Vanntett Mobilholder

199,-

Vanntett MobilholderRockbros

Varekode: 8303
  • Vanntett!
  • Med oppbevaringsrom

Stilren og praktisk vanntett mobilholder som monteres enkelt på styret, med lagringsplass! Skjermen" er TPU sensitiv og svært responsiv, slik at du kan bruke telefonen mens den er påmontert.

Les mer om dette produktet
199,-

NB: Passer kun til elsykler som ikke har display i midten av styret. Den passer ikke til Momas All terrain, city sport, majestic, F2.

Stilren og praktisk vanntett mobilholder som monteres enkelt på styret, med lagringsplass! Skjermen" er TPU sensitiv og svært responsiv, slik at du kan bruke telefonen mens den er påmontert. Passer Telefoner med 6'' skjerm eller mindre. Mobilholderen er vanntett og passer pefekt til det nordiske klimaet, skjøtene er i tillegg trukket med refkleks slik at du skal være mer synlig i mørket. (Vi anbefaler uansett å ha lys på sykkelen!). Mobilholderen har en åpning for å føre aux kabel til headset/øreplugger for musikk mens du sykler, eller eventuelt lade hvis du har en powerbank i en rammebag. Fronten på mobilholderen er utstyrt med en solskjerm, slik at du lettere skal se mobilskjermen din.

Funksjoner/Diverse

    Størrelse

    • Vekt:138g
    • Variant Størrelse:190 x 115 x 110 mm

    Si din mening