E4 2022 - Lovlig

8 990,-

E4 2022 - LovligE-wheels

Varekode: 8243
 • 1200 watt maks
 • IP 56 vanntetthetsgrad
 • 50 km optimal rekkevidde

E-wheels E4 er endelig her og setter virkelig en ny standard på markedet! Her får man rå motorkraft på imponerende 1200w (maks), optimalt 50km kjørelengde og god kjørekomfort til en fantastisk pris. Desidert BEST pendlemodell i sin prisklasse

Les mer om dette produktet

Toppfart

Tilleggsprodukter

8 990,-

§ Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t og aldersgrensen er 12 år. Du kan lese mer her. Ved valg av attributt: 20km/t (lovlig), vil denne modellen være lovlig.

E-wheels E4 er perfekt for deg som ønsker en el-sparkesykkel med den sterkeste motoren, lang rekkevidde og ikke minst den beste kjørekomforten det er mulig å oppnå med en lett og praktisk rammestørrelse. 

Norges mest solgte elsparkesykler!

Våre elektriske sparkesykler har nå vært på markedet i over to år, og E-wheels har muligens mest erfaring innen denne bransjen. Hver generasjon med produkter har blitt utbedret og oppgradert fra sin forrige. Dette har ført til kundefavoritten E2S V2, ingen i samme prisgruppe kunne konkurere. Men vi ga oss ikke der, og lanserte en vidreutviklet high-end versjon, kalt E-wheels E4!

100% lovlig!

E4 er utstyrt med lys forran og bak, godt bremsesystem, ringeklokke og oppfyller ellers alle krav for å brukes lovlig på offentlig vei i Norge. Vegvesenet stiller krav til bremselengde for at el-sparkesykkelen skal være lovlig, dette er for å sikre føreren i eventuelle farlige situasjoner som kan oppstå i trafikken. E-wheels E4 tilfredstiller dette kravet med glans. Modellen er utstyrt med E-ABS anti lock system samt fysisk skivebrems og trommelbrems.

IP56 - Vanntetthetsgrad! 

Med en IP-grad på 56 er el-sparkesykkelen spesiallaget for nordiske forhold. Videre er den også beskyttet mot skade fra partikler. IP står for International Protection og IP-systemet brukes globalt for klassifisering av ett produkts beskyttelse mot inntrenging av faste gjenstander og vann. Mer informasjon om IP-systemet og hvordan man leser det, kan du lese om i vår artikkel om IP-sertifisering.

Sterkere motor og større batteri! 

E-Wheels E4 kommer med motor som yter hele 1200W maks, noe som gir den enda bedre akselerasjon og klatreevne enn sin lillebror, E2S V2. Modellen kommer med 48V 10AH lithium batteri. Dette tilsvarer imponerende 480Wh som gir en optimal rekkevidde på imponerende 50km! Perfekt for deg som trenger god rekkevidde. Merk at dette er optimal rekkevidde. Rekkevidden varierer utifra en rekke variabler som vekt på fører, hastighet, temperatur, og terreng.

Oppgradert utforming og design!  

Store 10'' luftfylte hjul gir vesentlig bedre kjørekomfort. For å sikre deg en enda mer behagelig kjøretur, er E4 utstyrt med en meget effektiv støtdemper. Dette i kombinasjon med de store 10'' luftfylte dekk fører til imponerende kjørekomfort. Videre har E4 et større platå å stå på, dette gir mer behagelig og avslappet kjøring.

 


 

NB! Før førstegangs bruk:

 • Sjekk lufttrykket. Fyll ved behov (anbefaler 2.8-3.4bar)
 • Ta en sikkerhetssjekk av produktet
 • Vi anbefaler bruk av hjelm

Fylling av luft gjøres enkelt ved bruk av sykkelpumpe eller kompressor på bensinstasjon etc. Riktig lufttrykk gir god kjørekomfort, mye bedre akselerasjon, klatreevne og rekkevidde. Viktigst av alt reduserer det drastisk risiko for punktering! Anbefalt trykk: 2.8-3.4 bar. Hvis man ikke fyller luft i dekkene når den kommer ut fra eske punkterer man. (som på en sykkel). 

Som alle fremkomstmidler trenger også dette produktet vedlikehold. Dette innebærer sjekk og eventuelt etterstramming av foldemekanisme og bremser. Før første gangs bruk må alle bolter, muttere og skruer sjekkes.

Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese mer her.

Motor og Batteri

 • Motor:1200w maks, 600w nominell
 • Toppfart:20 km/t
 • Batteri:48V 10Ah - 480Wh
 • Optimal rekkevidde:50 km
 • Ladetid:6 timer

Funksjoner/Diverse

 • Hjulstørrelse:10"
 • Bremser:Håndbrems foran og bak. Skivebrems, trommelbrems + E-ABS anti-lock system
 • Materiale:Aircraft-grade aluminum alloy
 • IP-grad:IP56
 • App: Ja, Bluetooth APP (kan låses) (Navn: Kingsong)
 • Lys: Kraftig hvitt LED-lys foran og rødt LED-lys bak
 • Lyd:Ringeklokke

Størrelse

 • Dekk:10" - Luftfylte dekk
 • Vekt:16,5 kg
 • Vekt Sjåfør:125 kg
 • Variant Størrelse:119 x 62 x 118 cm
 • Størrelse sammenlagt:110 x 18 x 48 cm
 • Størrelse Paket:130 x 26 x 58 cm
5
9 Omtaler

Kundeomtaler

Anonym

Spekulatusen

Fornøyd kunde jeg :) Bestille med 40 km/h. På trinn 1 holder den lovlige 20 km/h. Trinn 3, går som ei kule. :) Da er det bare å glede seg til jeg får Appen opp å kjøre.

