! Vi minner om at maksimal lovlig motorstyrke for elsykler er 250W. Du kan lese med her. Denne modellen har 750W og er ikke lovlig for offentlig bruk i Norge uavhengig av om modellen er sperret. 

Råtøff cruiser elsykkel med 750w bafang motor, 15,6ah/48 volt, 748wh LG  batteri, Throttle på styret, Tektro skivebremser, Shimano 7 gir. Dekkene har stort volum og enorm bæreevne. Dette er en kjøremaskin som tar deg frem de aller flest plasser. Med denne kan du klatre de bratteste bakkene og forsere det meste av terreng. Ellers den like bra til å cruise rundt i byen med.

TWOC-lydhorn er rett og slett en billig livsforsikring, og et tilbehør hver sykkel burde vært utstyrt med! Hvis du ønsker el-lydhorn/bilhorn slik at alle i trafikken kan høre deg, kan du huke av ''Ja''. Les mer om produktet her
 
 Egenskaper:
 • Retro Cruiser fatbike med elmotor for bruk på asfalt, grus og terreng. 
 • Driftssikker og enkel i bruk 
 • Enorm kraft og fremkommelighet
 • Toppfart 25km/t, 40 km/t med motoroptimalisering
 • Skjermsett følger med

Momas_logo_svart.jpg

Motor og batteri

 • Motor:750w motor
 • Batteri:48V 15,6Ah (749Wh)
 • Optimal rekkevidde:50-80 km

Funksjoner/Diverse

 • Gaffel:Stiv gaffel
 • Hjulstørrelse:26"
 • Bremser:Mekanisk brems med motorkutt
 • Girskifter:Tektro
 • Gir:Tektro
 • Lys:Ja
 • Støtte:Ja

Størrelse

 • Mål på eske:165 x 27 x 82 cm
4.8
4 Omtaler

Kundeomtaler

Jose raul Boza Izquierdo

Jeg kjøpte sykkelen min i november. ankom med post BRING og frontlyset kom knust. Jeg kontaktet E-wheels som svarte raskt og på mindre enn 1 uke fikk jeg det nye lyset TAKK. Jeg bruker sykkelen til å reise til jobb hver dag, det spiller ingen rolle om det er regn eller snø på denne sykkelen det er ingenting som kan stoppe den. Du kan kjør på hvilket som helst terreng ,motorkraft er veldig bra, volumet på hjulene er stort og derfor er det lettere å kjøre i snø eller når det er glatt . veldig bra kjøp og fornøyd med produktet tusen takk til E-wheels team

Paholt

Har hatt sykkelen et år nå. Bruker den vær dag til jobb uansett vær. Spinner lett på snø/is føre med en så sterk motor så anbefaler piggdekk. Men sykkelen er helt super i bruk, ganske tung egenvekt ca 42 kg, som gjør at den blir en stødig å fin sykkel, også i "stor" fart... Triller litt dåli pga dekkene. Noen den til gjengjeld virkelig tar igjen for i oppoverbakkene. Kjempesterk motor som drar nesten 40kmt uansett bakke.. (jeg selv veier 70) trenger bare å hjelpe til med pedaler i de aller bratteste bakkene.. Håndgassen er lettvint å behagelig alternativ til å tråkke.. Eneste feil på et år er at bremsene har blitt slitt så måtte etterstramme vaier.. Som alle andre sykkler også må.. Så.. Får ikke fullrost den nok som asfalt sykkel vaffal.. Sommer som vinter.. Aldri prøvd den i terrenget, å med den tyngden sykkelen har, vil jeg heller ikke prøve.. Asfalt å årntlig snøføre er den helt topp på (med piggdekk), sykkel som er verdt pengene til deg som pendler skole /jobb på bra underlag. Får også masse oppmerksomhet å spørsmål når du parkerer den.. "alle" gir tomlen opp, smiler når du kommer på en sånn her. Drit tøff å go sykkel til en egentlig grei penge.. Trenger ikke noe dyrere for å brukes i daglig bruk. I byen holder den stort sett følge med bilene siden den går i over 40, min gjør 43,2, så veldig grei å bruke i traffiken. Ingen klager fra meg, bare skryt!

John

Pendler nærmest daglig til/fra jobb, har rakket opp over 1000km på den per nå, og den går stadig lengre. Trør ikke i bakkene, og slapper bare av. Dog min klarer ikke å nå 40km/t, derav 1 stjerne mindre. På full-ladet batteri klarer den 34km/t, og ca 30 etter en stund. Knall service fikk jeg også da jeg ikke fikk med riktig "rattfeste" og fikk tilsendt en ny en på meget stedet. I forbindelse med frakt ble jeg behagelig overrasket da den kom hele veien opp til finnmark, levert på døra på pall.

Geir Magne Lundemo

Jeg kjøpte denne hos E Wheels. Kom i en stor eske. Enkelt å sette sammen. Jeg sykkla 150 mil på den. Ingen problemer på 150 mil. 40Km/t er topp fart. Den ruller og ruller. Herlige dekk fra Jugernaut. Tektro bremser. Shimano gir. Batteri fra LG. En tøff cruiser. Jeg solgte den fordi jeg kjøpte Momas S5 sparkesykkel. Denne sykklen kan jeg anbefale til alle. Solid og fin sykkel. Bra pris også.