S4 Extreme

19 990,-

S4 Extreme

Varekode: 8342
 • 5000 W motor
 • Norge sykeste!!
 • Dobbel laderinngang for halvert ladetid

Norges garantert råeste el sparkesykkel tilgjengelig på markedet. Motoreffekt på hele 5000 watt nominell og batteriet har 60 volt/20 ah som gir 1920wh

Les mer om dette produktet

Tilleggsprodukter

19 990,-

§ Vi minner om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese med her. Denne modellen er noen cm for lang og er derfor ikke lovlig for offentlig bruk i Norge uavhengig av om modellen er sperret.

Helt vill akselerasjon, klatreevne og rekkevidde!

Norges råeste, punktum.

 


 

NB! Før førstegangs bruk:

 • Sjekk lufttrykket. Fyll ved behov (anbefaler 2.8-3.4bar)
 • Ta en sikkerhetssjekk av produktet
 • Vi anbefaler bruk av hjelm

Fylling av luft gjøres enkelt ved bruk av sykkelpumpe eller kompressor på bensinstasjon etc. Riktig lufttrykk gir god kjørekomfort, mye bedre akselerasjon, klatreevne og rekkevidde. Viktigst av alt reduserer det drastisk risiko for punktering! Anbefalt trykk: 2.8-3.4 bar. Hvis man ikke fyller luft i dekkene når den kommer ut fra eske punkterer man. (som på en sykkel). 

Som alle fremkomstmidler trenger også dette produktet vedlikehold. Dette innebærer sjekk og eventuelt etterstramming av foldemekanisme og bremser. Før første gangs bruk må alle bolter, muttere og skruer sjekkes.

Vi minner igjen om at maksimal lovlig hastighet for små elektriske kjøretøy er 20km/t. Du kan lese mer her.

Motor og Batteri

 • Motor:5000 watt. 2x2500w Motor på begge hjul
 • Toppfart:20 km/t med sperre, 40+ km/t uten sperre
 • Batteri:60V 20Ah - 1200Wh
 • Optimal rekkevidde:90 km
 • Ladetid:10-11T (singel lader), 5-6T (dobbel lader)

Funksjoner/Diverse

 • Hjulstørrelse:10"
 • Bremser:Hydrauliske skiverbremser foran og bak
 • IP-grad:Ikke spesifisert
 • Lys:Sterkt hvitt frontlys, bremselys
 • Lyd:Lydhorn
 • Justerbar:Justerbar høyde på styret
 • Sammenleggbar:Ja
 • Støtter:Ja

Størrelse

 • Dekk:10" - Luftfylte dekk
 • Vekt:32 kg
 • Vekt Sjåfør:120 kg
 • Variant Størrelse:120 x 115 x 65 cm
 • Størrelse sammenlagt:120 x 50 x 22 cm
 • Størrelse Paket:127 x 30 x 58 cm
5
6 Omtaler

Kundeomtaler

Stein-Tore Wingsrygg

Har nettopp fått min S4 Exstreme skikkelig fornøyd med levering.Har ladet og startet opp sykkel gleder meg vanvittig til det blir tørre veier,det hær blir rått for en gammel motorsykkel mann

Øyvind

Dette er et beist av en sparkesykkel! Jeg benytter den primært til pendling. Ca 12km en vei. Den er ikke oppgitt på være vanntett, men jeg har brukt den i vanlig vestlandsvær uten noen problemer hittil. (Nesten hver dag i 2 måneder nå). Positivt: Det er mer enn nok av krefter og absolutt ingen bakker er for bratte. Gode, brede dekk Stort batteri gir en kjempegod rekkevidde (Jeg oppnår en rekkevidde på 8-10 mil for meg som veier 110 kg) Gode lys. Du kan bruke dem til å se, ikke bare til å bli sett. Gode bremser. Det fulgte med et Verktøysett som passer til alle skruene på sykkelen Negativt: Det er ikke mulig å sette en nøyaktig hastighetsbegrensning. (Settes som en prosent og vil variere utifra hvor mye spenning som er på batteriet) Byggekvaliteten er dessverre litt kinesisk. Pass på å etterstramme ALLE muttere/skruer før du tar den i bruk. Det har oppstått en del knirk etter en tids bruk. Jeg måtte ty til en skikkelig momentnøkkel for å stramme styrestangen skikkelig. Den er litt for responsiv på gassen slik at du ofte rykker avgårde (blir bedre når du har fått litt trening, men er litt slitsomt å forholde seg til) Jeg satte på en ekstra stor skvettlapp bak. Uten denne spruter det opp vann i en høy søyle slik at du blir våt fra bunn til topp i ryggen når det er fuktig på bakken. Alt i alt er jeg fornøyd med kjøpet 4/6 stjerner. Hva skal til for en høyere score, spør du? Jo, da skulle det vært en nøyaktig hastighetsbegrenser og en smoothere oppstart når man kjører igang.

