El-sparkesykkel

Loading image...
Produkter:1

Se alle

Filter

Pris (kr)

4790
25990
4790
25990

Merke

Lovlig på offentlig vei

Motor - Nominell effekt

Hjuldrift

Optimal rekkevidde (km)

0
110
0
110

Dempersystem

Bremsesystem

IP-Grad

Produkter:1
  • E-Wheels by Joyor
  • Fjern alle

KUNDEOMTALER

Se hva våre 260.000+ kunder syntes om oss

E-Wheels NO_Kundeomtaler[3].png

 

Kjøp el-sparkesykler i alle prisklasser

Det trenger ikke være kjedelig å komme seg fra a-å. Det kan rett og slett være raskt, spennende og gøy! Og med en elektrisk sparkesykkel fra E-Wheels, er det nettopp det du får. En el-sparkesykkel er nemlig midt i blinken for bytransport.

Her får du et enestående rikt utvalg av elsparkesykler i alle prisklasser, utviklet for et moderne liv. Fra våre egne testvinnere som E2S V2 og E2S V2 Max, til velkjente navn som Kaabo, Zero og Vsett. Du er med andre ord garantert å finne den perfekte følgesvennen for dine eventyr i byen. God tur!

Slik velger du riktig el-sparkesykkel

Å velge den riktige el-sparkesykkelen kan være gøy når det finnes så mange gode alternativer tilgjengelig. Her er noen viktige ting du bør vurdere når du skal snevre inn valgene dine: 

  • Hva skal du bruke sparkesykkelen til? Tenk gjennom hvordan du planlegger å bruke el-sparkesykkelen din. Er det for daglig pendling, fritidsaktiviteter eller kanskje for raskere ærend? Eller er det egentlig mest for å ha et fett leketøy du kan fise rundt på? Hva du vil bruke din elektrisk sparkesykkel til har alt å si for hvilke funksjoner du bør investere litt ekstra i - og hva du kan klare deg uten. Her snakker vi om ting som motor og wattstyrke, og selvfølgelig kapasitet på batteriet. 
  • Hvor skal du bruke den? Hvis du bor i et område med mange bakker, er en el-sparkesykkel med en kraftig motor og et robust batteri fort et must. Det gjør at du kommer deg frem dit du skal, og takler stigningene uten stress. 
  • Hvor langt skal du? Vurder hvor langt du trenger å reise på en enkelt lading. Hos E-Wheels får du modeller som E7 Pro, som gir lengre rekkevidde for de ekstra lange turene. 

Hvis du vil gå enda dypere inn i detaljene, har E-Wheels selvsagt alt du trenger, ferdig pakka i guiden slik velger du riktig el-sparkesykkel

Regler og sikkerhet for el-sparkesykkel

Sikkerheten til våre kunder er av høyeste prioritet hos E-Wheels, og vi anbefaler alltid at du bruker hjelm når du kjører med el-sparkesykkelen. Husk også at det er påbudt med hjelm for alle barn under 15 år. Vi har også hjelmer til el-sparkesykkel som er utstyrt med både lys og blinklys.

Hvis du vil vite mer om hvilke lover og regler som finnes for el-sparkesykkel, kan du lese deg opp på det i guiden vår for regler for elsparkesykel.

Elsparkesykkelen kan bli med deg overalt

Det fine med en el-sparkesykkel er at den er enkelt å ta med inn. Uansett hvor dagen fører deg, er el-sparkesykkelen alltid med. Det betyr at du kan rulle rett inn i klasserommet, kontoret eller til og med på bussen.

Det igjen betyr jo at sjansene for at noen stjeler el-sparkesykkelen din er så mye mindre, sammenlignet med en sykkel som gjerne må stå igjen utenfor. Dette gir en ekstra trygghet og ro i hverdagen, spesielt i urbane områder hvor tyveri dessverre kan være et problem.

Skulle du likevel ønske å sette igjen sparkesykkelen din utenfor, har vi selvsagt trygge og gode låser du kan kjøpe hos oss.

Vedlikeholdsrutiner for elektrisk sparkesykkel

Regelmessig vedlikehold er nøkkelen til å forlenge levetiden og kvaliteten på din el sparkesykkel. Det er også viktig at du gjennomfører en sikkerhetssjekk før førstegangs bruk av din nye el-sparkesykkel. 

Som alle andre kjøretøy krever også en elektrisk sparkesykkel vedlikehold. Dette gjelder alt fra rengjøring etter bruk i skitne forhold til sjekk og justering av bremsene. Her har vi laget en guide som tar deg igjennom hva du bør gjøre før første gangs bruk, samt vedlikehold av el-sparkesykkel.

Få hjelp til reparasjon av el-sparkesykkelen din

For de som ønsker ytterligere hjelp med vedlikehold, har E-Wheels et servicenettverk med verksteder. Her møter du kvalifiserte teknikere som bistår deg med alt fra enkle justeringer til mer omfattende reparasjoner. Her får du god hjelp til å ta vare på el-sparkesykkelen din og gjør den sikker og trygg for bruk. 

Du finner også nyttig informasjon om brukermanual, feilkoder, instruksvideoer og reparasjoner av elektrisk sparkesykkel på kundeservicesenteret vårt.

Hvorfor velge el-sparkesykkel fra E-Wheels?

E-Wheels står som en bauta i Norge og Norden når det gjelder små elektriske kjøretøy. Siden oppstarten i 2014, har vi levert kvalitetsprodukter som både møter og overgår forventningene til våre kunder. Med et bredt utvalg av elsparkesykler tilbyr vi alternativer som ingen andre på markedet kan matche.

Hos oss får du blant annet eksklusiv tilgang til Kaabo i hele Skandinavia, Zero i Danmark og Norge samt Airwheel, Gotway, Joyor og Kingsong i Norge.

E-Wheels er Best-i-Test

Flere av våre egne modeller, som den populære E2S V2 og E2S V2 Pro, har vunnet best-i-test utmerkelser gjentatte ganger over hele Norden. Vi fortsetter likevel å utvikle modellene våre med mål om å aldri stoppe å tilby best mulig produkt, for best mulig pris for deg som kunde.

Eksepsjonell kundeservice

E-Wheels skiller seg ut ved å tilby eksepsjonell kundeservice og support. Vi har et omfattende servicenettverk i de største byene i Norge, og står klare til å hjelpe deg.

Vi har solide fraktavtaler og sender over hele Norge med Bring og PostNord.. Vårt mål er at handelen hos oss skal være rimelig, trygt og raskt for våre kunder.

E-Wheels holder til i flere land, her finner du el-sparkesykkel-sidene våre i andre markeder: E-Wheels Sverige; Elsparkcykel. E-Wheels Danmark; El-løbehjul. E-Wheels Finland; Sähköpotkulaudat. E-Wheels Sveits; E-Scooter. E-Wheels Frankrike; Trottinette électrique.