BY ELSYKKEL

Om du ønsker et smidig pendlerkjøretøy, er våre elektriske sykler utviklet for bykjøring det perfekte valget. De tar liten plass i trafikken, tar deg med en hastighet opptil 25 km/t og er en miljøvennlig løsning. Med god rekkevidde, høy komfort og praktisk tilbehør som bagasjebrett, lys og skjermer, er våre elektriske bysykler det opplagte alternativet til bilen.

City / By

Filter

Merke

 • TYPE EL-SYKKEL

        Pris

        9990
        59990
        9990
        59990

        Rekkevidde (km)

        0
        180
        0
        180

        Dreiemoment (Nm)

        0
        115
        0
        115
        Produkter:18

        5 av 100 grunner til å velge elsykkel i byen i stedet for bilen


        Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor elsykler har blitt så populære som transportmiddel i byen. Her er 5 av minst 100 grunner til å velge akkurat elsykkel.

        1. Smidig og fleksibel. Med en elsykkel i byen kan du effektivt og praktisk komme deg rundt der biler ikke når frem. Du slipper trafikkork, parkeringsavgifter og trange busser/trikker osv. I tett trafikk kan en elsykkel ofte være raskere enn en bil på kortere avstander. Du kan smidig navigere deg gjennom trafikken og unngå trafikkproblemer, noe som sparer tid i hverdagspendlingen.


        Det har aldri vært enklere å komme seg fra A til B i byen, og siden våre elsykler for byen er utstyrt med bagasjebrett, sykkelstøtte, skjermer og lys, blir de enda mer praktiske.

        2. Miljøvennlig. Elsykler genererer 0% skadelige utslipp eller avgasser. De drives av batterier som kan lades med strøm fra fornybare energikilder som sol og vind. Ved å velge elsykkel istedenfor bil bidrar du til å redusere luftforurensning og karbondioksidutslipp, noe som er viktig for både lokalmiljøet og klimaet.

        3. Økonomisk gunstig. En elsykkel er betydelig billigere enn en bil både å kjøpe og vedlikeholde. Du trenger ikke å betale for drivstoff, parkering eller dyre servicekostnader, og det kreves ikke mye strøm for å lade opp batteriet.

        4. Bedre helse. Selv om du får hjelp fra motoren, må du likevel tråkke selv. Du aktiverer kroppen, får mosjon, frisk luft og dermed en sunnere livsstil.

        5. Ingen trafikkforsikring. Elsykler regnes som nettopp sykler og ikke motoriserte kjøretøy. Derfor trenger du ikke noen trafikkforsikring eller kjøretøyregistrering. (Gjelder for elsykler med lovlige toppytelser på 250 W og maksimal hastighet på 25 km/t.)

        Selvfølgelig kan det være nødvendig å ta bilen noen ganger, men å supplere hverdagen med en elsykkel kan være en perfekt måte å dra nytte av fordelene og bidra til en mer bærekraftig livsstil.