ALLROUND ELSYKKEL

Våre elektriske allround-sykler er perfekte for deg som har varierte ærend i løpet av uken; hverdagspendling og utflukter. Alle modellene gir deg høy komfort og kjøreglede, god rekkevidde og behagelig assistanse i bakker og motvind. Flere av våre allround-sykler inkluderer bagasjebrett, lys og skjermer som en del av kjøpet, alt for å gjøre hverdagen din enklere.

Produkter:16

Allround

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

           Pris

           9990
           50990
           9990
           50990

           Rekkevidde (km)

           65
           320
           65
           320

           Dreiemoment (Nm)

           0
           115
           0
           115
           Produkter:16

           5 grunner til å velge en elektrisk allround-sykkel


           1. Allsidigheten. Med elsykkel kommer du deg effektivt og praktisk rundt der bilene ikke kan og du slipper lange trafikkøer og overfylte busser/trikker etc. Du kan også ta fine sykkelturer i marka eller gjøre hverdagens ærend.

           2. Miljøvennlig. Hvorfor ta bilen når du egentlig ikke trenger det? En elsykkel gir 0% utslipp!

           3. Få penger over til andre ting. En elsykkel koster ikke like mye som en bil i verken innkjøp eller vedlikehold. Du slipper også å betale for bensin, parkering eller dyre vedlikeholdskostnader.

           4. Ingen trafikkforsikring. En elsykkel regnes ikke som motorvogn (så lenge den har en lovlig effekt på 250 W og en makshastighet på 25 km/t) og trenger derfor ingen trafikkforsikring eller kjøretøyregistrering.

           5. Få trening på kjøpet. Du får hjelp av en elsykkel når du trenger det, men du må fortsatt tråkke for å komme deg videre. En elsykkel kommer med mange helsemessige fordeler, da du får både mosjon og frisk luft.