Demo - Xiaomi M365 BEGRENSET ANTALL

3 890,-

Demo - Xiaomi M365 BEGRENSET ANTALLXiaomi

Varekode: 9172
 • 600 W motor (maks effekt)
 • E-abs på forhjul og mekaniske skivebremser bak

Xiaomi m365 selges nå til redusert pris som demo vare! Viktig å være tidlig ute, for det finnes bare et begrenset antall. Vi vil anbefale deg å sjekke ut våre demoer som kun er testet og blitt returnert.

Les mer om dette produktet

Topphastighet

3 890,-
 • Utsolgt

Xiaomi m365 selges nå til redusert pris som demo vare! Viktig å være tidlig ute, for det finnes bare et begrenset antall. Vi vil anbefale deg å sjekke ut våre demoer som kun er testet og blitt returnert.

Norges mest solgte el sparkesykkel de siste årene, Xiaomi leverer som vanlig med høy kvalitet. NB: Xiaomi M365 er har en toppfart på 25kmt og er ikke lovlig å bruke i Norge.

Xiaomi Mijia M365 er har en maksfart på 25kmt og er derfor ulovlig å bruke i Norge. Du kan lese mer her.

En av de mest kritikerroste el-scooterne på markedet fra kjente Xiaomi/Ninebot. Gjennomført god design og kvalitet utmerker seg ved denne scooteren. Xiaomi M365 kan sammenlignes med Ewheels E2S V2, men M365 er i motsetning til E2S V2 ikke lovlig, og er ikke oppgradert siden den kom på markedet for 2 år siden. Den har derfor ikke like bra spesifikasjoner og ytelse som E2S V2

Scooteren kommer med dual-brake system, front hjulet har ABS anti lock system mens på  bakhjulet er det skivebrems. Batteriet er 36V og hele 7800 mah som gir 280wh. Optimal rekkevidde er på ca 25km. Koble opp mobil tlf til Appen, og du har full oversikt over fart, batteri, rekkevidde osv.

NB: Dette er EU versjonen som følger med 2 par ekstra dekk og slanger!

Anbefalt tilbehør: TWOC-lydhorn er rett og slett en billig livsforsikring, og et tilbehør hver "myke trafikant" burde vært utstyrt med! Hvis du ønsker el-lydhorn/bilhorn slik at alle i trafikken kan høre deg, kan du huke av ´´Ja´´. Les mer om produktet her

Motor og batteri

 • Motor:250W, maks: 500W
 • Toppfart:25 km/t
 • Batteri:36V 12,8Ah - 461w
 • Optimal rekkevidde:25km
 • Ladetid:8.5 timer

Funksjoner/Diverse

 • IP-grad:IP54

Størrelse

 • Vekt:14 kg
 • Mål på eske:114 x 19 x 52 cm
4.8
4 Omtaler

Kundeomtaler

Test Author

Kjøpte denne av den hyggelige betjeningen på utsalget i Drammen i sommer og er strålende fornøyd. Da er det klart man trenger litt ekstra kraft. Spiller ingen rolle om den er "ulovlig" syklistene kjører likevel fortere enn deg. Så hele denne diskusjonen er bare rar. Passer godt til store føtter og gjør det bra i oppoverbakker. Solid byggekvalitet, og ikke for tung å bære. Batteriet varer som regel i to-tre dager frem og tilbake til jobben. E-wheels har vist seg å være ganske gode på service både før kjøp og etterpå. Sterkt anbefalt.

Test Author

Kjøpte denne i August og har hatt den i nesten 2 måneder nå. En sterk, kompakt og lett el-sparkesykkel er hva beskriver Xiaomi sin M365 PRO variant. Denne veier 14kg i forhold til sin originale variant som er 12,5kg, men med sterkere 350W (700W) motor og større batteri + 45km rekkevidde. Den kan få deg fra punkt A til punkt B uten problemer, spesielt i byer eller landsbyer med kjappere hastighet og dyktighet hehe... Har personlig prøvd den originale M365 modellen og flyttet over til den nye og jeg kunne føle at det var et stort forskjell mellom disse to. I tillegg kan du også firmware flashe el-sparkesykkelen med dine egne preferanser, f.eks få maks fart til 35km/h, bytte throttle-modus eller slå av KERS. Et veldig morsomt funksjon, men samtidig risikabel dersom du kan miste forsikringen, batteri levetiden også videre... Xiaomi el-sparkesykkelene er ofte kjent for å problemer som kan være: - Punktert hjul - Ødelagt kontroller - Bricking av BLE (etter flashing) - Bremseproblemer Alle disse problemene er vanlig for Xiaomi scooterne, men kan bli lett løst dersom du har kontakter nære deg og ved hjelp av googling (I dette tilfellet var det noen i Oslo som hjalp meg mye). Det eneste hovedproblemet er skifting av fronthjulet som er et mareritt første gangen.

Test Author

Har hatt denne i 6 mnd nå. Brukt den på sommer, høst og litt vinterføre. Sterk motor, holder 20-22 km/t opp bakker med god stigning. (Er 57kg) Denne drar! Batteritiden er veldig bra. Minus er knirkelyd og litt løsere styre etter jeg har slått den sammen mlm 5 og 10 ganger. Også fått noe hylelyd på bremseskive siste to mnd. Men, neste blir også en slik. Meget fornøyd. Toppfart 27/28 km/t på flat asfalt.

Test Author