Airwheel X3

3 990,-

Airwheel X3

Varekode: 8223

Enhjuling

  • Lett og praktisk
  • Solid bygget - Perfekt "førstehjul"
  • Følger med støttehjul

X3 er den klassiske Airwheel modellen.Den veier kun 9.7kg og kan enkelt bæres med seg overalt. Ta den med deg på buss, trikk, T-bane og flyplasser. Mulighetene er enorme.

Les mer om dette produktet
3 990,-
X3 er den klassiske Airwheel modellen.Den veier kun 9.7kg og kan enkelt bæres med seg overalt. Ta den med deg på buss, trikk, T-bane og flyplasser. Mulighetene er enorme. Siste versjon har oppdatert kontrollsystem og større batteri Tidligere var standard batteri 80 Wh, nå 132 Wh. Det følger med støttehjul som kan monteres for bedre stabilitet i begynnelsen.
 

Hvordan virker Airwheel?
Det er veldig naturlig å kjøre Airwheel. Når man legger litt vekt framover så vil den aksellere og sørge for at den og du er i balanse. For å bremse så lener du deg lett tilbake.

Hastighet
Maksfarten er på 18km/t, marsfart er 12 km i timen. Når farten stiger over 12kmt vil den begynne å pipe for å varsle at det går fort. Når man når 16 kmt vil den automatisk bremse ned for å unngå at man kjører for fort. Dette er det samme for alle Airwheel modellene.

Bakker
Airwheel kjører lett opp bakkene. Den klarer 15 graders stigning, og opp til 18 grader for de som veier maks 60. 15 grader er ekstremt bratt, og de bratteste bakkene i norge ligger vanligvis på under 10 grader.
I nedoverbakke så holder bremser den automatisk, airwheel kjører ikke fortere når det er nedoverbakke, farten reguleres kun på hvordan man lener seg. Dette vil man fort erfare når man kjører den første gang.

Sikkerhet og advarsler
Airwheel vil pipe og skru seg av hvis den velter og blir liggende sideveis.
Når batterinivået går under 15%, vil den å pipe og sakte lene seg tilbake slik at du automatisk stopper.

Ved hastighet over 12km/t vil airwheel pipe samt lene seg forsiktig tilbake slik at du naturlig sakker ned farten.
 

Kjørelengde
Kjørelengde vil variere ut fra vekt på personen, fart, og stigning. X3 kommer med et batteri på 130Wh, dette gir en reell kjørelengde på 10-18km.

Lading

X3 bruker ca 60minutter til å lade et tomt batteri opp til 80%. Totalt 90minutter trengs for å lade opp til 100%. Airwheel har 4 LED lys som indikerer batterinivå. Alle 4 LEDs lyser når batterinivået er over 85% .

 
Inneholder
- Airwheel X3
- Lader - Støttehjul
- Stropper til opplæring, se video
- Monterbar ventil for enkeler påfylling av luft
 
NB! Hjulet vil varsle brukeren dersom brukeren presser kjøretøyet over hva det klarer. Det er viktig at fører øyeblikkelig roer ned kjøring etter varslingslyden. Denne varslingslyden må ALLTID overholdes, også ved bruk under oppgitt maksimalhastighet.

NB! FØR FØRSTGANGS BRUK, MÅ DET FYLLES LUFT. 

Riktig lufttrykk gir god kjørekomfort, bedre rekkevidde og reduserer risiko for punktering drastisk! Anbefalt trykk: 2.8-3.4 bar.

 

Motor og Batteri

  • Klatreevne:15°
  • Optimal rekkevidde:18 km
  • Ladetid:Ca. 90 min.

Funksjoner/Diverse

  • App:Ja. Navn: Airwheel-Free Intelligent Life

Størrelse

  • Dekk:14''
  • Vekt:9,7 kg
  • Vekt Sjåfør:100 kg

Si din mening