Xiaomi M365 PRO EU

7 690,-

Xiaomi M365 PRO EUXiaomi

Varekode: 8358
 • 600 W motor (maks effekt)
 • E-abs på forhjul og mekaniske skivebremser bak
 • 474Wh batteri med 45 km rekkevidde

Xiaomi/Ninebot, det desidert største merket på markedet, har endelig sluppet sin high-end versjon: Xiaomi M365 Pro! Kvalitet fra øverste hylle, bedre rekkevidde, sterkere motor og nytt display!

Les mer om dette produktet

Tilleggsprodukter

7 690,-

§ Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. 

NB! Xiaomi M365 PRO forveksles ofte med E2S V2 PRO, men M365 PRO har svakere motor og er ikke vanntett. E2S V2 PRO har vesentlig sterkere ytelse og har flere funksjoner i appen. Den kommer med mye kraftigere motor, valg mellom 20kmt eller 30kmt-versjon, og er vanntett. Les mer om E2S V2 PRO

HVA ER NYTT?

 • Sterkere motor! Xiaomi M365 Pro kommer med 300w nominell motor, noe som gir den økt akselerasjon og klatreevne. 600w maks. 
 • Større batteri! Batteriet på hele 474Wh gir en opptimal rekkevidde på 45km!
 • Nytt display! Viser speedometer, batterinivå, de tre nye kjøremodusene, lysstatus, bluetooth. 
 • Oppgradert design! Xiaomi M365 Pro har større platå å stå på, dette gir mer behagelig og avslappet kjøring. 

Xiaomi er kjent for skyhøy kvalitet, bevist over flere år med kritikeroste produktert på marketed. De leverer nok en gang et produkt fra øverste hylle. Scooteren kommer med dual-brake håndbremssystem: Front hjulet har ABS anti lock system, bakhjulet har en fysisk skivebrems. Kan enkelt kobles til Xiaomi sin app ''Mi home'' for justering av cruisecontroll og regenerativ bremsing. 

Anbefalt tilbehør: TWOC-lydhorn er rett og slett en billig livsforsikring, og et tilbehør hver "myke trafikant" burde vært utstyrt med! Hvis du ønsker el-lydhorn/bilhorn slik at alle i trafikken kan høre deg, kan du huke av ''Ja''.

 


 

NB! Før førstegangs bruk:

 • Sjekk lufttrykket. Fyll ved behov (anbefaler 2.8-3.4bar)
 • Ta en sikkerhetssjekk av produktet
 • Vi anbefaler bruk av hjelm

Fylling av luft gjøres enkelt ved bruk av sykkelpumpe eller kompressor på bensinstasjon etc. Riktig lufttrykk gir god kjørekomfort, mye bedre akselerasjon, klatreevne og rekkevidde. Viktigst av alt reduserer det drastisk risiko for punktering! Anbefalt trykk: 2.8-3.4 bar. Hvis man ikke fyller luft i dekkene når den kommer ut fra eske punkterer man. (som på en sykkel). 

Som alle fremkomstmidler trenger også dette produktet vedlikehold. Dette innebærer sjekk og eventuelt etterstramming av foldemekanisme og bremser. Før første gangs bruk må alle bolter, muttere og skruer sjekkes.

Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t.

Motor og Batteri

 • Motor:300W, maks: 600W
 • Toppfart:25 km/t
 • Batteri:36V 12,8Ah - 461w
 • Optimal rekkevidde:45km
 • Ladetid:8.5 timer

Funksjoner/Diverse

 • Hjulstørrelse:8.5"
 • IP-grad:IP54

Størrelse

 • Dekk:8.5" - Luftfylte dekk
 • Vekt:14 kg
 • Størrelse Paket:114 x 19 x 52 cm
4.8
4 Omtaler

Kundeomtaler

Test Author

Kjøpte denne av den hyggelige betjeningen på utsalget i Drammen i sommer og er strålende fornøyd. Da er det klart man trenger litt ekstra kraft. Spiller ingen rolle om den er "ulovlig" syklistene kjører likevel fortere enn deg. Så hele denne diskusjonen er bare rar. Passer godt til store føtter og gjør det bra i oppoverbakker. Solid byggekvalitet, og ikke for tung å bære. Batteriet varer som regel i to-tre dager frem og tilbake til jobben. E-wheels har vist seg å være ganske gode på service både før kjøp og etterpå. Sterkt anbefalt.

Test Author

Kjøpte denne i August og har hatt den i nesten 2 måneder nå. En sterk, kompakt og lett el-sparkesykkel er hva beskriver Xiaomi sin M365 PRO variant. Denne veier 14kg i forhold til sin originale variant som er 12,5kg, men med sterkere 350W (700W) motor og større batteri + 45km rekkevidde. Den kan få deg fra punkt A til punkt B uten problemer, spesielt i byer eller landsbyer med kjappere hastighet og dyktighet hehe... Har personlig prøvd den originale M365 modellen og flyttet over til den nye og jeg kunne føle at det var et stort forskjell mellom disse to. I tillegg kan du også firmware flashe el-sparkesykkelen med dine egne preferanser, f.eks få maks fart til 35km/h, bytte throttle-modus eller slå av KERS. Et veldig morsomt funksjon, men samtidig risikabel dersom du kan miste forsikringen, batteri levetiden også videre... Xiaomi el-sparkesykkelene er ofte kjent for å problemer som kan være: - Punktert hjul - Ødelagt kontroller - Bricking av BLE (etter flashing) - Bremseproblemer Alle disse problemene er vanlig for Xiaomi scooterne, men kan bli lett løst dersom du har kontakter nære deg og ved hjelp av googling (I dette tilfellet var det noen i Oslo som hjalp meg mye). Det eneste hovedproblemet er skifting av fronthjulet som er et mareritt første gangen.

Test Author

Har hatt denne i 6 mnd nå. Brukt den på sommer, høst og litt vinterføre. Sterk motor, holder 20-22 km/t opp bakker med god stigning. (Er 57kg) Denne drar! Batteritiden er veldig bra. Minus er knirkelyd og litt løsere styre etter jeg har slått den sammen mlm 5 og 10 ganger. Også fått noe hylelyd på bremseskive siste to mnd. Men, neste blir også en slik. Meget fornøyd. Toppfart 27/28 km/t på flat asfalt.

Test Author