Elsykkel i Trondheim

Du finner butikken vår sentralt i hjertet av Trondheim. Uslåelige priser på markedets mest solgte modeller. Velkommen til vår nye butikk og testsenter i Trondheim!

Ledende på elsykler i Norge

E-Wheels er ledende på elsykler i Norge. Med vårt brede utvalg vil du alltid finne elsykkelen som passer ditt behov og ditt budsjett. Vi har også utviklet en guide som hjelper deg å velge riktig elsykkel

"E-Wheels skal alltid ha lavere pris på elsykler med tilsvarende kvalitet sammenlignet med våre konkurrenter."

Der skal aldri være noen tvil om at det er vi som tilbyr de beste elsyklene til de beste prisene. Hos oss er det ingen fordyrende mellomledd, og elsykkelen går rett til deg fra fabrikken via vårt lager. Det er derfor vi kan gi deg de laveste prisene sammenlignet med sykler som har tilsvarende motor, batteri og utstyr.

Service og reparasjon

Vår verkstedkjede E-Mexx er på plass i alle de største byene i Norge. Dette er i tillegg til vårt hovedservicesenter i Eiker og våre E-Wheels butikker. Dersom det er langt til ditt nærmeste verksted så samarbeider vi også med lokale sykkelverksteder. Har du behov for å få sykkelen din på et verksted, kontakt våre flinke kundeservicemedarbeidere. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvsagt kostnadene. 

Velkommen til en trygg elsykkel handel hos E-Wheels Trondheim! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sykler!

 

_Print-32.jpg

Kampanjetilbud Elsykkel