E8 2021

15 990,-

E8 2021E-wheels

Varekode: 8249
 • 3200 maks watt!
 • 120 km optimal rekkevidde!
 • Hydrauliske skivebremser

En av våre aller råeste el sparkesykler! Dette udyret av en sparkesykkel takler alle utfordringer du måtte møte. Dobbel motor som yter 2X 1600 watt! E-wheels E8 er utstyrt med ypperlig dempesystem

Les mer om dette produktet

Topphastighet

Tilleggsprodukter

15 990,-
 • 2 dager
 • På lager

En av våre aller råeste el sparkesykler! Dette udyret av en sparkesykkel takler alle utfordringer du måtte møte. Dobbel motor som yter 2X 1600 watt! E-wheels E8 er utstyrt med ypperlig dempesystem

§ Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese mer her. Ved valg av attributt: 20km/t, vil denne modellen være fortsatt være ulovlig grunnet lengde.

Hva er oppgradert fra den annerkjente E-Wheels E7?

 • Dobbelt så stort batteri! Batteriet på hele 60V og 26Ah gir hele 1560Wh og rekkevidde på opp til 120km!
 • Større motor! Dette udyret har 2 motorer på hver 1600w  (Totalt 3200w ).
 • Hydrauliske skivebremser! Gir deg full kontroll, reagerer momentant ved trykk på bremsehendelen. Lynrask bremsing med imponerende bremselengde!
 • Oppgraderte frontlys! Kommer med to stk. oppgraderte sterke frontlys som virkelig lyser opp veien når du kjører. 
 • Tenningsnøkkel! Utstyrt med tenningsnøkkel slik at produktet er enda sikrere mot tyveri. Vi anbefaler uansett en fysisk lås.  
 • Blinklys! Varsle andre trafikanter når du skal gjøre rettningsendringer. 
 • ECO/TURBO- og SINGLE/DUAL-knapper! Velg mellom Eco- og sportsmodus samt Single eller Dual motors. Dette gjør det mulig å tilpasse kjøreopplevelsen til å passe dine egne preferanser og ønsker perfekt!

E-wheels E8 byr på en spennende kombinasjon av rå kraft, komfort og god rekkevidde. Den er utstyrt med to imponerende motorer som byr på rå kraft. Dette gjør klatring uproblematisk! Akselerasjonen er helt rå, og kan eventuelt justeres ned via de ulike kjøremodusene dersom det skulle bli for mye av det gode. 

Vi finner hydrauliske skivebremser på både front- og bakhjul som sikrer deg den bremselengden du trenger. Videre er el-sparkesykkelen utstyrt med hydraulisk demping bak og dobbel spring-dempere i front. God demping er essensielt for å få en trygg og behagelig kjøreopplevelse, her scorer E-wheels E8 svært godt!

El-sparkesykkelen har en rekke innstillinger som tillatter fører å tilpasse produktet til sin kjørestil. Displayet har flere ulike kjøremoduser som varierer på motorkraft, toppfart og akselerasjon. Plattået er bredt og dekket med griptape som gir deg god benplass og bra feste. Styret har justerbar høyde, slik at du får justert den til å passe perfekt for deg. 

Kort oppsumert er det ingen tvil, man får ekstremt MYE el-sparkesykkel for pengene!

 


 

NB! Før førstegangs bruk:

 • Sjekk lufttrykket. Fyll ved behov (anbefaler 2.8-3.4bar)
 • Ta en sikkerhetssjekk av produktet
 • Vi anbefaler bruk av hjelm

Fylling av luft gjøres enkelt ved bruk av sykkelpumpe eller kompressor på bensinstasjon etc. Riktig lufttrykk gir god kjørekomfort, mye bedre akselerasjon, klatreevne og rekkevidde. Viktigst av alt reduserer det drastisk risiko for punktering! Anbefalt trykk: 2.8-3.4 bar. Hvis man ikke fyller luft i dekkene når den kommer ut fra eske punkterer man. (som på en sykkel). 

Som alle fremkomstmidler trenger også dette produktet vedlikehold. Dette innebærer sjekk og eventuelt etterstramming av foldemekanisme og bremser. Før første gangs bruk må alle bolter, muttere og skruer sjekkes.

Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese mer her.