Jakob

Min kompis kjøpte en lignende fra en annen forhandler, en S600. Tenkte da at jeg skulle prøve denne som virket å være bedre priset. Etter et par dager må jeg bare si at jeg ikke angrer et sekund! Denne er myyye sprekere enn min kompis sin og går helt latterlig fort!

Geir Lundemo

Jeg kjøpte Momas S5 sparkesykkel. Etter kort tid sluttet de å selge den fordi det var problemer med levering. Dette Momas S4 Extreme er nesten samme sparkesykkel. Motor er samme 2500 watt på hvert hjul altså 5000 watt til sammen på begge hjulene. Kan maksimalt gi 10.000 watt. Batteri fra LG er på 60 volt og 30 AH ikke 32 som de skrev i reklamen. Min var det sete på og doble ladere. Lys på sidene. Ellers likt. Den er helt sykt rå. jeg fikk min i Juli. Skulle komme i August men dukket opp før. Den kom i en stor tre eske. Esken i tre var med å beskytte selve pakken. Super bra pakket og alt i orden. Jeg har laget mange filmer på youtube om denne. Den går sykt fort. I begynnelsen er det veldig rart å kjøre på små hjul 11 tommer. Bremsene tok veldig hardt. Alt er tilvenning. Nå 2 månder senere kjører jeg denne som en mester. Min topp fart er målt til 66Km/t med GPS som er nøyaktig måling av fart. Da begge motorene på gir 2 av 3 og full gass. I gir 3 klarer denne 90Km/t vil jeg tro. De skriver 100Km/t. Batteri varer lenge. Jeg har nesten vær gang turer på 4-5 mil og halve batteri igjen. Denne klarer 10 mil uten problem. Men ha stor respekt for denne. Bli kjent med alt før du tenker på fart. Dette er ikke i nærheten av noe du har kjørt før. Men den er det kuleste jeg har kjørt. Så rå. Den hiver deg opp de bratteste bakker som en lek. Enorme krefter vi snakker om. Derfor bli kjent med denne før du begynner å teste fart. Jeg har ikke testa gir 3 og begge motorer. Trenger det ikke. Nærmere 70Km/t på gir 2 og full gass er enormt fort. Lysene er gode. Min hadde nesten ikke lys på speedometer så jeg så ingenting i sola. Skrev in og de sendte meg nytt speedometer. Det fungerer bra. Var lett å skifte også. Det følger med ekstra bremseklosser. Mine er ikke skifta etter to måneders bruk. Bremsene er fantastiske når du først lærer å bruke de riktig. Når man bremser kobler motoren også ut. Man skal bare så vidt komme bort i de. Man lærer. Mer jeg kjører jo mer har jeg lyst til å kjøre. Man lader ganske ok med doble ladere. Det er nesten en forutsetning at man har to. Den er tung. Virker veldig solid bygget. Jeg har trapp ned fra huset. Så jeg var på Biltema å kjøpte en smart ting til å trille den ned og opp. Ikke dyr. Lasterampe veldig kjekt. Jeg elsker denne Momas S5 sparkesykkel. Lik denne. En opplevelse å kjøre og å eie. Veldig fornøyd. Jeg kjøpte meg motorsykkel hjelm. Halv hjelm med visir. Brukte først sykkel hjelm. Bruk beskyttelse å kjør forsiktig. Du kommer til å elske denne.

