Elsykkel Trondheim

Elsykkel Trondheim

Kom innom vår butikk for elsykkel i Trondheim! Her kan du se og teste alle våre elsykler. Med våre dedikerte og flinke eksperter får du veiledning til å finne elsykkelen som passer ditt behov best.

I tillegg til våre butikker tilbyr vi rask levering med gratis frakt over hele landet. Nyt bekvemmeligheten av å få elsykkelen levert rett til døren din!

Velkommen til en fantastisk elsykkel handel i Trondheim!

Ledende på elsykler i Norge

E-Wheels er ledende på elsykler i Norge. Med vårt brede utvalg vil du alltid finne elsykkelen som passer ditt behov og ditt budsjett. Vi har også utviklet en guide som hjelper deg å velge riktig elsykkel

"E-Wheels skal alltid ha lavere pris på elsykler med tilsvarende kvalitet sammenlignet med våre konkurrenter."

Der skal aldri være noen tvil om at det er vi som tilbyr de beste elsyklene til de beste prisene. Hos oss er det ingen fordyrende mellomledd, og elsykkelen går rett til deg fra fabrikken via vårt lager. Det er derfor vi kan gi deg de laveste prisene sammenlignet med sykler som har tilsvarende motor, batteri og utstyr.

Service og reparasjon

Vår verkstedkjede E-Mexx er på plass i alle de største byene i Norge. Dette er i tillegg til vårt hovedservicesenter i Eiker og våre E-Wheels butikker. Dersom det er langt til ditt nærmeste verksted så samarbeider vi også med lokale sykkelverksteder. Har du behov for å få sykkelen din på et verksted, kontakt våre flinke kundeservicemedarbeidere. Dersom det er en reklamasjon, dekker vi selvsagt kostnadene. 

Velkommen til en trygg elsykkel handel hos E-Wheels Trondheim! Sjekk ut hele vårt utvalg av el-sykler!

Til Butikk
E-Wheels butikk i Trondheim

E-Wheels butikk i Trondheim

Til Butikk
Les mer
Reparasjon av elsykkel

Reparasjon av elsykkel

Les mer