Motor og batteri

 • Motor:3200 watt, 2x1600w (6400w maks)
 • Toppfart:20 km/t med sperre, 40+ km/t uten sperre
 • Batteri:60V 26Ah - 1560Wh
 • Optimal rekkevidde:120 km

Funksjoner/Diverse

 • Hjulstørrelse:11"
 • Bremser:Hydrauliske skivebremser foran og bak
 • Materiale: Aircraft-grade aluminum alloy
 • IP-grad:Ikke spesifisert
 • Lys: Kraftig hvitt LED-lys foran og rødt LED-lys bak
 • Lyd:Ringeklokke
 • Sammenleggbar:Ja, foldes på sekunder
 • Støtte:Ja, foldbar

Størrelse

 • Dekk:11" - Luftfylte dekk
 • Vekt:35 kg
 • Maks vekt:125 kg
 • Mål på eske:112 x 28 x 51,5 cm
4.6
7 Omtaler

Kundeomtaler

Anonym

Brukt i ca en måned nå, beist av en el-scoot!

Anonym

Har nå brukt denne i snaut en uke. For en solid og god sparkesykkel. Har erfart ved prøving av forskjellige sparkesykler at jeg bunner ut dempere. Jeg er 190cm høy og veier ca 110 kilo. Demper bak er skikkelig kraftig på denne, å takler vekten min uten problem. Dempere foran er noe mykere å jeg bunner disse om jeg ikke legger vekten min bak på sykkelen når jeg skal over humper osv. Solid sak som er virkelig stabil på veien. Gode dekk, og føles lettkjørt. Har jeg noe å klage på, må det bli batteri kapasitet. 15Ah holder til 20km - maks 30km med en kar på 100kilo. En annen ting er at i annonsen på e-wheels sin nettside skriver de at denne har lys foran, bak og bremselys. Min har kun bremselys, og E-wheels svarer ikke på noen av e-postene jeg har sendt. Så kundeservice hos E-Wheels virker noe dårlig! Så pga batterikapasitet, baklys og kundeservice, får denne kun 4 stjerner av meg. Hadde den hatt fungerende baklys og kundeservice, hadde jeg lett gitt den 5stjerner. FYI : 70km rekkevidde på batteri innebærer at fører veier snaut 40kilo, og kjører svært forsiktig en varm Sommersdag på flat bakke uten noen form for stigning.

Anonym

Hadde først en mindre sparkesykkel, men den ble jeg fort lei av og kjente at jeg trengte noe med mer futt i. Valget falt på E-wheels E7 og jeg angrer ikke ett sekund! Dette er en veldig sterk sparkesykkel med god kjørekomfort. Jeg kjører mye opp holmenkollenbakkene og det er ingen utfordring for denne råtassen. Anbefales på det sterkeste!!!!

Anonym

Den ble levert på 3 timer!

Anonym

Hat denne utrolige sparkesykkelen i 1 uke nå utrolige monster av et kjøretøy. Det er helt vilt hvordan denne drar seg opp i fart! 2 motorer med 2 hjulstrekk gjør at denne kommer seg opp til 65 kmh på et blunk. Fordelen med dette er veldig bra terreng egenskaper og pga den gode fjæringen gjør at den kommer dumper og bakker uten problem. En perfekt pakke med god komfort og utrolig fart anbefaler jeg dette på det sterkeste!

Anonym

Hat denne utrolige sparkesykkelen i 1 uke nå utrolige monster av et kjøretøy. Det er helt vilt hvordan denne drar seg opp i fart! 2 motorer med 2 hjulstrekk gjør at denne kommer seg opp til 65 kmh på et blunk. Fordelen med dette er veldig bra terreng egenskaper og pga den gode fjæringen gjør at den kommer dumper og bakker uten problem. En perfekt pakke med god komfort og utrolig fart anbefaler jeg dette på det sterkeste!

Anonym

Ekstremt bra el scooter. Definitivt verdt pengene! Bestilte for 5 dage si og fekk an idag men det va helg så blir basicly 3 dagers levering. fornøyd med det. En ting e at i annonsen her på e-wheels står d maks 70km rekkevidde men i bruksanvisningen som følge med står det maks 55km. det e då 55km så stemme. komme an på vekt på fører og kor fort du kjøre. bruksanvisningen va litt uklar og forklare lite (forvente at du kan litt sjøl). ellers e denne græli bra og har syge akselerasjon og toppfart. dobbel motor som enkelt slås av me en knapp på rattet. eco mode som og e knapp på rattet, og lys framme og bak. Bra plass å stå på og plass t to ungdommer, vetsje me voksne. Lage en lav lyd når du kjøre seint sånn at folk høre om du komme, sko di ikje hørra dette bruke du bare hornet som og e på rattet. Den har 3 gir, lav, middels og høy. 1 gir - ca 25km/t maks. 2 gir - ca 45km/t maks og 3 gir - ca 60-65 km/t. Kjøre best på asfalt, brukbar på grus. Fortsatt sykt bra dempere. gir an 5 stjerner for bruksanvisning sugde og feil i annonsen. ellers perfekt