Christer

Stor og stabil, går som ei kule, nesten på grensen til å være farlig ;) Ikke prøv å dra i styret samtidig som man gir bånn gass, da går man rett på ræva... Har tre moduser, P1 (20 km/t), P2 (30 km/t) og P3 (ingen begrensning). I P1 er den mer rolig i akselerasjonen, og bruker svært lite strøm. I P3 holder den 45 km/t uten problemer på flatmark, eller det den klarer med tanke på vekt på fører og motvind. I nedoverbakke er 60 km/t null problem, og den fortsetter å dra selv om man passerer 40 km/t, det er kult! Display viser fart, strømtrekk (Amp) eller spenning. Strømforbruk ved høy fart er svært høyt, naturlig nok. Løsningen til styre hendler er dårlig, men løses enkelt ved å dra til boltene som holder hendlene, ulempen er at man ikke kan slå inn hendlene, men fordelen er at det blir absolutt null slark.

Mats

Hadde først e2s v2 pro, men gikk over til denne. Denne har hakket mer power og er mye mer komfortabel å kjøre dog ikke like smidig. Bakhjulstrekk er også en fordel synes jeg da det er her tyngdepunktet ligger når man gir gass. Veier rett i underkant av 70kg og gjør 42-43km/t på flata. Eneste minuset så langt er at bakskjermen er litt tynn og slår nedi dekket hvis man kjører fort over humper noe som lager en irriterenes lyd. Ellers krevde den litt småjusteringer her og der, kunne vært bedre justert fra butikk, men selve produktet er 5/5 og kan anbefales

Battery Tech

Helt Rå! digger denne, er som beskrevet av de andre nedover :)

Jim Lillemark

Synes denne er helt grei og kjøre med. maxfart på rundt 40kmt, denne tar mine nesten 100kg opp de fleste bakker. Er bakken slak med stigning går det bra, men er den for bratt vil den stoppe opp og du må gå litt. På flat terreng er det ingenting og utsette på, den går som en kule. Den tåler også litt våt føre, men jeg anbefaler og ikke kjøre mer ute en du må. Husk og rengjør den etter bruk ved våtføre, med en microfiberklutt eller en børste for og fjerne sand skitt. metal eller stål har en evne og ruste, så alt dette for og forlenge holdbarheten. jeg hadde et mål og finne noe som går raskere en en sykkel og det gjør denne:) Er det noe negativt og utsette på så er det at den kansje ikke klarer 50km, i P3 allefall. Det sier kansje seg selv når man kjører max speed, at batterie tappes. Klarer og kjøre rundt 14-15kmt p3, og deretter 5km i P1 på meget flat terreng da den er slappere. Synes denne er morsom og kjøre rundt med, og sparer meg for mye slitt til og fra butikken Eller generelt utforskning her og der jeg bor.

Anonym

Sterk motor og går fort. Veldig fornøyd. Eneste tingen er at man burde gå over sykkelen når man får den og før man kjører. Man burde stramme til noen skruer som kunne vært bedre satt sammen av fabrikk/butikk. Ellers fin sykkel eneste som også er litt kjipt er bakskjermen når man kjører på feks grus. Da subber den litt borti hjulet. På min sykkel er bakskjermen ganske løs og blir litt skjeiv når jeg kjører så da må jeg banke litt på den så den blir rett. Helt fremst på skjermen har den også fått en stor sprekk..:(

Matheo

Mye for pengene! Brukt e4 i 6 uker, veldig fornøyd med komfort og kraft. God service. Anbefales!:)

Janid

Fin el-spakesykkel, fast og stødig etter en runde på alle skruer. Noen var litt løse. Strammet godt styrehendler da ingen behov for å legge sammen. Da blir det fast fisk. KingSong app på iPhone fungerer bra - kontakt umiddelbart. Første spørsmål var om man vil oppdatere firmware. Dette tok ca 5 min. Sykkel må slås på etter dette ved å holde nede den fysiske knappen på displayet i 2-3 sek. Overrasket hvor godt denne drar i bakker. Er 90+ kg og denne tok stigninger på 8-9% lett som bare det. Tar også kortere og skikkelig bratte bakker. 3 gir der man velger mellom 20 km/t , 30 km/t og maks. Veldig bra funksjon, men der burde vert et 4. gir også på ca 6-8 km/t som kan brukes blant mye folk. Men dette justeres egentlig greit nok med gasshendelen på tommel. Lyset på sykkelen var ganske bra. Lyser greit opp, men ingen lyskaster . Førsteinntrykk veldig bra !! Til prisen så gir jeg maks karakter.