ALLROUND ELSYKKEL

Våre elektriske allround-sykler er perfekte for deg som har varierte ærend i løpet av uken; hverdagspendling og utflukter. Alle modellene gir deg høy komfort og kjøreglede, god rekkevidde og behagelig assistanse i bakker og motvind. Flere av våre allround-sykler inkluderer bagasjebrett, lys og skjermer som en del av kjøpet, alt for å gjøre hverdagen din enklere.

Allround

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

          Pris

          9990
          65990
          9990
          65990

          Rekkevidde (km)

          65
          320
          65
          320

          Dreiemoment (Nm)

          0
          115
          0
          115
          Produkter:20

          5 grunner til å velge en elektrisk allround-sykkel


          1. Allsidigheten. Med elsykkel kommer du deg effektivt og praktisk rundt der bilene ikke kan og du slipper lange trafikkøer og overfylte busser/trikker etc. Du kan også ta fine sykkelturer i marka eller gjøre hverdagens ærend.

          2. Miljøvennlig. Hvorfor ta bilen når du egentlig ikke trenger det? En elsykkel gir 0% utslipp!

          3. Få penger over til andre ting. En elsykkel koster ikke like mye som en bil i verken innkjøp eller vedlikehold. Du slipper også å betale for bensin, parkering eller dyre vedlikeholdskostnader.

          4. Ingen trafikkforsikring. En elsykkel regnes ikke som motorvogn (så lenge den har en lovlig effekt på 250 W og en makshastighet på 25 km/t) og trenger derfor ingen trafikkforsikring eller kjøretøyregistrering.

          5. Få trening på kjøpet. Du får hjelp av en elsykkel når du trenger det, men du må fortsatt tråkke for å komme deg videre. En elsykkel kommer med mange helsemessige fordeler, da du får både mosjon og frisk luft.