E-WHEELS HOKKSUND

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss!

Velkommen til vårt Showroom & pick-up point i Hokksund!

El-sparkesykler og el-sykler har uten tvil vært det vi er mest kjent for de siste årene, og vi er stolte av å kunne tilby et showroom med landets største utvalg på personlige elektriske kjøretøy! I butikken står våre el-sparkesykler, samt el-sykler på utstilling. Ønsker du å teste egenskaper, fart, kjørekomfort osv. på en av våre modeller vi har på utstilling? Det er selvsagt mulig, og vi hjelper deg gjerne med dette.

I butikken er våre imøtekommende ansatte klare for å bistå deg. Vårt team består av kunnskapsrike og serviceorienterte ansatte som er innstilt på å hjelpe deg. Har du spørsmål eller trenger tips knyttet til våre modeller, besvarer vi spørsmålene dine og veileder deg mot et valg du blir storfornøyd med!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss i E-wheels!

Loading image...

Kom og se våre bestselgere!

Vi har alle våre bestselgere utstilt og med hjelp av vårt dyktige team sørger vi for finne akkurat den modellen du er ute etter!

Vi har markedets mest solgte modeller innen personlig elektroniske fremkomstmidler og sortimantet vårt gir det bredeste utvalget i bransjen.

Vi fører Momas, E-Wheels, Vsett, Kaabo, Zero, Mercane, Kingsong, Xiaomi, Ninebot by Segway for å nevne noen.  

 


 

MODELLER SOM KAN TESTES I HOKKSUND

Vi i E-Wheels vet godt hvordan det er å handle over nett - det er ikke alltid like lett å finne "den rette" gjennom en skjerm! Vi er sikre på at ved å ta en tur innom Norges største testsenter vil du finne modellen som passer perfekt for deg. Nedenfor ser du en oversikt over våre mest populære modeller, og det beste av alt: Alle lovlige kan prøvekjøres i Hokksund!

SPAR 3 000,-
Loading image...
SPAR 3 000,-
Loading image...

E-SERIEN FRA E-WHEELS

Nordens mest solgte kolleksjon

TESTVINNER
Loading image...
SPAR 3 000,-
Loading image...

ANDRE BESTSELGERE

High-end El-sparkesykler