Lars Kristiansen

Var som forventet! En skikkelig råtass. Har hatt en mindre modell før (s420 fra en annen leverandør), og denne var absolutt verdt oppgraderingen. Fint å kjøre i gang på 1 motor, for så å aktivere dual når du kommer opp i litt fart. Hvis ikke du er ytterst stø på hånda. Solide gode dekk, stor forskjell fra tidligere modell jeg hadde (s420) med helstøpte dekk. Be om å få en innføring i P-instillingene, eller last ned oversikt på google. Det er fint å kunne justere maks fart, soft/hard start, kick/momentant start, cruise control med mer. Eneste minuset jeg har å utsette er P9 instillingen (valg mellom 0/1/2). På instilling '0' er det kun skivebremsene som er aktivert. På instilling '1' skulle det vært en av motorbremsene og på instilling '2' bremser den med begge motorene. '2' kan bli litt for kraftig, så jeg satt den på 1. Men da var det desverre ikke brems på den ene motoren. Så det er 2 eller ingen ting. Men dette er et lite problem egentlig. Men ikke kjør ute på glatt føre med motorbrems aktivert. Da ryker du på en smell :) Bremsene er av høy kvalitet, skikkelig behagelige å bruke. Anbefaler å bruke motorbrems så mye som mulig, så sparer du klossene. Disse kan uasett byttes lett, tror kona hadde klart det alene. Bestilte varen på nett i dag, og hentet den i butikken 3 timer senere. Suveren leveringstid. Kjøp med en ekstra lader for å halvere ladetid, det er verdt det! -God tur!-

Geir Magne Lundemo

En herlig sparkesykkel. Jeg bestilte Momas S5. Den er lik denne S4 exstreme samme motor 2500 watt på hvert hjul altså 5000 watt til sammen på begge hjulene. LG batteri på 60 volt 30AH. På min fulgte det med sete men det kan bestilles på denne også. Den kom i Juli før tiden. Skulle egentlig komme i August. I en stor tre Box. En post bil kom å leverte den hjemme hos meg. En stor solid tre Box. Inni boxen var den i en papp eske. Så veldig godt pakket. Ikke noen feil. Alt perfekt. Jeg har mange video på youtube om denne. Alt fra Unboxing til bruk. Den er tung. Virker skikkelig solid. Bra bygget. Eneste å utsette var speedometer som var dårlig. I solen så jeg ingenting. Jeg kontaktet E Wheels og noen dager etterpå hadde jeg et nytt speedometer. Det fungerer bra. Lett å skifte var det også. Kom med to ladere. Man trenger det for batteri er veldig stort. Med to ladere tar det 5-6 timer å lade. 11 tommer dekk. Jeg har kjørt i 66Km/t målt helt nøyaktig med GPS. 66Km/t i 2 gir med begge motorene i bruk å full gass. Men man har 3 gir da kan man klare 90Km/t kanskje 100Km/t. 66Km/t er sykt fort. Man sitter nesten på bakken. I begynnelsen er det veldig uvant å kjøre denne. Dette er noe du ikke har kjørt før. Bremsene er fantastiske når man har lært å bruke de riktig. Bremsene kobler motoren ut. De tar hard. Så man skal nesten ikke trykke på de. Man lærer etter en stund. Nå er bremsene fantastiske. Jeg elsker denne sparkesykkel. Den er helt rå. Krefter i bøtter og spann. Den hiver deg opp de bratteste bakkene som en lek. Du kan kjøre i gir 1 eller 2 eller 3. Med en eller to motorer. Med begge motorene er den helt sykt rå. Jeg kjører alltid 4-5 mil på turer da har jeg igjen halve batteri. Den klarer nok 10 mil på en ladding. Gode lys er det. Jeg har blitt enormt glad i denne på mine to måneder som eier. Det er krefter i bøtter og spann. Bruk hjelm. Jeg kjøpte motorsykkel hjelm. Brukte en sykkel hjelm lenge. Men kjøpte en halv hjelm med visir. Bruk skikkelig utstyr. Enorm fart på denne. I lav fart kan den virke vinglete. I større fart er den solid på veien. Men i begynnelsen er det uvant å kjøre denne. Bruk tid på å lære å kjenne denne. Kjør trygt. Kommer med to nøkler. Brosjyren eller manualen er ikke så bra. Det er alarm på denne. Når den er på kan du ikke røre sykklen før alarmen går. Man lærer alt fort. Enkel i bruk. Prisen er ikke noe og si på. Dette er et topp produkt. Dette er Norges råeste sparkesykkel. Ingen andre leverer så råe motorer som E Wheels. 5000 watt på to hjul er sykt))). Helt fantastisk. Kjøper du denne kommer du ikke til å angre. Jeg liker sete. Godt å sitte når man kjører noen mil. Jeg elsker min sparkesykkel.