Elsykkel i Trondheim

Du finner butikken vår sentralt i hjertet av Trondheim. Uslåelige priser på markedets mest solgte modeller. Velkommen til vår nye butikk og testsenter i Trondheim!

Momas er et merke som E-Wheels Norge AS har utviklet i samarbeid med Kajakk og Fritid AS. Gjennom grundig testing har vi kommet frem til en rekke modeller som er designet i Norge, for å håndtere norske forhold best mulig. Syklene er satt sammen av kjente merker som blant annet Shimano, Bafang og Samsung. Dette er el-sykler som er perfekte for Trondheim.

El-syklene produseres på en av verdens største og mest kjente sykkel/el-sykkelfabrikk. Direkte fra produksjon via oss til kunde, ingen fordyrende mellomledd. Dette fører til at vi kan gi ekstremt lave priser.

 

Reparasjon av el-sykkel

Dersom du blir kunde av oss vil vi alltid hjelpe deg med å løse problemer som kan oppstå! For å få sykkelen din sendt inn på verkstedet henvender du deg til vårt kundesenter. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvfølgelig kostandene, inkludert frakt! 

 

El-sykkel butikk i Trondheim

Vi har hatt en vellykket åpning av vår nye butikk i Trondheim. Her kan du både se og teste samtlige el-sykler! Her kan vi hjelpe deg å finne den perfekte el-sykkelen som dekker ditt behov! Vi har også laget en guide hvor du får en oversikt over de viktigste egenskapene til el-syklene våre og sammenligne de ulike modellene. 

I tillegg til butikker rundt om i Norge, har vi en leveringstid på 1-3 virkedager dersom du bestiller i nettbutikken, og vi har gratis frakt.

 

Velkommen til en trygg el-sykkel handel!

Årets modeller

SPAR 3 000,-
Loading image...
SPAR 2 500,-
Loading image...
SPAR 4 000,-
Loading image...
Loading image...
Loading image...
ANBEFALT
Loading image...
SPAR 5 000,-
Loading image...